جهت پرس واکنش‌ها به حمله اسرائیل را بررسی می‌کند

طبل رسوایی رژیم صهیونیستی جهانی شد

جمعه گذشته اسرائیل بعد از مدت‌ها تامل و تصمیم گیری در پاسخ به عملیات وعده صادق 2 به ایران حمله کرد، عملیاتی که با شکست مواجه شد و این شکست و صدای این رسوایی بزرگ در جهان پیچید.

طبل رسوایی رژیم صهیونیستی جهانی شد

به گزارش جهت پرس؛ زهرا لایق حقیقی؛ بامداد شنبه 5 آبان 1403، اسرائیل به برخی از پایگاه‌های نظامی ایران در برخی استان‌ها من‌جمله تهران حمله کرد. این خبری بود که مردم متوجه آن نشده و در آرامش خیال به زندگی خود ادامه دادند.

اتفاقی که اسرائیل منتظر آن بود تا بتواند بهره برداری های بزرگی از آن داشته باشد اما بی نتیجه ماند.

هدف اسرائیل چه بود؟

بعد از تهدیدات مختلف و بلوف های رسانه ای مبنی بر حمله به مراکز هسته ای و انرژی ایران، رژیم صهیونیستی صرفا چند مرکز نظامی را مورد حمله قرار داد که طبق اخرین تصاویر ماهواره‌ای حکایت از ناموفق بودن این حملات دارد.

پدافند هوایی ایران با عملکرد مناسب خود در دفع موشک‌ها، کنایه خوبی به گنبد آهنین اسرائیل زد و این خود بزرگترین اتفاق در جهان پر ادعای قدرت های نظامی بود.

واکنش نظامی ایران به حمله اسرائیل

آمادگی کامل پدافند هوایی ایران باعث شد تا مردم ایران بدون اضطراب و در آرامش روز خود را آغاز کنند.

مکالمه آخر شهید شاهرخی فر با یکی از دوستانش ۲ ساعت قبل از شهادت گویای تلاش‌های حافظان امنیت ایران است.

بعد از اتمام عملیات نیروی زمینی ارتش فیلمی را از لحظات حماسه آفرینی مردان ارتش جمهوری اسلامی منتشر کرد.

رسانه رسمی ارتش جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد:

بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِیمِ

مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلاً

ارتش جمهوری اسلامی ایران در راستای دفاع از حریم امنیت ایران زمین و جلوگیری از آسیب به ملت و منافع ایران  دو تن از رزمندگان خود را در شب گذشته حین مقابله باپرتابه‌های رژیم جنایتکار صهیونیستی فدا نمود.

ارتش جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد سرگرد جهان دیده و استوار شاهرخی فر در حمله رژیم اسرائیل به شهادت رسیده‌اند.

واکنش ها به شکست اسرائیل چه بود؟

ساعتی پس از شنیده شدن صداهای انفجار، دنیل هاگاری سخنگوی ارتش اسرائیل با خواندن یک اطلاعیه از حمله به ایران در واکنش به عملیات وعده صادق خبر داد.

اما تصاویر منتشر شده گویای چیزی دیگر بود. در رسانه‌های ابری عکسی از گالانت، وزیر جنگ اسرائیل منتشر شد که در حال تماشای تصویر منطقه موشک باران شده‌ای است که آن را به ایران منتسب کردند. اما مشخص شد این تصویر برای 3 سال قبل و زمانی قبل از حمله اسرائیل به ایران بوده است و همین موجب مسخره شدن این رژیم توسط کاربران فضای مجازی شد.

رژیم صهیونیستی در عملیاتی روانی عکس خلبانان زن خود در این عملیات را منتشر کرد اما در شبکه‌های اجتماعی مورد تمسخر کاربران قرار گرفت.

