همزمان با تحولات سوریه و تحرکات گروه های تروریستی؛
نکاتی در باب نحوه فتح سوریه توسط سفیانی
ماجرای سفیانی خیلی ترسناک هم نیست به ویژه اینکه نقل است از حضرت آقا که کیفیت ماجرای سفیانی به دلیل رشادتها و فداکاریهایی که مدافعان حرم کردند آنطور که در روایات آمده نخواهد شد.
یکی از موضوعات مورد بحث در روایات اسلامی، ماجرای ظهور سفیانی بهعنوان یکی از پنج نشانه قطعی ظهور (سفیانی، یمانی، صیحه جبرائیل، قتل نفس زکیه و خسفالارض در بیداء) حضرت مهدی (عج) است. این موضوع به دلیل اهمیت آن در مباحث آخرالزمانی، همواره مورد توجه محققان و علاقهمندان قرار گرفته است.
در راستای درک بهتر و دقیقتر این مسئله، کتاب عصر ظهور اثر علامه کورانی بهعنوان یکی از منابع معتبر معرفی شده است. این کتاب بهصورت مستند به تحلیل روایات مرتبط با علائم ظهور میپردازد. برای کسانی که فرصت مطالعه ندارند، سلسله جلسات به وقت شام بهوسیله حجتالاسلام امینیخواه، موضوع سفیانی را به شیوهای شیوا باز کرده است.
نگاه رهبر انقلاب به کیفیت ماجرای سفیانی
نقل است که سال گذشته، رهبر معظم انقلاب با اشاره به رشادتهای مدافعان حرم، بیان داشتند که کیفیت رویدادهای مربوط به سفیانی مطابق با برخی از روایات نخواهد بود. ایشان تصریح کردند که بهواسطه این فداکاریها، احتمالاً از شدت وقایعی همچون خونریزی و شیعهکشی کاسته خواهد شد، اگرچه اصل موضوع سفیانی بهعنوان یکی از نشانههای حتمی ظهور پابرجاست.
طبق روایات، مدت حکومت سفیانی از جلوس او بر منبر دمشق تا نابودیاش، از ۹ ماه بیشتر نخواهد بود. در این مدت، او پیروزیهای متعددی به دست آورده و مناطق گستردهای از شام و عراق را تصرف میکند. نخستین شکست او از ایرانیان در منطقه استخر (جنوب ایران) رقم خواهد خورد. حرکت او به سمت مکه و مدینه ادامه مییابد تا اینکه در صحرای بیداء، لشگر او دچار حادثهای بزرگ (خسفالارض) میشود و این ماجرا با ظهور حضرت مهدی (عج) همزمان خواهد شد.
موضوع قرقیسیا و جنگ هستهای
جنگ قرقیسیا، یکی از موضوعات مطرحشده در روایات اسلامی است که به دلیل وسعت جغرافیایی و ابعاد عظیم آن، جایگاه ویژهای در مباحث آخرالزمانی دارد. این جنگ در منطقهای گسترده از ترکیه تا سوریه رخ خواهد داد و یکی از بزرگترین نبردهای تاریخ خواهد بود. طبق روایات، تلفات انسانی این جنگ به حدی زیاد است که اجساد قربانیان فرصت دفن یا سوزاندن پیدا نمیکنند و در نتیجه، درندگان بیابان از اجساد تغذیه خواهند کرد.
روایات اشاره دارند که این نبرد میان ابرقدرتهای جهان رخ میدهد و علت آن دستیابی به گنجی در سرچشمه فرات خواهد بود. این گنج ممکن است به منابع نفتی یا سدهای آب ترکیه بر روی رود فرات اشاره داشته باشد. جنگ قرقیسیا از منظر روایات، نعمتی برای مؤمنان و نقمتی برای کافران محسوب میشود. این نبرد به تضعیف دشمنان حضرت مهدی (عج) پیش از ظهور کمک خواهد کرد.
همچنین، توصیه شده که مؤمنان از دخالت در این جنگ خودداری کنند، چراکه آن را نبردی میان کفر با کفر دانستهاند. در حالی که برخی به وقوع جنگ هستهای در آخرالزمان باور دارند، این دیدگاه بیشتر به اعتقادات یهودیان و اوانجلیستها درباره آرماگدون مربوط میشود و ارتباطی با روایات اسلامی ندارد.
بر اساس روایات، خاک ایران درگیر جنگهای بزرگ نخواهد شد، بلکه بیشتر با فتنهها مواجه خواهد بود. بااینحال، ایران بهعنوان منطقهای امن توصیف شده است.
کتاب عصر ظهور علامه کورانی، که برای نخستین بار در دهه هفتاد منتشر شد، یکی از بهترین منابع برای درک دقیق روایات آخرالزمانی است. نویسنده این کتاب بر اساس اسناد متقن به تحلیل وقایع مرتبط با ظهور پرداخته است. جالب توجه اینکه، محتوای این کتاب طی دههها بدون تغییر باقی مانده و همچنان بهروز و معتبر است.
نظرات
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
از ارسال نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد خودداری کنید.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نماييد.
نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.