اسلامی: دشمنان پیشرفت ما را در عرصه هسته‌ای برنمی‌تابند

رئیس سازمان انرژی اتمی بیان کرد که دشمنان فناوری هسته‌ای را در انحصار خود گرفته‌اند و حضور و پیشرفت ما در این عرصه را برنمی‌تابند زیرا به‌خوبی می‌دانند حوزه فناوری هسته‌ای قدرت آ‌فرین و ثروت آفرین است.

اسلامی: دشمنان پیشرفت ما را در عرصه هسته‌ای برنمی‌تابند
230060

به گزارش جهت پرس؛ نشست صمیمانه مدیران و سردبیران معاونت سیاسی صدا و سیما با محمد اسلامی، معاون رییس‌جمهور در سازمان انرژی اتمی ایران برگزار شد. اسلامی در این نشست خطاب به جمعی از مدیران و سردبیران خبرگزاری صدا و سیما گفت: همواره شاهد روایتگری‌های مغرضانه و متعدد از ایران و اتفاقاتی که پس از پیروزی انقلاب اسلامی رخ‌داده، بوده‌ایم. این روایتگری‌ها اکنون به‌شکل تهاجمی دنبال می‌شود و دشمنان ما با وارونه جلوه دادن حقایق عمدتا تلاش می‌کنند با تخریب، امید را از بین ببرند.

وی تصریح کرد: بازدید اصحاب رسانه از دستاوردهای صنعت هسته‌ای یک فرصت طلایی برای ما محسوب می‌شود زیرا حضور شما عزیزان در سازمان انرژی اتمی ایران و تببین واقعیت صنعت و فناوری هسته‌ای برای کسانی که قرار است راوی و انتقال دهنده خبر باشند، بسیار مهم است.

اسلامی تاکید کرد: همکاری و ارتباط با هنرمندانی که می‌توانند در ساخت برنامه‌ها موثر باشند برای ما بسیار مهم است و با اهتمام ویژه‌ای ارتباط با این عزیزان را دنبال می‌کنیم.

رییس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: امکان بازدید از توانمندی‌ها و دستاوردهای صنعت هسته‌‌ای برای همه اقشار فراهم شده تا این عزیزان با واقعیت این صنعت آشنا شوند زیرا مشاهده فرآیندها و دستاوردها در روایتگری این افراد بسیار موثر است.

وی عنوان کرد: نکته حائز اهمیت این است که بیان دستاوردها باید برای مردم باورپذیر باشد و این مساله تحت تاثیر واقعی بودن موضوع محقق می‌شود. هنگامی که دستاوردی ارائه می‌شود، جامعه هدف و مردم باید آثار آن را مشاهده کنند و اگر چنین روندی طی شود، می‌توان دستاوردها را توسعه داد و فراگیر کرد.

اسلامی گفت: در این مسیر سعی کردیم که روایتگری‌های انجام شده از صنعت هسته‌ای ایران متناسب با واقعیات باشد. برای نمونه اگر مدعی ساخت نیروگاه هستیم، مردم باید بتوانند روند نیروگاه‌سازی را مشاهده کنند. همچنین اگر گفته می‌شود که رادیودارو تولید می‌کنیم، مردم بتوانند از این داروها در روند درمان خود بهره‌مند شوند.

وی افزود: در سال‌های اخیر سعی کرده‌ایم همه سرفصل‌های فناوری هسته‌ای که می‌تواند در اقتصاد و معیشت مردم موثر باشد را متوازن با هم حرکت داده و رشد دهیم.

اسلامی خاطرنشان کرد: بیشترین تمرکز سازمان انرژی اتمی ایران این است که بتواند استفاده از دستاوردهای خود را برای عموم مردم باورپذیر کند و در این راه از ابزارهای گوناگون استفاده می‌کنیم.

وی اضافه کرد: با استفاده از زبان طنز و ساخت مجموعه‌های تلویزیونی سعی کرده‌ایم تاثیرگذاری فناوری هسته‌ای در زندگی را نمایان سازیم. برای نمونه با سریال «نون‌خ» به معرفی دستاوردهای فناوری هسته‌‌ای پرداختیم و امسال نیز در یکی دیگر از سریال‌های پرطرفدار یکی از محصولات مهم درمانی خود را معرفی خواهیم کرد.

وی تاکید کرد: بازدید اصحاب رسانه از دستاوردهای صنعت هسته‌ای یک فرصت طلایی برای ما محسوب می‌شود و بسیار مهم است تا یک‌یک افراد شاغل در بخش‌های مختلف خبری صدا و سیما از نزدیک با این توانمند‌ی‌ها آشنا شوند و اطلاعات خود را به درستی در اختیار مخاطبان قرار دهند.

معاون رییس‌جمهور گفت: در چهار دهه گذشته و به‌ویژه 20 سال اخیر نظام سلطه همواره سعی کرده تا مانع ورود جمهوری اسلامی ایران به عرصه فناوری هسته‌ای شود زیرا این فناوری عرصه قدرت محسوب می‌شود و بنابراین برای ممانعت از پیشرفت‌ در فناوری‌های نوین، فشارهای مضاعفی را به ما وارد کرده‌اند.

وی ادامه داد: دشمنان این فناوری را در انحصار خود گرفته‌اند و حضور و پیشرفت ما در این عرصه را برنمی‌تابند زیرا به‌خوبی می‌دانند حوزه فناوری هسته‌ای قدرت آ‌فرین و ثروت آفرین است.

وی با اشاره به لزوم آگاهی سازی مردم جامعه نسبت به فواید و مزایای فناوری هسته‌ای گفت: رسانه ملی می‌تواند نقش موثری در آگاه‌‌سازی جامعه نسبت به فناوری هسته‌ای ایفا کند و در این راه باید گام‌های اساسی، واقعی و عملیاتی برداریم.

اسلامی اظهار کرد: با تکیه بر سیاست «درهای باز، نوآوری باز» سعی کرده‌ایم تا مردم ایران اسلامی توانمندی‌های هسته‌ای را بشناسند و از فواید دستاوردهای صنعت هسته‌ای مطلع شوند.

وی عنوان کرد: برای توسعه فناوری هسته‌ای نیازمند همکاری‌های گسترده با وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، وزارت جهاد کشاورزی، سازمان غذا و دارو و سازمان حفظ نباتات و سایر بخش‌های مرتبط هستیم.

اسلامی گفت: صنعت و فناوری هسته‌ای با حوزه‌های انرژی، سلامت، محیط زیست، صنعت و مواد غذایی رابطه‌ای تنگاتنگ دارد زیرا استفاده از این فناوری می‌تواند منجر به ارزش افزوده بیشتر در این عرصه‌ها شود.