اعلام مستندهای بلندِ بینالملل جشنواره «سینماحقیقت»
فیلمهای مستند بلند بخش بینالملل هجدهمین جشنواره فیلم مستند ایران «سینما حقیقت» معرفی شدند.

به گزارش جهت پرس؛ اسامی 10 فیلم مستند بلند بخش بینالملل هجدهمین جشنواره «سینما حقیقت» معرفی شدند.
10 مستند بلند از کشورهای هلند، قزاقستان، اسپانیا، لبنان، جمهوری چک، ایتالیا، شیلی، صربستان، عراق و یک فیلم محصول مشترک فلسطین، آلمان، قطر، برزیل و فرانسه در هجدهمین جشنواره بین المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» روی پرده میروند.
«شیشه، زندگی ناتمام من» به کارگردانی روخیر کاپرز از هلند، «نون زنجبیلی برای پدرم» به کارگردانی آلینا مصطفینا از قزاقستان، «قلمرو» به کارگردانی الکس گالان از اسپانیا، «بیا بریم، بابا» به کارگردانی انجی عبید از لبنان، «بازگشت» به کارگردانی کاتیا فدولووا از جمهوری چک، «کمی مرا دوست داشته باش» به کارگردانی توماسو کوترونئی از ایتالیا، «خاطرات بی رحم» به کارگردانی پائولا رودریگز از شیلی، «چه کسی در خانه را خواهد زد؟» به کارگردانی مایا نوواکوویچ از صربستان، «عمو بابا» به کارگردانی محمد خلیل از عراق و «فیلم یک فدایی» به کارگردانی کمال الجعفری تولید مشترک فلسطین، آلمان، قطر، برزیل و فرانسه مستندهای بلند بخش بین الملل هجدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» هستند.
هجدهمین جشنواره بین المللی «سینماحقیقت» 18 تا 25 آذرماه به دبیری محمد حمیدی مقدم برگزار می شود.

اخبار پیشنهادی
تصویر زن باحجاب ابزاری برای تحقیر زنان مسلمان در رسانههای غربی
در روایت این رسانهها، حجاب نماد یک جامعه زنستیز است که در آن زنان ساکت و نامرئی هستند. از زنان مسلمان و عرب برای تحریک خشم عمومی، تائید برتری ایدئولوژیکی و توجیه مداخله غربی نه برای طرفداری از حقوق آنها، بلکه برای صحه گذاشتن بر برتری غربی و توجیه مداخله استفاده میشود.
سیمینخانم؛ زن سدشکن
وقتی خبر رسید که «نرگس آبیار» قصد دارد نسخه سریالی رمان مهم و تاریخساز «سووشون» را بسازد این فکر ذهنم را به خود درگیر کرد که چرا پس از انتشار چاپ نخست این رمان در سال ۱۳۴۸ فیلمسازان ایرانی بهتازگی سودای «سووشون» به سرشانزده و پیشتر شخص یا اشخاصی فکر اقتباس از محتوای این قصه به سرشان نزده است؟! باری، رابطه سینما، شبکه نمایش خانگی و تلویزیون (هرچند کمتر) با ادبیات داستانی معاصر ما چندان گل و بلبل نیست و تازه چند سالی است که بعضی برای گفتن قصه به سراغ متون ادبی ایران آمدهاند.
نظرات
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
از ارسال نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد خودداری کنید.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نماييد.
نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.