پایگاه خبری تحلیلی جهت پرس

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
منتشر شده در 13 اسفند 1399
در سرویس

به گزارش جهت، پشمک شکلاتی از خوراکی‌های بسیار خوشمزه و باب طبع اکثر افراد است. می‌توانید از انواع شکلات تیره، شکلات شیری و… در تهیه این خوراکی خوش‌طعم استفاده کنید. آماده کردن پشمک شکلاتی بسیار راحت و آسان است و در زمان بسیار کوتاهی تهیه می‌شود. مواد اولیه و لازم برای آماده کردن این نوع پشمک نیز ساده و در دسترس است. می‌توانید وانیل و زعفران را نیز در طرز تهیه این پشمک حذف کنید.

مواد لازم
شکلات تخته‌ای: ۱۰۰ گرم
پشمک: ۵۰ گرم
روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
زعفران: به مقدار لازم

طرز تهیه و مراحل درست کردن پشمک شکلاتی

ابتدا پشمک‌ها را کاملا از هم باز و جدا کنید.

شکلات را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا آب شود.

وانیل و زعفران را به شکلات آب شده اضافه و مخلوط کنید.

قالب مورد نظر را با روغن کمی چرب کنید.

کمی از شکلات آب شده را در قالب‌ها ریخته و دور قالب‌ها را بپوشانید.

۵ دقیقه قالب کاکائو را در فریزر بگذارید تا سفت شود.

حالا کمی از پشمک‌ها را در قالب‌ها فشرده قرار دهید.

مجددا یک لایه دیگر از شکلات را روی پشمک‌ها بریزید.

قالب‌ها را به مدت نیم ساعت در فریزر بگذارید تا پشمک‌های شکلاتی کاملاً آماده شود.

اشتراک گذاری :
jhtp.ir/120928

اخبار پیشنهادی

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار ویژه

تبلیغات

اخبار جدید

شبکه های اجتماعی