پایگاه خبری تحلیلی جهت پرس

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هنوز لحظاتی به آغاز سال ۱۴۰۳ مانده بود که انتشار ویدئو یکتا ناصر پای سفره هفت سین و ضجه‌هایش خبرساز شد.

منتشر شده در 6 فروردین 1403
در سرویس

ماجرا از آنجا شروع شد که یکتا ناصر، بازیگر ۴۵ ساله سینما با صدا و ظاهری آشفته فیلمی از خودش منتشر کرد و در آن توضیح داد همسر سابقش، منوچهر هادی فرزندشان را دزدیده و او هم به کلانتری رفته و قصد شکایت داشته … و البته به موضوع کتک خوردن و خشونت خانگی هم اشاره کرد.

شب سال نو خبر مثل توپ ترکید. بازتاب ویدئوی یکتا ناصر چنان پرحاشیه شد که خبرگزاری قوه قضائیه هم واکنش نشان داد.

خبرگزاری میزان در این خصوص کسب اطلاع کرد آنطور که یکتا ناصر روایت می‌کند؛ مطابق توافق صورت گرفته روز سه‌شنبه خانم ناصر دخترش را به همسر سابقش تحویل داده و قرار بوده است روز چهارشنبه همسر سابق خانم ناصر دختر را به او تحویل دهد که این موضوع رخ نمی‌دهد.

این گزارش حاکی است: خانم ناصر با حضور در کلانتری۱۲۳ نیاوران شکایت خود را ثبت کرده است. در حال حاضر موضوع عنوان شده فقدان یا آدم ربایی نیست و آنطور که خانم یکتا ناصر اعلام کرده حضانت با وی بوده و حسب دستور موقت دادگاه خانواده پدر حق ملاقات هفته‌ای یک ساعت در کلانتری را داشته است با توجه به سن دختر مشترک که ۷سال و سه ماه است و ادعای خانم ناصر مبنی بر اخذ دستور موقت از دادگاه در این خصوص در صورت صحت ادعای خانم ناصر یکتا، به شکایت خانم یکتا ناصر در خصوص عدم تحویل طفل سپرده شده در موعد و مکان مقرر برابر مقررات رسیدگی می‌شود. براساس این گزارش خانم بازیگر در رابطه با ادعای اخیر خود تاکنون مراجعه‌ای به دادگستری نداشته است و صرفا شکایت خود را در کلانتری ثبت کرده است و پرونده در حال پیگیری است.

واکنش‌ها در شبکه‌های اجتماعی طبق معمول مسیر متفاوتی گرفت. با همان جمله تکراری «قضاوت نکنید»، قضاوت‌ها آغاز شد.

این قضاوت‌ها از یک سو قوانین کشور درباره زنان در حوزه حق طلاق، خضانت فرزند، حق کار و خروج از کشور و …را(علاوه بر اینکه یکتا ناصر حضانت دخترش را برعهده دارد) مورد انتقاد قرار داد و از طرفی انتشار عکس‌های خانوادگی منوچهر هادی که نشان می‌داد دارای خانواده مذهبی‌ای است، مورد بحث قرار گرفت.

برخی از کاربران همه مسائل پیش آمده را به خانواده‌های مذهبی نسبت دادند و اینکه این‌گونه آزارها مخصوص خانواده‌های مذهبی است.

کاربرانی هم بودند که در پاسخ به این قضاوت با اشاره به زوج‌هایی که مذهبی نبوده اما حاشیه‌های مشابه داشتند از جمله ریحانه پارسا و مهدی کوشکی، تتلو و سحر قریشی را مثال زدند و این نوع نگاه را نادرست ارزیابی کردند.

واکنش خواهر منوچهر هادی و بعدتر پست اینستاگرامی خودش هم قابل تامل بود.

خواهر منوچهر هادی در واکنش به این اظهارات

سلام یکتا جون چرا چنین حرفی می‌زنی همسرتون همه جوره ساپورتتون می‌کنه درسته جدا شدین ولی خدایی براتون کم نمی‌ذاره ایشون با یک ساک لباس از منزلشون که به نام شما ثبت کرده بود رفت و همه داراییشو برای رفاه شما و سوفیا گذاشت ضمناً شما بدون اطلاع ایشون رفتین طلاق گرفتین چون حق طلاق داشتین بعد از یک هفته مادرتون به مادر شوهرتون زنگ می‌زنن و میگن بیا پسرت رو از خونه دخترم ببرین واقعا اشتباه کردی عزیزم همه زن و شوهرها اختلاف دارن دلیل بر جدایی نمی‌شه شما عاشق همدیگه بودین آخه چرا باید اینجوری می‌شد حداقل به خاطر دخترتون نباید چنین تصمیمی می‌گرفتین ضمناً آقای هادی هیچ‌وقت چنین کاری نمی‌کنه چرا می‌گین دخترم رو دزدیده چرا این لفظ رو به کار می‌برید خواهشاً این پستتون رو حذف کنید نه در شأن شما و نه ایشونه.

