جهت پرس بررسی می‌کند

پوشش لباس اتاق بیمارستانی دغدغه مردم/ ستاد امر به معروف: 12 مدل طرح لباس اتاق عمل به سازمان تامین اجتماعی پیشنهاد شد

ستاد امر به معروف و نهی از منکر در راستای شکایت و دغدغه مردم بابت پوشش لباس‌های اتاق عمل بیمارشتان‌ها 12 مدل را به سازمان تامین اجتماعی ارائه کردند تا دغدغه مردم برای پوششدر اتاق عمل را رفع نمایند.

پوشش لباس اتاق بیمارستانی دغدغه مردم/ ستاد امر به معروف: 12 مدل طرح لباس اتاق عمل به سازمان تامین اجتماعی پیشنهاد شد
150439

یکی از دغدغه‌های مهم برخی بیماران مخصوصا بیمارانی که رعایت برخی حدود اسلامی و عرفی برای آنها مهم است نحوه پوشش در بیمارستان‌ها است. بسیار دیده شده است که بیمارانی در حین ورود به اتاق عمل و خروج از آن حتی در حالت بی‌هوشی از نوع پوشش خود معذب هستند. این نگرانی و معذب بودن بیماران اکنون دغدغه‌ای شده برای مسئولین ستاد امر به معروف تا بتوانند با طراحی لباسی مناسب به کمک بیماران بیایند.

مردم از نوع پوشش بیمارستانی گله‌مند هستند

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: رسیدگی به شکایت‌ها و نارضایتی‌های مردم از دستگاه‌های اجرایی یکی از مهم‌ترین مواردی است که این ستاد به عنوان یک امر به معروف مهم دنبال می‌کند. ستاد امربه معروف و نهی از منکر به حیطه وظایف تخصصی و کارشناسی ادارات ورود نمی‌کند اما پیشنهادات خود را برای رضایت بیشتر مردم ارائه می‌کند.

آغاز طراحی لباس جراحی اسلامی

حجت الاسلام محمدحسین طاهری آکِردی ادامه داد: سازمان‌های مختلفی با ستاد امر به معروف و نهی از منکر همکاری می‌کنند که یکی از موارد آن همکاری خوب سازمان تامین اجتماعی برای طراحی ۱۲ مدل لباس جراحی اسلامی بیماران در اتاق عمل است تا حدود شرعی رعایت شود.

که با این خبر آقای طاهری امید است سازمان تامین اجتماعی و بیمارستان‌ها دست یاری برای این مشکل داده و دغدغه مردم را رفع کنن تا بغیر از استرس اتاق عمل استرس دیگری نداشته باشند.

موافقت مردم با این طرح

فعالان رسانه و فضای مجازی با اعلام پیگیری این طرح بسیار مشتاق شدند تا هرچه زودتر این طرح به سرانجام رسیده و در بیمارستان‌ها اجرایی شوند تا با خیال راحت از امنیت پوششی به اتاق عمل‌ها پا بگذارند.