مذاکره غیرمستقیم می‌تواند موفقیت‌آمیز باشد، اما…

مذاکره غیرمستقیم اگر با درک متقابل و نقش‌آفرینی هوشمند واسطه‌ها همراه باشد، می‌تواند به موفقیت برسد؛ مشروط به آن‌که دیپلماسی از بدنه امنیت و منافع کلان کشور جدا نشود.

مذاکره غیرمستقیم می‌تواند موفقیت‌آمیز باشد، اما…
254866

به گزارش جهت پرس؛ محمدجواد لاریجانی در گفت‌وگوی مشترک خود با «تسنیم» و «فرهیختگان» گفت:مذاکره غیرمستقیم می‌تواند موفقیت‌آمیز باشد، اما این موفقیت به نحوه عمل طرفین و ظرفیت واسطه بستگی دارد.

دولت باید انتقادات و نظرات مخالف را قبول کند و به جای احساس تهدید، آن‌ها را به عنوان بخشی از فرایند مذاکرات به مخاطبان خود منتقل کند.

در آمریکا نیز در حالی که نماینده دولت لحن ملایمی دارد، فشارها و تهدیدات از سوی رقبای سیاسی ترامپ در کنگره می‌تواند بر نتایج مذاکرات تاثیر بگذارد.

تفکیک دیپلماسی از مسائل امنیتی و نظامی نادرست است؛ دیپلماسی باید در راستای اهداف کلی کشور شامل امنیت، سیاست و اقتصاد باشد.