هادی نوشته است: «یکتا مادر بچه منه و من با دستور مستقیم دادگاه با هماهنگی و توافق بچه رو از دستان خود مادر تحویل گرفتم با تبریک سال نو به مدت چهار روز از چهارم تا اخرتعطیلات هم بچه پیش مادرشه.اگر قراره انچه شما میگید باشم و یکطرفه قضاوت شم اشکال نداره کامنت من با شجاعت بازه.خیلی چیزها هست که نمیشه گفت بخاطر دخترم بخاطر آبروی مادر دخترم. شما قضاوت کنید هر چی دوست دارید بنویسید و من هیچ گله‌ ای ندارم، کل این اتفاق اینه چهار روز بچه پیش منه چون من از پنجم سر کارم و مادر خونه اس همین بخدا چیز دیگری نیست اگه این اسمش دزدیه من کثیف عالم.

اگر ایشان به دلیل ناخوش‌ احوالی و برخورد احساسی این ویدیو روگذاشتن خودشون مقصرن و حتمن در دادگاه اعاده حیثیت میشه و باید پاسخ بدن و باید در همین صفحه شخصی ایشان عذرخواهی کنند بابت تمام دروغها و تشویش اذهان علیه بنده ایشان باید پاسخگو باشند.»

البته همین پست هم با واکنش یکتا ناصر همراه شد و او مدعی شد که همه حرف‌های گفته شده از سوی منوچهر هادی دروغ است.

سرانجام در روز 5 فروردین 1403 یکتا ناصر و همسر سابقش امروز با حضور در دادسرای جنایی و با مساعدت قاضی شهریاری، اختلافشان را حل و فصل کردند.

قاضی محمد شهریاری سرپرست دادسرای جنایی تهران در فضای مجازی نوشت: امروز این دو هنرمند عزیز ( یکتا ناصر و منوچهر هادی زوج سابق) با حضور در دادسرای جنایی مشکل ایجاد شده در خصوص فرزند مشترک خود را حل و فصل نمودند و با صحبت‌هایی که با آنان شد به توافقی دست یافتند تا تلاش بیشتری جهت آرامش و پیشرفت فرزند مشترک خود سوفیا نمایند. پست های اینستاگرام جنجالی اخیر را پاک کردند و آرامش را به خود و فرزند مشترک بازگرداندند اما باید از منظر جرم شناسی به حداقل دو موضوع دقت کرد:

۱- گابریل تارد جرم شناس، جامعه شناس و روانشناس فرانسوی (۱۹۰۴-۱۸۴۳ میلادی) در نظریه مشهور خود به مساله تقلید پرداخته است و قوانین تقلید را تبیین نموده است. اگر با گذشت ۱۲۰ سال از نظریه تارد هنوز آن را در جامعه خود می‌بینیم نشانگر این است که جامعه ما در موقعیت زمانی آقای گابریل تارد قرار گرفته است. گابریل تارد در نظریه خود به تقلید گروهی و تقلید طبقه فرودست از طبقه فرادست پرداخته است. اینکه در حال حاضر جامعه هنری که در جرم شناسی فرهنگی بر آن تاکید شده است، الگوساز هستند و اقشاری از جوانان این مرز و بوم الگو پذیر تردیدی نداشته باشید. اما نکته مهم در این است که اگر قشر الگو پذیر به این نتیجه برسد که قشر الگوساز او، آن چیزی که تصور می‌کرده است، نیست؛ دچار فروپاشی فکری می‌شوند و به سمت هنجار شکنی می‌روند. پس قشر الگو ساز باید در تمامی شوونات زندگی خود دقت لازم را داشته باشند تا الگوی درستی برای الگو پذیرها باشند.

۲-مشاوران ازدواج در زمان ازدواج به سبک زندگی افراد توجه نموده و در صورت عدم اشتراک در سبک زندگی زوجین در شرف ازدواج را از عواقب چنین ازدواجی آگاه سازند. در حال حاضر مراکز مشاوره در خیلی از موارد از مسایل روانشناسی جنایی بی اطلاع هستند و به جای پرداختن به مدالیته و لایف استایل طرفین به مسایل انگیزشی و…می پردازند. روانشناسی جنایی علم جدیدی در دنیا می‌باشد که در کشوری مثل آمریکا رشته و دانشکده روانشناسی جنایی ایجاد کرده اند و نقش روانشناسان جنایی در جلوگیری از خشونت خانگی و از هم پاشیدگی خانواده، نقشی بی بدیل است و این در حالی است که در کشور ما صرفا در مقطع کارشناسی ارشد یک درس اختیاری تحت عنوان روانشناسی جنایی تدریس می‌شود که آن هم فقط در حد دیوارهای دانشگاه است. شایسته است که به این رشته نوپا از جرم شناسی توجه بیشتری شود و حداقل در موضوع ازدواج و جلوگیری از خشونت خانگی و از هم فروپاشی خانواده‌ها نقش آفرینی کنند که در غیر این صورت تمامی تلاش‌ها مراکز روانشناسی بی نتیجه خواهد بود. یک روانشناس باید به مسائل مدالیته و سبک زندگی زوجین در شرف ازدواج آگاه باشد.