نه کوچک انگاری، نه بزرگنمایی

این حمله با آنکه تنشی در کشور ایجاد نکرد و خسارات اندک آن متحمل نیروهای نظامی ایران شد و با شهید شدن 3 تن از کادر نظامی پدافند هوایی خللی در امنیت کشور ایجاد نشد. اما این گستاخی اسرائیل نباید آنقدرها هم کوچک انگاری شود که اگر پاسخی داده نشود اهمیت خاصی نداشته باشد.

همانطور که رهبر انقلاب در دیدار روز گذشته خود با خانوده‌های شهدای امنیت فرمودند: شرارت دو شب پیش رژیم صهیونیستی نه باید بزرگنمایی شود و نه کوچک‌انگاری. باید خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد. باید قدرت و اراده و ابتکار ملت ایران و جوانان کشور را به آنان فهماند.

واکنش ها به این شرارت صهیونیست‌ها چه بود؟

سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید در واکنش به حمله اسرائیل به ایران در بیانیه‌ای اعلام کرد که آمریکا در حمله اسرائیل به ایران مشارکت نداشت. پاسخ اسرائیل به اهداف نظامی و خارج از مناطق پر جمعیت بود. از ایران می‌خواهیم حملاتش به اسرائیل را متوقف کند تا چرخه جنگ بدون تشدید تنش متوقف شود!

البته بر اساس بیانیه پنتاگون لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا امروز با یوآو گالانت، وزیر جنگ اسرائیل گفتگو کرد تا از تازه‌ترین اطلاعات مربوط به حملات اسرائیل به اهدافی در ایران مطلع شود.

لوید آستین بار دیگر بر تعهد محکم ایالات متحده به امنیت اسرائیل و حق این کشور در دفاع از خود تأکید کرد.

او همچنین بر موضع تقویت شده نیروهای آمریکا برای دفاع از کارکنان آمریکایی، اسرائیل و شرکای منطقه‌ای در برابر آنچه او «تهدیدات ایران و سازمان‌های تروریستی مورد حمایت ایران» خواند تاکید کرد و عزم آمریکا را برای جلوگیری از سوءاستفاده هر بازیگری از تنش‌ها یا گسترش درگیری در منطقه مورد تاکید قرار داد.

اکوایران: رئیس‌جمهور ایالات متحده گفت امیدوار است حملات اسرائیل به ایران پایان تبادل آتش میان طرفین باشد.

واکنش سوئیس به اقدام رژیم صهیونیستی علیه ایران

سوئیس تشدید خطرناک خشونت در خاورمیانه، از جمله حملات هوایی امروز اسرائیل به ایران را محکوم می‌کند. خصومت‌ها باید از سوی همه طرف‌ها متوقف شود تا از تشدید تنش‌های منطقه‌ای جلوگیری شود.

وزارت خارجه عربستان نیز اعلام کرد: هدف قراردادن اهداف نظامی در ایران را محکوم و نقض حاکمیت ایران و نقض قوانین و پروتکل‌های بین‌المللی است. در این بیانیه آمده است که ریاض بر موضع ثابت خود در لزوم پایان دادن به تنش‌های منطقه‌ای و جلوگیری از گسترش درگیری‌ها تأکید کرد و اعلام داشت این تنش‌ها امنیت و ثبات کشورهای منطقه و ملت‌ها را تهدید می‌کند.

وزارت خارجه لبنان اعلام کرد:حمله اسرائیل به مناطق مختلفی در جمهوری اسلامی ایران را محکوم می‌کنیم.

در بیانیه وزارت خارجه لبنان آمده است: لبنان از نهادهای بین المللی به ویژه شورای امنیت می‌خواهد که به مسئولیت خود در مهار حملات اسرائیل در منطقه عمل کند. این حملات نقض حاکمیت ایران و تهدیدی خطرناک برای امنیت و صلح منطقه‌ای و جهانی است.

