در گزارش جهت پرس بخوانید

پشت پرده ابلاغ نکن اصلاح‌طلبان/ چرا برخی با جمع شدن گشت ارشاد مخالف‌اند؟

برخورد اصلاح‌طلبان با قانون حجاب و همراهی با براندازان زمزمه‌های شکل‌گیری فتنه جدیدی آغاز کرده است.

پشت پرده ابلاغ نکن اصلاح‌طلبان/ چرا برخی با جمع شدن گشت ارشاد مخالف‌اند؟
214251

به گزارش جهت پرس؛ عطیه فکری _ حجاب و پوشش زنان در تاریخ ایران فراز و فرودهایی را به خود دیده است. در برخی از دوره ها پوشش از سوی حکومت ها مورد حمله قرار گرفته و در دوره هایی نیز مورد حمایت بوده است. اما در تمامی دوره ها، آنچه نمود دارد فرهنگ عفاف است که ریشه های خود را حفظ کرده و به نسل های دیگر انتقال یافته است، اما امروز علاوه بر حجاب سعی دارند فرهنگ بالاتر و اساسی‌تری مثل حیا و عفاف را از بین ببرند که مهم‌ترین ابزار از بین بردن این فرهنگ تخریب حجاب و از سربرداشتن چادر و روسری است.

از تاریخچه حجاب ایران باستان تا ظهور اسلام و بعد از اسلام که عبور شود این نکته مهم به چشم می‌خورد که حجاب در هر حکومت و عصری مسئله مورد توجهی بوده است که برخی به قصد تخریب جلو آمده و برخی دیگر به نیت تشویق و ترویج اقدام کرده‌اند.

مخالفت مسبوق به سابقه اصلاح‌طلبان با حجاب

کشوری مثل ایران که هر چند سال یکبار فتنه‌های مختلفی را پشت سر گذاشته است مردمش باید حافظه تاریخی خوبی داشته باشند تا بدانند در هر فتنه و آشوب چه کسانی آب به آسیاب دشمن ریختند و چه کسانی تمام قد از ارزش‌های ملی و دینی کشورشان دفاع کردند. در فتنه 1401 اصلاح‌طلبان موضعی کاملا هماهنگ با مخالفان جمهوری اسلامی و براندازان داشتند که یکی از موارد مخالفتشان همین مسئله قانون حجاب بود، اگر فقط نقدشان به عملکرد گشت ارشاد بود امکان چشم پوشی وجود داشت چراکه در حال حاضر که دیگر گشت ارشاد هم وجود ندارد باز هم به قانون جدید حجاب اعتراض دارند و مخالفت خود را علنی نشان می‌دهند.

پس از آنکه رئیس مجلس در نشست خبری اخیر خود زمان ابلاغ قانون «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» موسوم به «قانون حجاب» را اعلام کرد، آتش توپخانه جریان اصلاحات شروع شد. اصلاح طلبان سعی می‌کنند این قانون را همراه با تندروی، بی خردی، درآمدزا، بی منطق و بدون توجه به اوضاع جامعه معرفی کنند. در حالی که اگر کسی این قانون را خوانده باشد متوجه خواهد شد که بیش از دو سوم این قانون اساسا بر رویکردهای ایجابی تاکید دارد و نقطه تمرکز آن برای عملکرد سازمان های مسئول و رفتار مدیران د ترویج فرهنگ عفاف و حجاب است.

از سوی دیگر بهانه قبلی برخی افراد این بود که قانون جامعی برای برخورد با موضوع حجاب وجود ندارد که ابلاغ این قانون این خلأ را پر می کند؛ به ویژه آنکه این قانون با همکاری و همراهی هر سه قوه نگاشته شده است و مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفته است. حال که موعد وقت ابلاغ قانون رسیده جریان بدسابقه و معلوم الحالی در حال فشار به دولت و رئیس جمهور با هشتگ «ابلاغ نکن» هستند! از سوی دیگر رسانه های اصلاح طلب از طریق خبرنگاران و چهره های این جریان دست به کار شده‌اند تا فضا را در مقابل اجرای این قانون تیره و تار کنند.

هم‌میهن به عنوان یک روزنامه اصلاح‌طلب با مصاحبه با افرادی که اعتقاد و عملکردشان از ابتدای انقلاب تا کنون بارها دچار تغییر و تحول شده، سعی دارد موج تخریب قانون را راه بیندازد ولی واقعیت اینست که نمی‌توان روی حرفی که با جهت باد تغییر می‌کند حساب ویژه‌ای باز کرد.

ابلاغ

روزنامه اعتماد به تبعیت از سران اصلاح‌طلب مسئله جریمه را مطرح کرده است در حالی که اگر متن صریح قانون و شرایط آن را مردم با چشمانی باز و آگاه بخوانند متوجه این حجم از مغرضانه تیتر زدن می‌شوند.

ابلاغ نکن

روزنامه سازندگی با تحریک دولت علیه مجلس سعی دارد اتحاد بین قوا را بر هم بزند البته که جای بسی تاسف است اگر با تیتر روزنامه‌ها و رسانه‌های مغرض دولت از اجرای قانون سرپیچی کند. پزشکیان در ایام انتخابات وعده داده بود که بساط گشت ارشاد جمع و قوانین ایجابی تصویب شود که در حال حاضر هم چنین شده است اما گویا اصل قانون حجاب در این کشور مسئله اصلی اصلاح‌طلبان و براندازان است تا بتوانند برهنگی را جایگزین کنند.

اصلاح طلبان

واکنش فعالان رسانه‌ای به قانون حجاب در شبکه‌های اجتماعی

فعالان رسانه‌ای و کاربران اجتماعی واکنش‌های متفاوتی نسبت به قانون جدید حجاب داشتند. برخی از آن‌ها به ماجرای دوقطبی و دشمن تراشی‌های اصلاح‌طلبان اشاره کردند و برخی دیگر با نگاه دینی و شرعی سعی داشتند وجهه قانون حجاب را بالا ببرند و آن را لازم و ضروری برای کشوری مثل ایران قلمداد کنند ولی مطلب واضح و مشخصی که وجود دارد اینست که اکثریت به این نکته باور دارند که این شدت مخالفت‌ها و هشتگ “ابلاغ نکن” جنبه انتقادی ندارد و صرفا برای ایجاد خشم عمومی و تحریک دولت برای بر هم زدن وفاق و اتحاد با مجلس است.