مسئول سابق در وزارت اطلاعات دستگیر شد

به گزارش جهت  روز گذشته، 6 آذر ماه، در ادامه اقدامات دستگاه قضا در مبارزه با اژدهای هفت سر فساد کیومرث نیاز آذری به اتهام مشارکت در قاچاق حدود ۲ تن طلا توسط حفاظت اطلاعات قوه قضائیه دستگیر شد. اتهام وی مشارکت در قاچاق دو تن طلا عنوان شده است. اما نیازآذری که بود که […]

مسئول سابق در وزارت اطلاعات دستگیر شد
131984

به گزارش جهت  روز گذشته، 6 آذر ماه، در ادامه اقدامات دستگاه قضا در مبارزه با اژدهای هفت سر فساد کیومرث نیاز آذری به اتهام مشارکت در قاچاق حدود ۲ تن طلا توسط حفاظت اطلاعات قوه قضائیه دستگیر شد. اتهام وی مشارکت در قاچاق دو تن طلا عنوان شده است. اما نیازآذری که بود که با دستگیری او دوباره نام برخی از سیاستمداران کهنه‌کار بر سر زبان‌ها افتاده است؟!

کیومرث نیاز آذری از زمان تاسیس وزارت اطلاعات تا سال ۸۵ ریاست اداره کل اطلاعات استان مازندران را بر عهده داشت. وی پس از بازنشستگی در سال ۸۵ تقریبا به مدت ده سال بر صندلی ریاست دانشگاه آزاد مازندران تکیه زد و در نهایت با آمدن علی‌اکبر ولایتی به این دانشگاه ( سال 95)  برکنار شد.

لازم به ذکر است فرزند کیومرث نیاز آذری، مصطفی نیازآذری، متهم ردیف پنجم پرونده اکبری طبری است که پس از دستگیری طبری از کشور خارج شد. او به مشارکت در تشکیل شبکه در امر ارتشاء و پرداخت رشوه به اکبر طبری به میزان ۵ قطعه زمین در بابلسر متهم است.

همچنین کیومرث نیازآذری پسرعموی حسین نیاز آذری یکی از نمایندگان شهر بابل هم در مجلس نهم و هم در مجلس دهم می‌باشد.

گفته می شود مصطفی نیاز آذری به پشتوانه پدرش، کیومرث نیاز آذری، از رانت‌های مختلف اقتصادی بهره‌مند شده است و البته شایان ذکر است که خاندان نیازآذری بخش بزرگی از ییلاقات بندپی سوادکوه و بندپی شرقی بابل را به غنیمت گرفتند.

 

ارتباط کیومرث نیازآذری با فاضل لاریجانی!

وحید شورابی، مسئول مرکز هماهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه‌های آزاد در صفحه شخصی توئیتر خود نوشته بود: کاملا تصادفی! در زمان ریاست کیومرث نیازآذری بر دانشگاه آزاد مازندران، فاضل لاریجانی به عنوان رئیس واحد آمل زیر نظر نیازی آذری فعالیت میکرد!

 

کیومرث نیازآذری

 

رابطه نزدیک کیومرث نیازآذری با هاشمی رفسنجانی و ناطق نوری

بعد  از انتخابات سال 88 و شکست تاریخی میرحسین موسوی که از حمایت‌های تمام و کمال رئیس‌ دولت اصلاحات و مرحوم هاشمی رفسنجانی برخوردار بود، در زمان برگزاری مراسم تنفیذ و تحلیف رئیس‌جمهور منتخب، مرحوم هاشمی برای اینکه در این دو مراسم حضور نداشته باشد به شهرهای شمالی سفر می‌کند. کیومرث نیازآذری کسی بود که از ابتدا تا انتهای سفر در کنار مرحوم هاشمی حضور داشت.

بخشی از گزارشی که به سفر پرحاشیه مرحوم هاشمی پرداخته بود به خوبی عمق رابطه نیازآذری با رئیس دولت سازندگی را نشان می‌دهد: «حاج آقا در منطقه‌ی کوهستانی لفور به دهکده‌ی «اسب‌خنی» پای می‌گذارد. اسب‌خنی، روستای کوهستانی قبیله‌ی رئیس سابق اطلاعات مازندران، کیومرث نیازآذری (رئیس دانشگاه‌ آزاد کنونی ساری) است. کیومرث، حاج آقا را به «درزی کلا» می‌برد و به افتخار او میزبانی ناهار را ترتیب می‌دهد و به این ترتیب، آیین تنفیذ سپری می‌شود. تحلیف که فرا می‌رسد گروه حاج آقا منطقه‌ی کوهستانی رجه در بابل را به قصد منطقه‌ی لاویج چمستان در شهرستان نور ترک می‌کند. توقف چهار، پنچ ساعتی در اینجا، انسان را از اخبار مراسمات ملی تهران دور می‌کند. حاج آقا ناهار را در دامنه‌ی ارتفاعات برخوردار از چشمه‌های آب گرم صرف می‌کند و ساعاتی بعد، دوباره به آسایشگاه کوهستانی بابل مراجعت می‌کند.»

