فرماندهی امنیت سایبری سپاه تایید کرد

ادمین کانال های نیمه محرمانه، سرائر و سایه نویس دستگیر شدند

سایت گرداب اعلام کرد که ادمین کانال های نيمه محرمانه، سرائر و سایه نويس به اتهام انتشار اسناد طبقه بندی شده و تشویش اذهان عمومی دستگیر شدند.

ادمین کانال های نیمه محرمانه، سرائر و سایه نویس دستگیر شدند
50748

گرداب وب سایت وابسته به سازمان اطلاعات سپاه با تایید خبر دستگیری ادمین برخی کانال‌های تفرقه افکن گفت: با مجموعه اقدامات فنی و اطلاعاتی چند ماهه پاسداران گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه، ادمین های کانال های نيمه محرمانه، سرائر و سایه نويس به اتهام انتشار اسناد طبقه بندی شده و تشویش اذهان عمومی دستگیر شدند.

 افراد بازداشت شده درصدد بودند از طریق انتشار اسناد طبقه بندی شده، اعتماد بخشی از مخاطبین را کسب کرده و سپس با انتشار اخبار گزینشی و کذب، در میان مسئولین کشور ایجاد اختلاف نمایند.

دستگیرشدگان سه نفر هستند که در مدت فعالیت خود، با سواستفاده از خلا قانونی موجود در مدیریت فضای مجازی کشور و از بستر پیام رسان تلگرام، اقدامات مذکور را صورت داده بودند.
ضمن درخواست از اصحاب رسانه جهت پرهیز از گمانه زنی درباره پرونده، اخبار تکمیلی متعاقبا از طریق وب سایت گرداب و رسانه های رسمی کشور اطلاع رسانی خواهد شد.