نمایندگان مجلس قبلی از مجلس فعلی طلبکار شدند
به گزارش جهت، از زمان روی کار آمدن مجلس یازدهم با اکثریت انقلابی، اصلاح طلبان که قافیه را در این انتخابات باخته بودند و کارنامه قابل دفاعی هم در دولت، مجلس و شوراهای شهر و روستا برای ارائه به مردم و جلب مجدد اعتماد و کسب آرای ایشان نداشتند و با حفظ رویه موجود، شکست خود در […]
به گزارش جهت، از زمان روی کار آمدن مجلس یازدهم با اکثریت انقلابی، اصلاح طلبان که قافیه را در این انتخابات باخته بودند و کارنامه قابل دفاعی هم در دولت، مجلس و شوراهای شهر و روستا برای ارائه به مردم و جلب مجدد اعتماد و کسب آرای ایشان نداشتند و با حفظ رویه موجود، شکست خود در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده را حتمی می دیدند، تنها راه مقابله و مسیری را که برای پیروزی به نظرشان آمد، یعنی تخریب طرف مقابل را انتخاب کردند. تخریب این مجلس و علی الخصوص رییس آن، محمدباقر قالیباف اصلی ترین برنامه فعالین اصلاح طلب، دولت و رسانه های این جریان شد.
در امتداد همین برنامه، پس از تصویب قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها توسط نمایندگان ملت، دولت و اصلاح طلبان که تصور می کردند با روی کار آمدن بایدن، می توانند به سادگی و با دادن چند امتیاز برجام را احیا کننند و نظر غربی ها را برای رفع تحریم ها جلب نمایند، ناگهان با قانونی مواجه شدند که حصول توافق از مسیرهای خلاف منافع ملی را غیر ممکن می کرد زیرا در آن منفعت کشور نیز در نظر گرفته شده بود و تنها قرار نبود به توافق تحت هر شرایطی دست پیدا کنیم؛ شروع به تخریب گسترده مجلس و رییس آن کردند.
اصلاح طلبان که فضا را مناسب تخریب دیدند، شروع کردند به انداختن تقصیرها به گردن مجلسی که تنها چند ماه است بر سر کار آمده و انواع مشکلاتی را که ناشی از بی کفایتی دولت تدبیر و امید است، به مجلس انقلابی ربط دادند. در همین راستا آذر منصوری، فعال اصلاح طلب نیز اخیرا اظهار داشته که: « جناب آقای قالیباف؛ می دانم که این روزها مشغول دوخت و دوز قانون انتخابات ریاست جمهوری هستید! اما این را هم بدانید اگر به واسطه مصوبه مجلس (اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها و خروج از پروتکل الحاقی)، پروژه رفع تحریم ها به سرانجام نرسد، شما باید پاسخگوی عواقب ناشی از آن باشید».
آذر منصوری و دوستانش باید پاسخگوی این مساله باشند که از سال 92 که با شعار رفع تمامی تحریم ها و چرخش همزمان سانتریفیوژها و چرخ زندگی مردم به قدرت رسیدند، تا سال 99 و طی بیش از 7 سال، دولت متبوعشان دقیقا مشغول چه کاری بوده که مهم ترین و اصلی ترین شعار و هدفش محقق نشده است؟! مگر ایشان مدعی نبودند که زبان دنیا را بلد هستند و می توانند همه محدودیت ها و تحریم ها را با تعامل و مذاکره رفع کنند؟! چرا عملا چنین اتفاقی نیفتاد و نهایت تلاششان شد برجام بی خاصیتی که به ساده ترین شکل ممکن و بدون کوچک ترین عواقبی، دولت ترامپ از آن خارج شد و اعتبارش را ساقط کرد و آب از آب تکان نخورد؟!
امروز به جای تهدید کردن دیگران و عواقب شکست متذکر شدن به این و آن، باید بگویید که طی هفت سال گذشته که سوار بر اسب مراد بودید و هر کاری که دلتان خواست انجام دادید و مجلس، نماینده دولت بود و نه ملت، چرا هیچ نتیجه ای نگرفتید و فضاحت کارتان آنقدر بالا گرفت که هواپیمای محمدجواد ظریف در آسمان اروپا سرگردان بود تا مگر یک کشور اجازه فرود و سوخت گیری به آن بدهد؟! آیا آن زمان هم مجلسی انقلابی و قانونی برای مقابله به مثل و تحت فشار گذاشتن غربی ها در کشور بود که نه تنها تحریمی رفع نشد بلکه اوضاعی به مراتب بدتر برای کشور رقم خورد و روز به روز به موارد تحریمی افزوده شد؟!
توصیه ما به آذر منصوری و دوستانش در دولت و جریان اصلاحات این است که به جای تهدید مجلس، مجمع تشخیص و شورای نگهبان و شاخ و شانه کشیدن برای رهبر معظم انقلاب و سپاه، به این فکر باشند که کار مفید انجام بدهند و در چند ماه باقیمانده از دولتشان به دنبال رفع مشکلات مردم باشند. پرداختن به همین لفاظی ها و سیاست زدگی مفرط و تهی از عقلانیت موجب شد که امروز وضع کشور به این شکل دربیاید و گرفتار انواع مشکلات ناشی از ناکارآمدی دولت باشیم.
نظرات
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
از ارسال نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد خودداری کنید.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نماييد.
نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.