پوتین، یک روز قهرمان و روز دیگر ضد قهرمان! +عکس

تکذیب ادعای بلومبرگ از سوی آمریکایی‌ها، مزاج اصلاح‌طلبان را که تازه شیرین شده بود، تلخ کرد تا دوباره کاسه کوزه‌ها را بر سر روسیه بشکنند و این بار از واسطه‌گری روسیه بین ایران و آمریکا ابراز نگرانی کنند.

پوتین، یک روز قهرمان و روز دیگر ضد قهرمان! +عکس
244352

به گزارش جهت پرس؛ انتشار خبر سفر لاوروف به ایران، موج گمانه‌زنی‌ها را در مورد علت این سفر در فضای رسانه به راه انداخت. در میان تمام گروه‌های رسانه‌ای واکنش اصلاح‌طلبان جالب توجه بود. جریان روس ستیزی که همواره به دنبال ایجاد فضای بدبینی نسبت به این کشور بوده‌اند، اینبار به استقبال لاوروف رفتند به این امید که میانجی مذاکره بین ایران و آمریکا شود!

بلومبرگ اولین بار مدعی شد که لاوروف برای پیشنهاد میانجی‌گری مذاکرات وارد تهران شده است. به محض انتشار این خبر، رسانه‌های اصلاح‌طلب سر از پا نشناخته به استقبال لاوروف رفتند. روزنامه‌های ایران، سازندگی، هم‌میهن، آرمان امروز، شرق و ابتکار، اینبار روسیه را به مثابه فرشته نجاتی می‌دیدند که قرار است ایران را به آمریکایی‌ها باز گرداند.رادیکال‌های اصلاح‌طلب همیشه روسیه را متهم ردیف اول علیه منافع ملی ایران می‌دانستند تا جایی که خروج ترامپ از برجام تا فوت مرحوم هاشمی در استخر و استعفای ظریف را به پای روسیه نوشته‌ بودند. این بار تمام فرضیات قبلی خود را کنار گذاشتند و با عینک خوش‌بینی به شمال دریای خزر نگریستند.

اما تکذیب ادعای بلومبرگ از سوی آمریکایی‌ها، مزاج اصلاح‌طلبان را که تازه شیرین شده بود، تلخ کرد تا دوباره کاسه کوزه‌ها را بر سر روسیه بشکنند و این بار از واسطه‌گری روسیه بین ایران و آمریکا ابراز نگرانی کنند.

رفتارهای دوگانه اصلاح‌طلبان در قبال برخی موضوعات، خصوصاً مذاکره با آمریکا نشان داد که مواضع این جریان سیاسی، بر به میزان نزدیکی کشورها و جریان‌ها با آمریکا تنظیم می‌شود. روسیه در منظر این جریان رادیکال، تا پیش از ورود لاوروف به تهران، دیوی بود که در پی فروش ایران به آمریکاست. پس از شایعه واسطه گری این کشور بین ایران و آمریکا، به یکباره پوتین تبدیل شده به فرشته قهرمان تا اینکه سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا با تکذیب آن، آب سرد بر سر اصلاح‌طلبان ریخت و آن‌ها را به موضع گذشته‌شان در قبال روسیه بازگرداند.