گزارش جهت پرس از واکنشها به عضویت ایران در بریکس؛
واکنش یک بام و دوهوای اصلاحطلبان به موفقیت دولت رئیسی/ واهمه شدید ضدانقلاب از موفقیتهای جمهوری اسلامی
در پی عضویت دائمی ایران در گروه بریکس اصلاحطلبان واکنشهای متناقضی برای زیر سوال بردن این موفقیت از خود نشان دادند.
عطیه فکری – در پی سفر رئیسی به آفریقای جنوبی و عضویت دائم در گروه بریکس اصلاحطلبان و ضدانقلاب واکنشهای مشابهی داشتند، در واقه هر دو گروه سعی در انکار این موفقیت و سخیف کردن این دستاورد بزرگ داشتند.
اصلاحطلبان در دولت قبلی و ماجراهای مربوط به برجام و ذوق زدگیهای که از خود نشان میدادند برای توافقی که انجام نشده بود و استناد به قول و قرار با “کری” وزیر امور خارجه وقت آمریکا داشتند. برجامی که به راحتی زیر پا گذاشته شد و با وجود اینکه ایران به تمام بندهای آن متعهد بود باز هم آمریکا و کشورهای اروپایی به وعدههای خود عمل نکردند اما در دولت منسوب به اصلاحطلبان همیشه از یک موفقیت و دستاورد ملی یاد میکردند، قراردادی که جز خسارت و عقب ماندگی عایدی برای ایران نداشت.
رسانههای اصلاحطلب و ضدانقلاب درباره بریکس چه گفتند؟
اصلاحطلبان تا قبل از سفر رئیسی به آفریقای جنوبی احتمال عضویت ایران در گروه بریکس را به شدت پایین میدانستند و ادعا میکردند که دولت سیزدهم توانایی برقراری رابطه و عضویت در گروههای بینالمللی و دستیابی به منافع اقتصادی را ندارد، حتی رسانههای معاند مثل اینترنشنال هم به مخاطبان خود اینگونه القا میکردند که ایران نمیتواند عضو بریکس شود ولی خوشبختانه دولت فعلی در این ماجرا موفق شد.
اصلاحطلبان هم موضعگیری مشابهی داشتند و چون با شعار بلدی زبان دنیا رو ارتباطگیری با کشورهای جهان روی کار آمده بودند، احتمال عضویت را پایین میدانستند ولی بعد از موفقیت ایران در شبکههای اجتماعی و سایر رسانهها مطالبی از جنس حسادت و سخیف شمردن این دستاورد منتشر میکردند. گروهی از اصلاحطلبان با پیدا کردن یک عکس قدیمی از حسن روحانی، پایههای این دستاورد را منسوب به دولت قبل میدانستند که حالا دولت رئیسی میوه آن را برداشت میکند در صورتی که دولت قبل ابدا به دنبال ارتباطگیری با هیچ کشوری به جز چند کشور اروپایی و آمریکا نبود و همه دنیا را خلاصه شده در غرب و آمریکا میدید.
برخی دیگر از اصلاحطلبان سعی داشتند نگاه عاقلانهتر و جامعتری به ماجرا داشته باشند و در اکانتهای شخصی خودشان میگفتند چه فرقی میکند کدام دولت به این موفقیت دست یافته مهم این است که منفعت آن نصیب ایران و ایرانی جماعت شود و حتی جملهای منسوب به وزیر امور خارجه سابق، محمدجواد ظریف را برای استناد میآوردند که “سیاست خارجی ابزار رقابت داخلی نیست”
برخی حتی به ابعاد مثبت ماجرا نیم نگاهی هم نکردند و شروع به تمسخر و تخریب شخص رئیسجمهور و نحوه بیان و ایراد کلمات او کردند و در آخر ادعا کردند که کسی که از جامعه و مردم بیگانه باشد با همچین ادبیاتی صحبت میکند و هیچکس هم در داخل کشور به صحبتهای او توجه نمیکند. سوالی که مطرح میشود اینست که اگر کسی به صحبتهای آقای رئیسی در مجامع بین المللی توجه نمیکند چطور اینهمه فیلمهای کوتاه و تقطیع شده از صحبتهای رئیس جمهور فعلی در کانالهای اصلاحطلبان برای برای تمسخر منتشر میشود؟ برای عدم توجه مردم اینهمه هزینه وایرال سازی فیلمهای تقطیع شده را میکنند؟
محمدعلی ابطحی در واکنش به خوشحالی طرفداران دولت سیزدهم از دستیابی به عضویت در گروه بریکس نوشت که خود عضویت گام مثبتی است ولی نباید به همینجا محدود شد آنچه حائز اهمیت است فواید بعد از عضویت میباشد که آیا میتوانیم موقعیت به القوه را بالفعل تبدیل کنیم یا خیر؟!
این اظهار نظر درست و خود شخص رئیس جمهور در صحبتهایش به همین نکته اشاره کرد که امیدوار است با عضویت در گروه بریکس موقعیتهای اقتصاد بیشتری برای ایران فراهم شود تا از طریق آن بتوانند نفع مستقیمی به مردم ایران برسانند.
دسته دیگری از اصلاحطلبان هستند که حتی توان دیدن خوشحالی مردم را هم ندارند و طوری وانمود میکردند که انگار اتفاق مهمی نیفتاده است و تاثیری در قیمتها و وضعیت معیشتی مردم در داخل نداشته است و هنوز زود است برای خوشحالی!
گروهی دیگر از اصلاحطلبان هم معتقد بودند که دستاورد مثبتی نصیب ایران شده و باید از این موفقیت و دولت فعلی تقدیر کرد.
نظرات
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
از ارسال نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد خودداری کنید.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نماييد.
نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.