اما مسائلی که منوچهر هادی از سکوت درباره آنها صحبت می کرد چه بود؟

منوچهر هادی همسر سابق یکتا ناصر که روز گذشته با حضور در دادسرای جنایی با وساتط قاضی شهریاری مشکلات بین خودشان را حل و نصف کرده بودند اما او پس از تحویل گرفتن سوفیا دخترشان مجدد به انتشار پستی در صفحه مجازی اش و تشویش اذهان عمومی واکنش نشان داد.

متن پیام ایستاگرام منوچهر هادی

جناب محمد شهریاری سرپرست دادسرای جنایی تهران من طبق قرار با دادگاه خانواده دخترم را از مادرش تحویل گرفتم تا چهارم فروردین و بعد طبق قولی که به شما دادم سر ساعت خدمت رسیدم و آنچه با احترام فرمودید را انجام دادم خود پدر و وکیل خانم ناصر شاهد هستند که چقدر جلسه با مدیریت شما صمیمی و‌محترم برگزار شد.

من خدمت شما عرض کردم این خانم طبق رفتارهای سابقش که بارها و بارها دخترم را ماه به ماه و حتی آخرین بار هفتاد روز به من تحویل ندادند و تلفن دخترم را هم خاموش کردند و از دیدار دخترم در مدرسه هم قصد داشتند جلوگیری کنند و حتی یک هفته دخترم را به مدرسه نبردند که من و خانواده ام او را نبینبم همه اینها را سکوت کردم و رسانه ای نکردم. امروز به شما گفتم ایشان دخترم را ببرند مجدد تلفن او را خاموش میکنند و ارتباط را قطع میکنند گفتم ایشان دوباره پست میگذارند و‌دوباره وارد حاشیه میشوند شما تمام مدت داسوزانه از ایشان دفاع کردید و گفتید هادی جان مادره گفتم چشم خداروشکر جناب قاضی دیدید چگونه جواب محبتها و حمایتتان را داد.

خواهر ایشان ساعتی نیست که به قانون و من و خانواده ام توهین نکند ظاهرن کمپینی با مضمون صدای یکتا باشین هم تشکیل دادند او سالهاست دنبال پناهندگیست حال با طعمه قرار دادن کودک من میخواهد شمایل مدافع حقوق زنان را به خود بگیرد تا مفت و مجانی اسباب مهاجرتش را فراهم کند. لطفن جلوی اینهمه تشویش و بی آبرویی را بگیرید.

دیگر چه اتفاقی باید بیفتد که یکنفر با سو استفاده از اسم مادر اینچنین پرده دری نکند

دروغهای پی در پی

تهمتهای مکرر

یک ساعت تمام فحاشی و حمله مسلحانه با نیت قبلی به خانه مادر هشتاد ودو ساله من اتهام دزدی دخترم به من حضانت بچه طبق قانون و امضا و اثر انگشت خانم ناصر در طلاق نامه از هفت سالگی یعنی بیست و دو آذر ۱۴۰۲ با منه و من هنوز موفق نشدم اور از ایشان بگیرم.

چه حقی از این مادر گرفته شده ؟

چه کار که نکردند؟

الان که طفل معصومم را تحویلتان دادم

پس نگرفتید، تحویلتان دادم با احترام

بس کنید ترو به آنچه میپرستید بس کنید

همچنان بانو یکتا ناصر که جز توهین دروغ مظلو نمایی از شما چیزی ندیدم

بخاطر سوفیا بس کن .

مگر جناب شهریاری نگفتند خودتون پستهای قبلی رو‌پاک کنید خواهرتم پستهای محرک خود را پاک کند و قرار شد همانجا عکس بگیرند و خودشان از طرف دادسرا رسانه ای کنند که همه چی تمام شده است چرا به دروغ میگویی مخفیانه

خدارو شکر خیلی چیزها به قاضی دادگاه و هیئت همراه ایشان ثابت شد انشااله زمان چیزهای دیگر را هم ثابت میکند .

اشتراک گذاری :
jhtp.ir/165096

اخبار پیشنهادی

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار ویژه

تبلیغات

اخبار جدید

شبکه های اجتماعی