در گزارش جهت پرس بخوانید
پشت پرده حمله دوباره اصلاحطلبان به صداوسیما چیست؟
در پی نامه اخیر رهبری به صدا و سیما و توصیههایی که به این ارگان کرده است باز هم اصلاحطلبان بهانهای یافتند تا مدیران فعلی رسانه ملی را با نقدهای مغرضانه مورد حمله قرار دهند.
به گزارش جهت پرس؛ عطیه فکری _ رهبر معظم انقلاب در پیامی به همایش افق تحولِ صدا و سیما بر دقت، تلاش و ابتکار مضاعف رسانه ملی در پیکارهای کنونی جهان تاکید کردند که این پیام توسط جبلی در این همایش قرائت شد.
مطلبی که فعالان رسانهای اصلاحطلب و سایتها و کانالهای منتسب به این گروه دست به دست میکنند تا مدیران و مسئولان فعلی رسانه ملی را تخریب کنند به شرح زیر است:
بسمهتعالی
جناب آقای جبلی
شما و این حضرات نقش بیبدیل رسانه و تبلیغ را در پیکارهای کنونی جهان-که بیش از همیشه است – میدانید.
امروز پیروزی یک طرف را توانایی او در گرفتن و رساندنِ پیام و روایت او از واقعیت، رقم میزند؛ بسیار پیش و بیش از آنکه ابزارهای نظامی وارد میدان شوند و در آن اثر بگذارند. ما در این عرصهی مهم باید دقت و تلاش و ابتکار خود را مضاعف کنیم. این پیام من به این همایش است.
سید علی خامنهای
1403/10/10
بعد از پیام امروز رهبر انقلاب به همایش «افق تحول» اکانت های معلوم الحال اصلاح طلب سعی به تفسیر به رأی و وارونه جلوه دادن پیام رهبری کردند این در حالی است که رهبری صدا و سیما را خط مقدم جنگ اخیر دانسته اند، تجربه نشان داده رهبر انقلاب با هیچ فردی تعارف ندارد و قبلا هم در پیامی به اسحاق جهانگیری او را مورد عتاب خود قرار دادند.
این سبک حمله منظم و هماهنگ تمام سایتهای خبری، خبرگزاریها، کانالها و حتی فعالان رسانهای اصلاحطلب که بارها کلام صریح رهبری را نقض کرده یا با بیتوجهی به توصیههای علنی ایشان برخورد کردهاند فقط نشانه نوعی تسویه حساب حزبی از مدیران صدا و سیماست و نشانهای از دلسوزی برای عملکرد بهتر یا افزایش کیفیت برنامههای صدا و سیما در آن دیده نمیشود.
اینگونه سلیقهای عمل کردن نسبت به بیانات رهبری که توام با حب و بغض شخصی یا حزبی است فقط باعث میشود انتقادات سازنده هم شنیده نشود و توصیههای رهبری زمین بماند در نتیجه اگر کیفیت کار رسانه ملی برای اصلاحطلبان مهم بود این توصیهها ابتدا در رسانههای خود پیاده میکردند و بعد به سراغ صدا و سیما یا مدیران آن میرفتند.
تفاوت نامه و پیام در چیست؟
تکلیف رسانههای منتسب به اصلاحطلبان مشخص است و عموما نحوه عملکردشان سنخیتی با تعقل، منطق یا انصاف ندارد و صرفا حزبی و جناحی عمل میکنند اما خوب است مردم و کاربران شبکههای اجتماعی بدانند که نامه رسمی با پیام فرق میکند و رهبر انقلاب نامهای به مدیر صدا و سیما ننوشتهاند که در آن سلام و والسلام باشد بلکه صرفا یک پیام کوتاه در پاسخ به درخواست جبلی ارسال نمودهاند که بارها نمونه مشابه آن دیده شده است. در پیام مقدمه و موخره رسمی کاربردی ندارد. این مسئله به حجم و تعداد کلمات پیام هم مربوط نمیشود.
نمونه مطول بیانات پیام گونه در بیانات در شانزدهمین اجلاس سران جنبش عدم تعهد هم همینطور است.
پیامهایی که برای پیام رهبر انقلاب اسلامی در پی شهادت مجاهد بزرگ آقای اسماعیل هنیه نوشته شده هم حاکی این مطلب دارد.
تقریظهای مقام معظم رهبری بر انواع کتابها نیز از همین قاعده پیروی میکند.
واکنش کاربران شبکههای اجتماعی به پیام رهبری به جبلی
در کنار تمامی فعالان رسانهای اصلاحطلب که نقش تخریبی خود را به خوبی ایفا کردند، بودند افرادی که بدون حب و بغض قضاوت منصفانهتری داشتند.
محمد رستمپور فعال رسانهای در واکنش به موجی تخریبی که علیه صدا و سیما به راه افتاده در صفحه شخصی خود نوشت: بهترین و کارشناسترین نیروهای خودشان را به کار گرفتند و پست و سمت در این شورا و آن ستاد تراشیدند، هنوز هم رییسجمهور یک خط در میان تپق میزند و سخنانش را فراموش میکند اما اینها باز هم به صداوسیما و این خبرگزاری و آن کانال ایراد دارند. باغچه خودتان را بیل بزنید حضرات رسانهای!
کاربر دیگری درباره این پیام رهبری نوشت: رهبر انقلاب سخنان صریحی دربارهی مقاومت، بدبینی به مذاکره با آمریکا، رشد ۸ درصد، تمجید بیسابقه از شهید رییسی و … دارند. جالب اینکه اغلب کسانیکه محکمات صریح بیانات ایشون رو قبول ندارند امروز نگران یک نامهی مرسوم رهبری و القای نارضایتی رهبری از صداوسیما شدند.
نظرات
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
از ارسال نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد خودداری کنید.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نماييد.
نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.