یادداشت
مهمترین پیامهای عملیات امروز مقاومت در «کرانه مسلح باختری»
علیرضا تقوینیا، کارشناس مسائل منطقه مهمترین پیامهای عملیات امروز مقاومت در «کرانه مسلح باختری» در یادداشتی مورد بررسی قرار داد.
علیرضا تقوینیا، کارشناس مسائل طی یادداشتی درباره عملیات کرانه باختری منطقه نوشت:
1/ شهرک اشغالی عیلی مکان حضور افراد نخبه است و بسیاری از اعضای حزب لیکود در آن زندگی میکنند.
2/ سلاحی که در عملیات استفاده شده ، تفنگ خودکار M16 بوده که اسلحه سازمانی ارتش اسرائیل است و چگونگی افتادن آن به دست مبارزان فلسطینی جای سؤال جدی دارد.
3/ یکی از مبارزان این عملیات به شهادت رسیده و دیگری موفق به فرار شده است و ارتش اسرائیل هنوز نتوانسته او را بیابد.
4/ این عملیات دقیقا در زمانی انجام شد که رهبران «حماس» و «جهاد اسلامی» در تهران حضور دارند و جمهوری اسلامی ایران در پی ایجاد جبههای جدید در کرانه غربی برای فرسایش توان امنیتی و نظامی صهیونیستهاست.
5/ در منطقهای عملیات انجام شده که طبق قطعنامه ۲۴۲ و ۴۷۸ شورای امنیت اشغالی محسوب شده و حضور صهیونیستها در آنجا کاملا غیرقانونی است.
6/ ضربه وارد شده به اسرائیلیها تا حدی سنگین بود که نتانیاهو بلافاصله جلسه امنیتی با حضور مقامات امنیتی و نظامی صهیونیست برگزار کرد.
7/ تلفاتی که این عملیات به صهیونیستها تحمیل کرد، بیش از تلفات نبرد ۵ روزه اخیر غزه بود و اهمیت کرانه غربی رود اردن برای ایجاد ناامنی در میان صهیونیستها را یادآور میشود.
8/ کرانه غربی رود اردن به شدت مسلح شده است تا جایی که عملیاتهای اخیر یگانهای ترور اسرائیل در اردوگاههای جنین و بلاطه با شکست مواجه شد و مقاومت توانست آنان را به عقب براند.
(از طرفی عملیاتهای مداوم مبارزان فلسطینی نفس اسرائیلیها را گرفته و آنان را در وضعیت سخت و بغرنجی قرار داده که نمیتوانند راهکاری برای مقابله با آن بیابند.)
9/ کرانه غربی رود اردن گلوگاه صهیونیستهاست ، زیرا با مناطق اشغالی ۱۹۴۸ تقریبا آمیخته شده و تسلیحسازی آن بهایی گزاف به دولت اسرائیل تحمیل خواهد کرد و آنان توان مقابله مستمر و دراز مدت با مقاومت مسلحانه جوانان این منطقه را نخواهند داشت.
(فاصله برخی مناطق کرانه غربی تا تلآویو حدود ۱۵ کیلومتر است و اگر سرنوشتی مانند باریکه غزه پیدا کند، اسرائیلیها در سرزمینهای اشغالی ۱۹۴۸ نیز دیگر روی آرامش و امنیت را نمیبینند.
10/ ضربههای متعدد روانی به مهاجران اشغالگر به تدریج آنان را به این سؤال میرساند که چرا باید در این سرزمین بمانند و جان خود و فرزندانشان را به خطر بیندازند؟
آیا «مهاجرت» گزینه بهتری از «زندگی در ناامنی» نیست؟
نظرات
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
از ارسال نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد خودداری کنید.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نماييد.
نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.