آنکارا: حمله اسرائیل به ایران را به شدت محکوم می‌کنیم

وزارت خارجه ترکیه حمله رژیم صهیونیستی به شهرهایی در ایران که بامداد امروز شنبه انجام گرفت را به شدیدترین شکل ممکن محکوم کرد.

در این بیانیه آمده است: اسرائیل که در غزه مرتکب نسل کشی شد، در حال آماده شدن برای الحاق کرانه باختری است و هر روز غیرنظامیان را در لبنان می کشد، منطقه ما را به آستانه یک جنگ بزرگتر رسانده است.

ما به عنوان ترکیه، بارها و بارها تاکید می کنیم که دیگر خواهان جنگ، خشونت و بی قانونی در منطقه خود نیستیم. برای بازگرداندن صلح در خاورمیانه، لازم بود کشورهای منطقه و بازیگران غیرمنطقه ای نگرش منطقی و محتاطانه ای اتخاذ کنند.

وزارت خارجه لبنان همچنین اعلام کرد: حمله اسرائیل به مناطق مختلفی در جمهوری اسلامی ایران را محکوم می کنیم.

در بیانیه وزارت خارجه لبنان آمده است: لبنان از نهادهای بین المللی به ویژه شورای امنیت می خواهد که به مسئولیت خود در مهار حملات اسرائیل در منطقه عمل کند. این حملات نقض حاکمیت ایران و تهدیدی خطرناک برای امنیت و صلح منطقه ای و جهانی است.

بیانیه عراق در واکنش به حملات اسرائیل

سخنگوی وزارت خارجه عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد: رژیم غاصب صهیونیستی سیاست‌های متجاوزانه، توسعه دامنه جنگ و شیوه تجاوزات آشکار خود را همچنان ادامه می‌دهد؛ تجاوزاتی که بدون هیچگونه مانعی این رژیم دست به انجام آن می‌زند. [این رژیم] این بار با تجاوز هوایی به اهدافی در ایران دست تجاوز خود را به سمت جمهوری اسلامی ایران دراز کرد.

در این بیانیه آمده است: عراق پیشتر درباره تبعات خطرناک سکوت جامعه بین‌المللی در قبال رفتار وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین، تجاوزات به لبنان و سوریه و همچنین تجاوز جدید به ایران هشدار داده است. العوادی تجاوز رژیم صهیونیستی به حریم ایران را قویا محکوم و با جمهوری اسلامی ایران ابراز همبستگی کرد.

ابراز نگرانی مصر به تجاوز رژیم صهیونیستی علیه ایران

وزارت خارجه مصر گفت: با نگرانی شدیدی تحولات مربوط به تشدید تنش خطرناک در خاورمیانه را دنبال می‌کنیم. تمام اقداماتی را که ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد و منجر دامن زدن به وضعیت تنش و تشدید درگیری می‌شود، محکوم می‌کنیم.

قطر: حمله به ایران نقض حاکمیت این کشور بود

وزارت امور خارجه قطر در واکنش به حملات اسرائیل گفت:دولت قطر حمله اسرائیل به ایران را به شدت محکوم می‌کند و این اقدام را نقض آشکار حاکمیت ایران و نقض آشکار اصول حقوق بین‌الملل می‌داند. بار دیگر درخواست قطر را از جامعه بین‌المللی برای تشدید تلاش‌ها با هدف آرام کردن اوضاع، کاهش تنش و پایان دادن به رنج ملت منطقه، به‌ویژه در غزه و لبنان، تکرار می‌کنیم.

وزارت خارجه سوریه نیز گفت:«سوریه با شدیدترین عبارات تجاوز آشکار رژیم اسرائیلی به جمهوری اسلامی ایران را محکوم، و از حق مشروع ایران برای دفاع از خود، حفاظت از خاک و زندگی شهروندانش حمایت می‌کند.»

