در گفتگو با یک کارشناس سیاسی مطرح شد

ورود تروریست‌ها ممنوع/ چرا قطر خبرنگاران اینترنشنال سعودی را به جام جهانی راه نداد؟

صدرالحسینی گفت: مقامات قطر به‌خوبی می‌دانند که رسانه اینترنشنال از رسالت خبررسانی خود به آتش بیاری معرکه تبدیل شده است. به همین دلیل از حضور نمایندگان این رسانه به کشور قطر برای پوشش بازی‌های جهانی خودداری کرده‌اند.

ورود تروریست‌ها ممنوع/ چرا قطر خبرنگاران اینترنشنال سعودی را به جام جهانی راه نداد؟
25781

رسانه سعودی اینترنشنال از ورود برای پوشش اخبار جام جهانی در قطر باز ماند؛ قطر در اقدامی مجوز ورود این رسانه را لغو کرد. رسانه‌ای کاملاً تروریستی که مدیریت تهییج اعتراضات منجر به اغتشاشات را در ایران بر عهده داشت. مطابق با پژوهش‌ها این رسانه از ۳۱ شهریور تا هفتم مهر حدود یک هزار و ۸۰ دقیقه و بیش از ۱۶۰ مصاحبه در راستای مدیریت اغتشاشات پخش کرده است.
این پژوهش تمرکز رسانه‌های معاند را در کنار شبکه‌های من و تو و بی.بی.سی فارسی برای جهت‌دهی به اغتشاشات و ناآرامی‌ها در ایران به‌خوبی نشان می‌دهد چنانچه در این بازه زمانی ۹ هزار دقیقه مصاحبه مساوی با ۱۵۰ ساعت یعنی ۸۹ درصد برنامه‌های پخش‌شده از اینترنشنال به موضوع اغتشاشات ایران اختصاص داشت. درباره ۱۱ درصد باقی‌مانده نیز می‌توان گفت، غیرمستقیم موضوع اغتشاشات ایران در دستور کار برنامه‌سازان سعودی قرار داشته است.

آمار و ارقام اخبار ضد ایرانی در اینترنشنال
به گفته سید رضا صدرالحسینی، کارشناس مسائل بین‌الملل از ۳۱ شهریور تا هفتم مهر شبکه اجتماعی اینستاگرام اینترنشنال ۶۶۴ پست گذاشته که ۶۰۶ پست آن معادل ۹۱ درصد محتوای تولیدشده به موضوع اغتشاشات ایران اختصاص داشته است؛ در تلگرام نیز در بازه زمانی مذکور یک هزار و ۶۰۹ پست گذاشته که ۹۸ درصد محتوای آن مربوط به اغتشاشات ایران است. در توییتر نیز ۹۷۹ پست بارگذاری شده که ۹۷ درصد آن بازهم به موضوع اغتشاشات ایران اختصاص داشته است. مطالبی که عمدتاً نه به دنبال اطلاع‌رسانی بلکه به دنبال تشویش اذهان و جهت‌دهی اغتشاش و اغتشاشگران و آموزش درگیری با سلاح گرم و سرد و ساخت بمب‌های دست‌ساز و در یک‌کلام آتش بیار و معرکه ساز برای شهادت نیروهای نظامی و مردم عادی بودند.

همکاری نزدیک سه رسانه تروریستی علیه ایران
سیدرضا صدرالحسینی در تحلیل ممانعت قطر از ورود کارکنان شبکه ایران اینترنشنال و خشم کارکنان این شبکه از این مورد در گفتگو با جهت گفت: یکی از اقداماتی که در طول ماه‌های اخیر به مراکز معتبر رسانه‌ای ثابت شد اما به دلیل پشتیبانی سنگین مالی پترو دلارهای عربستان نسبت به آن واکنش واقعی و حقیقی انجام نشد، مسئله همکاری سه رسانه تروریستی بنام ایران اینترنشنال، بی‌بی‌سی و منوتو میباشد.

