رئیس جمهور چرا حرف اقتصاد اسلامیها را گوش نمیدهد؟
۱۳مرداد آقایان مومنی و راغفر پس از دو نامه به رئیس جمهور به همراه دو اقتصاددان دیگر با دغدغه عدالت اجتماعی با آقای پزشکیان جلسه گرفتند.
به گزارش جهت پرس؛ حجت الاسلام محسن قنبریان استاد حوزه و دانشگاه در واکنش به انتشار نظر پزشکیان درباره شوک های ارزی و افزایش قیمت ارز نوشت: ۱۳مرداد آقایان مومنی و راغفر پس از دو نامه به رئیس جمهور به همراه دو اقتصاددان دیگر با دغدغه عدالت اجتماعی با آقای پزشکیان جلسه گرفتند؛ از جمع بین معیشت مردم و تولید، سیاستهای غلط ارزی و گران سازی انرژی گفتند!
آقای پزشکیان هم تعهد کرد سیاستهای مهم اقتصادی دولت را قبل از اجرا به موسسه دین و اقتصاد و فرهنگستان علوم نزد آنها بفرستد تا نقادی شود!
فارغ از اینکه چقدر این تعهد، عملی میشود و چقدر چنین اقتصاددان هایی می توانند متن اقتصاد دولت را ویرایش کنند؛ نفس این ارتباط سازنده و ارزشمند است.
بر همگان باید روشن شده باشد که با آمدن ها و رفتن های روسای جمهور، الزاما رویه و حرکت اقتصادی دولتها عوض نمی شود.
اقتصاد تک نرخی ارز، گران سازی انرژی و… قبل از اینکه تعیّن دولتی خاص داشته باشد، تعینی رسمی در مراکز تصمیم ساز دارد. خوانشی است که به هر دلیل “متن” شده و دیگری ها را “حاشیه” برده است. آدمهایش بین معاونت و مدیرکلی با وزارت و ریاست در دولت ها جابجا میشوند!
آنچه نسبت به این اقتصاد، حاشیه تلقی می شود، میتواند با تعامل سازنده، علمی و مسئولیت پذیر به ویرایش اقتصاد رسمی بپردازد.
اقتصاد اسلامی ها هم می توانستند مثل موسسه دین و اقتصاد کنند و رئیس جمهور هم می بایست حرف آنها را بشنود.
“واقع بینی” در کنار “آرمان خواهی” می تواند راه حل های عملی ای پیش پای دولت بگذارد و اقلا از یک جانبه گرایی جلوگیری کند.
شاید نزاع رویکردها، یک قدم عقب تر از وزرای کابینه در مواجهه های شبه علمی باید انجام شود.
نظرات
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
از ارسال نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد خودداری کنید.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نماييد.
نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.