واکنش رسانه قوه قضاییه به صحبت های امیرحسین ثابتی

امیرحسین ثابتی، نماینده تهران، تعداد زندانیان مهریه در کشور را ۲۵ هزار نفر اعلام کرد؛ رقمی که با آمار واقعی مراجع قضایی فاصله چشمگیری دارد و حتی اصلاحیه او مبنی بر شامل شدن همه محکومان مالی نیز صحت ندارد.

واکنش رسانه قوه قضاییه به صحبت های امیرحسین ثابتی
274011

به گزارش جهت پرس؛ آمار امیرحسین ثابتی درباره تعداد زندانیان مهریه با آمار واقعی اختلاف فاحش دارد

نماینده مردم تهران منبع آمارش در مورد تعداد زندانیان مهریه را اعلام کند

امیرحسین ثابتی منفرد، نماینده مردم تهران، ری، اسلامشهر، پردیس و شمیرانات با انتشار مطلبی در یکی از شبکه‌های اجتماعی آمار تعداد زندانیان مهریه در سراسر کشور را ۲۵ هزار نفر اعلام کرده است.

این در حالی است که آمار به روز و به لحظه تعداد زندانیان مهریه در سراسر کشور با اختلاف بسیار چشمگیر پایین‌تر از عدد اعلام شده است.

اعلام آمار تعداد زندانیان مهریه از سوی یک نماینده مجلس بدون علم و آگاهی جز سوژه‌دادن دست رسانه‌های معاند و مغرض منفعت دیگری ندارد و پیشنهاد می‌شود در این زمینه ضمن استعلام از مراجع قضایی آمار درست و دقیق را با استناد به مراجع قضایی اعلام کند.

البته بعد از اعلام آمار ۲۵ هزار نفر امیرحسین ثابتی در یک اصلاحیه مجدد اعلام می‌کند که آمار ۲۵ هزار نفر برای تمام محکومان مالی است و زندانیان مهریه بخشی از این ۲۵ هزار نفر هستند.

این در حالی است که آمار ۲۵ هزار نفر مربوط به محکومان مالی هم مقرون به صحت نیست و آمار واقعی عددی پایین‌تر از عدد اعلام شده است.