پایگاه خبری تحلیلی جهت پرس

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
منتشر شده در 5 آبان 1399
در سرویس

به گزارش جهت، ناصر رضایی پور، متخصص طب سنتی اظهار داشت: به افراد توصیه می شود به جای اضطراب زیاد و تزریق بیهوده واکسن آنفلوانزا، موارد دیگری را برای تقویت قوای بدن و حفظ سلامتی، مدنظر قرار دهید، چراکه سبک زندگی درست، ایمنی غذایی و آرامش، سلامت فردی و اجتماعی را به ارمغان می آورد.

وی افزود: اصلاح الگوی خواب یکی از این روش ها است به طوری که بهترین زمان خواب از حدود 11-10 شب تا حدود 6-5 صبح است.

این متخصص طب سنتی اظهار داشت: انجام ورزش هوازی «انفرادی»، صبح اول وقت یا پیش از غروب در روز، دوری از اضطراب و دل شوره بیهوده، اندوه و تنش عصبی، خشم و افکار منفی، مصرف نان برشته سبوس دار، کره و مرباهای انجیر، سیب، به، بالنگ، شقاقل یا عسل در وعده صبحانه نیز توصیه می شود.

وی گفت: استفاده از آب لیموترش در وعده های غذایی به عنوان چاشنی و همچنین جعفری، ریحان و نعنا در کنار غذا، افزودن پیاز و سیر به خورش ها و سوپ در وعده های غذایی مفید است.

رضایی پور به مواد غذایی که نباید مصرف شود نیز اشاره کرد و افزود: پرهیز از گوشت گاو و گوساله، فست فودها، نوشابه ها، انواع کمپوت و کنسرو، سس سفید و قرمز، پنیر پیتزا و ترشی جات به ویژه سرکه و کاهش مصرف تخم مرغ به ویژه سفیده آن، ماکارونی و لازانیا، قارچ، سیب زمینی، ماست و دوغ ترش توصیه می شود.

به گفته وی، مصرف روزانه 10 عدد مغز بادام، 10 عدد عناب و 20 عدد مویز، همچنین مصرف روزانه پرتقال شیرین، لیموشیرین، انار ملس، به و سیب مفید است.

این متخصص طب ایرانی، ادامه داد: خوردن یک عدد شلغم پخته، هر شب در تمام طول پاییز و زمستان و بخور دادن با بخار آن و مصرف دم نوش های عناب و آویشن، نعنا، بابونه، ختمی، به و گل محمدی، به لیمو، دارچین و زنجبیل، به تناوب و نوشیدن هرروزه شربت تخم بالنگو با زعفران یا بدون زعفران، حدود 3-2 ساعت پس از ناهار توصیه می شود.

وی افزود: پرهیز از سفرهای درون شهری غیرضروری و استفاده از ماسک در مواجهه نزدیک با افراد و شست وشوی دست ها با آب گرم و صابون، پس از تماس با سطوح مشکوک نیز ضروری است.

اشتراک گذاری :
jhtp.ir/136707

اخبار پیشنهادی

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار ویژه

تبلیغات

اخبار جدید

شبکه های اجتماعی