کشتی محمدهادی ساروی در فینال وزن ۹۷ کیلوگرم کشتی فرنگی قهرمانی جهان ۲۰۲۵

امشب محمد هادی ساروی در فینال وزن ۹۷ کیلو کشتی فرنگی در جهانی ۲۰۲۵ زاگرب به مصاف آرتور سرگیسیان از روسیه خواهد رفت. روسها تا همین چند سال قبل با موسی اولویف مالک الرقاب این وزن در کشتی فرنگی بودند و حالا این جوان برای تصاحب تاج و تخت هم وطنش باید قهرمان المپیک از ایران را ببرد.

کشتی محمدهادی ساروی در فینال وزن ۹۷ کیلوگرم کشتی فرنگی قهرمانی جهان ۲۰۲۵
272733

به گزارش جهت پرس؛ محمد هادی ساروی تنها فرنگی کار ماست که در ۵ حضور قبلی در مسابقات جهان المپیک هرگز دست خالی نیامده و ۵ مدال دارد. یک طلای جهان و یک طلای المپیک، یک برنز المپیک و دو برنز جهان، یعنی او هر بار به فینال رسیده قهرمان شده است. اتفاقی که امشب امیدوار به تکرارش هستیم.

وی دارنده مدال‌های طلای جهان و المپیک، امشب برای کسب مدال طلا امشب، (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) از ساعت حدود 21:00 به وقت تهران به مصاف «آرتور سارگسیان» از روسیه می‌رود. روسها تا همین چند سال قبل با موسی اولویف مالک الرقاب این وزن در کشتی فرنگی بودند و حالا این جوان برای تصاحب تاج و تخت هم وطنش باید قهرمان المپیک از ایران را ببرد.