موضع نماینده گمرک در دادگاه چای دبش چه بود؟
نماینده گمرک در دادگاه چای دبش درباره چایهای مخلوط ایرانی- خارجی که به عنوان چای هندی ثبت سفارش شده بودند توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش جهت پرس؛ ابراهیم نقدی معاون حقوقی و نظارت گمرک ایران در جلسه رسیدگی به تخلفات احتمالی چای دبش گفت: در مورد کالاهایی مانند چای پس از اینکه کالا اظهار شد، گمرک به عنوان سازمان نظارت بر ورود و خروج کالا، باید به سازمانهایی که مسئولیت بررسی کالاها را دارند، اعلام کند.
وی افزود، در مورد 69 فقره محموله ثبت سفارش شده گروه دبش به عنوان چای خارجی دارجلینگ هند، موضوع به مراجع ذیربط اعلام شد تا بررسیهای لازم صورت گیرد.
نقدی گفت: براساس آزمایشهای انجام شده، مشخص شد برخی از محمولهها چای ایرانی و برخی مخلوط ایرانی و خارجی بودند، همچنین برخی دیگر خارجی و مغایر با اسناد و ثبت سفارشها بودند، بنابراین مجوزهای ثبت سفارش با کالای وارده همخوانی نداشت.
بنابراین به موجب قانون کالاهایی که مظنون به قاچاق هستند، متوقف میشوند و قابلیت ترخیص ندارند.
موضوع اختلاف ارزش چای بی کیفیت (2 تا 4 دلاری) و چای دارجلینگ با ارزش بالای 14 دلار اهمیت زیادی دارد.
اخبار پیشنهادی
اقتصاد دانش بنیان چگونه امنیت غذایی را تقویت میکند؟
از یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی با موضوع «چالشها و ظرفیتهای زیستبوم دانشبنیان غذا و کشاورزی»، سهشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۳ از ساعت ۹ الی ۱۲ با میزبانی «معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری» برگزار شد. در این نشست به چگونگی استفاده از فناوری های نوین برای رفع چالشهای فعلی امنیت غذایی پرداخته شد و کارشناسان و مسئولان نقش آفرینی مطلوب دولت و بخش خصوصی را در توسعه دانش بنیان کشاورزی تبیین کردند.
نظرات
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
از ارسال نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد خودداری کنید.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نماييد.
نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.