اینترنشنال شبکه آموزشی اغتشاشگران
وی با اشاره به آموزش‌های شبکه اینترنشنال به اغتشاشگران افزود: واقعیت این است که شبکه اینترنشنال همه برنامه‌های معمول خود را برای این منظور قطع و تبدیل به شبکه‌ای برای آموزش به اغتشاشگران در سطح اقدامات تروریستی شده است.
این کارشناس بابیان اینکه در همین روزهای اخیر هم اینترنشنال سه روز فراخوان برای ایجاد اغتشاشات تخریبی و اقدامات تخریبی داده است؛ ادامه داد: این رسانه پیش‌قراول فراخوان جوانانی است که از بسیاری از واقعیت‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی اطلاع ندارند و افراد احساساتی هستند که احساسات بر جنبه عقلانی آن‌ها غلبه دارد و حتی کسانی که به هر شکل علاقه‌مند به آزار رسانی به دیگر افراد ساکن در شهر و روستای خودشان هستند با آموزش‌هایی که به‌وسیله جریان تروریستی منافقین مدیریت می‌شود؛ ازجمله انواع تخریب‌ها و نحوه استفاده از کوکتل مولوتوف و همه اقداماتی که در حقوق بین‌الملل به آن‌ها اقدامات تروریستی میگویند را انجام و آموزش می‌دهند.

آگاهی دوحه از اقدامات تروریستی اینترنشنال
صدرالحسینی با اشاره به اقدام قطر در عدم ورود عوامل این شبکه تروریستی برای جام جهانی گفت: در واقع به نظر می‌رسد که کشور قطر به‌عنوان یکی از کشورهایی که دارای یکی از رسانه‌های مؤثر و فراگیر در غرب آسیا و حوزه عربی است به این نکته و نتیجه رسیده که رسانه اینترنشنال درواقع در حال نفرت پراکنی و توسعه تروریسم می‌باشد و قطعاً همه آن کسانی که توانمندی شبکه الجزیره را مطلع هستند می‌دانند که این تصمیم دوحه قطعاً با شناخت کافی است که از عملکرد رسانه اینترنشنال دارد.
وی ابراز کرد: مقامات قطر به‌خوبی می‌دانند که رسانه اینترنشنال از رسالت خبررسانی خود به آتش بیاری معرکه تبدیل شده است. به همین دلیل از حضور نمایندگان این رسانه به کشور قطر برای پوشش بازی‌های جهانی خودداری کرده‌اند و به نظر می‌آید که این اقدام را باید مؤسسات و نهادهای مسئول بین‌المللی به‌ویژه سازمان ملل متحد نیز مدنظر داشته باشد که اقدامات اینترنشنال امروز دیگر نه به‌عنوان یک رسانه خبری که وظایف خود را انجام می‌دهد بلکه رسانه‌ای شده است که تسهیلاتی در زمینه‌های مختلف برای تروریست‌ها فراهم می‌کند.

خشم اینترنشنال از اقدام قطر
صدرالحسینی تأکید کرد: باید این نکته را توجه داشته باشیم که هر رسانه از جهت اقدامات حرفه‌ای خود علاقه‌مند است که از تحولات مهم در دنیا اطلاع‌رسانی داشته باشد و حتماً این یک امتیاز منفی برای اینترنشنال محسوب می‌شود که نمی‌تواند به دلیل اقدامات تروریستی وارد خاک قطر شود و از بازی‌های جهانی اطلاع‌رسانی کند.
این کارشناس با اشاره به خشم اینترنشنال از این اقدام قطر گفت: قطعاً این موضوع باعث عصبانیت آن‌ها شده است که از جانب دولت دوحه عدم حضورشان اعلام‌شده و خشم خود را در قالب بیانات و بیانیه‌ها و انجام مصاحبه‌ها کاملاً نشان داده‌ و دارند فضایی ایجاد می‌کنند که به مظلوم‌نمایی بسیار نزدیک است و تصور می‌کنند با این مظلوم‌نمایی و ادعای بی‌طرفی و ادعای فقط انجام و اقدام حرفه‌ای رسانه‌ای می‌توانند نظر دوحه و بقیه نهادها و مؤسساتی که نسبت به این موضوع حساسیت نشان داده‌اند را جلب کنند.