حمید رسایی نیز در کانال تلگرامی خود پیرامون ارتباط نیازآذری با هاشمی رفسنجانی و ناطق نوری نوشت: ارتباط تنگاتنگ نیاز آذری با ناطق نوری و هاشمی رفسنجانی و حضور آنها در ویلای روستای خلیل کلای نیاز آذری مسئله پنهانی نیست؛ از جمله وقتی ناطق و هاشمی در ایام فتنه سال ۸۸ با غیبت در مراسم تحلیف بیت رهبری به آن ویلا می‌روند. ارتباط اکبر طبری با خانواده نیاز آذری و رشوه‌های اخذ شده بابت رهایی فرزند متخلف نیاز آذری، بخش کوچک این ماجرا می‌باشد.

 

نقش مصطفی نیازآذری فرزند کیومرث نیاز آذری در پرونده طبری

در جریان پرونده معاونت اجرایی  سابق حوزه ریاست قوه‌قضائیه، یکی از متهمان کلان اقتصادی که پرونده او با اعمال نفوذ طبری بسته شد، مصطفی نیاز آذری فرزند کیومرث نیازآذری است که به طور غیرقانونی از کشور متواری شد.

مصطفی نیازآذری از عناصر اصلی ارتشاء در شبکه اکبر طبری است که با تشکیل ۱۰ شرکت صوری در داخل و خارج از کشور با نفوذ در بستر قضایی و بانکی کشور و با فاکتورسازی و ثبت سفارش‌های صوری اقدام به خروج ارز از کشور کرده و از این طریق به اموال نامشروع زیادی نیز دست پیدا کرده است.

مصطفی نیاز آذری در تاریخ ۲۷ دی سال ۹۰ به اتهام اخلال در نظام اقتصادی کشور بازداشت شد؛ اما علیرغم اعترافات صریح وی با دخالت و اعمال نفوذ اکبر طبری حکم برائت او در برخی از عناوین اتهامی صادر و در برخی عناوین اتهامی دیگر نیز مسکوت ماند.

رسول قهرمانی، نماینده دادستان در پرونده طبری، پیرامون ارتباطات مصطفی نیازآذری و طبری گفته است: «فرار مصطفی نیاز آذری در قبال رشوه‌ای است که اکبر طبری از او گرفته است که قریب به ۱۵ هزار متر زمین و ۳ طبقه ویلای لوکس به ارزش ۴۲۰ میلیارد ریال در بابلسر است.

اهدای ویلایی با این ارزش در قبال کارسازی پرونده وی بوده و سعی کرده اسناد نقل و انتقال آن نیز با پوشش‌هایی انجام گیرد که هیچ اسمی از مصطفی نیاز آذری و اکبر طبری وجود نداشته باشد. بلکه با واسطه بهرام حیدری فر به همسر اکبر طبری منتقل شد که این اقدام با تبانی یکی از سردفتران تهران و با وکالت نامه جعلی صورت گرفت، به طوری که اکبر طبری به جای همسر خود اثر انگشت زد.

این ویلا با نظر اکبر طبری و صرف هزینه‌ها از سوی مصطفی نیاز آذری ساخته می‌شود. اکبر طبری به منظور این که در مراجعات خود به ویلای مذکور از سوی سرایدار شناسایی نشود، خود را حسین معرفی می‌نموده است.

ملک در زمان واگذاری کاربری زراعی داشته، اما اگر زراعی بوده چرا در این ملک ویلای لوکس ساخته شد که این یک جرم دیگر است و بر اساس کدام مجوز بوده است؟

ما اسناد را بررسی کردیم و در دفاتر نیاز آذری هاردی با اطلاعات خوبی به دست آوردیم. در اسناد مالی نیاز آذری پرونده‌ای در خصوص طبری وجود دارد. حساب چک‌ها را درآوردیم که گفتند وصول کردیم و داده‌ایم به متهم طبری. پول‌ها را به صورت نقدی به متهم طبری در دفترش تحویل می‌دادیم و همه چک‌ها وصول شده است.

متهم طبری سال ۸۹ یک میلیارد به نیاز آذری می‌دهد که همان نیز مظنون به پولشویی است.

۵۰۰ میلیارد تومان ملک در پرونده نیاز آذری وجود دارد. او ۳ هزار سند به نام دیگران داشته است. تا الان نیاز آذری ۱۷۰۰ میلیارد تومان بدهی بانکی دارد.

براساس اخبار غیررسمی مصطفی نیازآذری همان جعبه سیاه پرونده طبری است که اکنون در بهترین نقطه ونکوور کانادا خانه‌ای به ارزش 10 میلیون دلار خریداری کرده و کلیکسیونی از بهترین موتورها و اتوموبیبل‌ها را در پارکینگ خانه خود جای داده است.

حال باید دید در ادامه برخورد با اژدهای هفت‌سر فساد، چه افراد دیگری که در این پرونده‌های فساد دست داشته‌اند به میز محاکمه کشیده می‌شوند.