واکنش پاریس به حمله نظامی اسرائیل

وزارت خارجه فرانسه بدون محکومیت تجاوزگری رژیم صهیونیستی، از طرف‌های مربوطه خواست «از هرگونه تشدید تنش و اقدامی که می‌تواند زمینه تنش بیشتر در منطقه را فراهم کند، خودداری کنند.»

حملات اسرائیل نقض فاحش منشور سازمان ملل متحد است

دفتر سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان در اسلام‌آباد با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: حملات نظامی اسرائیل علیه حاکمیت و تمامیت ارضی ایران نقض فاحش منشور سازمان ملل متحد و قوانین بین المللی است. این حملات مسیر صلح و ثبات منطقه‌ای را تضعیف و همچنین تشدید خطرناکی را در منطقه‌ای از قبل بی ثبات ایجاد می کند.

در این میان وزارت خارجه عمان اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران را به شدت محکوم کرد و آن را نقض آشکار حاکمیت ایران و نقض قوانین بین‌المللی دانست.

دولت امارات اقدام تجاوزگرانه رژیم جعلی اسرائیل علیه ایران را محکوم و بر لزوم حل اختلافات از راههای دیپلماتیک تاکید کرد.

واکنش انگلیس به اقدام رژیم صهیونیستی علیه ایران

نخست‌وزیر انگلیس در واکنش به این حملات گفت:«ایران نباید به حملات اسرائیل پاسخ دهد. لندن به همراه شرکای خود از نزدیک تحولات را دنبال می‌کند. اسرائیل حق آنچه او دفاع از خود در برابر ایران خواند، دارد.»

حماس اقدام اسرائیل علیه ایران را محکوم کرد

حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد که تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه ایران را به شدت محکوم کرده و آن را نقض آشکار حاکمیت ایران و تشدید تنش علیه امنیت منطقه و امنیت مردم آن می‌داند.

در این بیانیه آمده است:« نبش مقاومت اسلامی فلسطین اعلام کرد: با شدیدترین الفاظ تجاوزات رژیم صهیونیستی به ایران با هدف قراردادن مراکز نظامی در چند استان را محکوم می‌کنیم و آن را نقض آشکار حاکمیت ایران و تشدید تنش با هدف قراردادن امنیت منطقه و امنیت مردم آن می‌دانیم که رژیم اشغالگر را مسئول کامل عواقب این تجاوز با حمایت آمریکاست.

این تهاجم ماهیت اشغالگر جنایتکار را که هنوز خون غیرنظامیان بی‌گناه در غزه، لبنان و دیگر مردم منطقه را با تکیه بر پوشش جنایتکارانهٔ نظامی و سیاسی دولت آمریکا و برخی پایتخت‌های غربی آشکار می‌کند.

آمادگیِ پدافند هواییِ ایران و پاسخ آن به حملهٔ صهیونیست‌ها را که موفق شد اثربخشیِ آن را خنثی کند و جایگاه ملت‌های آزاده، مقاومت دلیرانه‌شان و مبارزه با سلطهٔ صهیونیستی و آمریکایی را تقویت کند، تحسین می‌کنیم.

ما بر همبستگی با ایران در برابر استکبار و بی‌قانونیِ رژیم صهیونیستی می‌ایستیم و از مواضع شجاعانهٔ ملت ایران و رهبریِ آن‌ها در حمایت از مردم فلسطین و آرمان عادلانهٔ آن‌ها قدردانی می‌کنیم.»

لبنان حمله رژیم صهیونیستی به ایران را محکوم کرد

وزارت خارجه لبنان با محکوم کردن حمله هوایی اسرائیل به ایران، آن را نقض حاکمیت ایران و تهدیدی جدی برای امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی دانست و از شورای امنیت خواست به وظایف خود برای جلوگیری از تشدید تنش‌های اسرائیل عمل کند.

طبق گزارش المیادین، وزارت خارجه لبنان تأکید کرده است، ما از موسسات بین‌المللی به ویژه شورای امنیت می‌خواهیم به مسئولیت‌های خود برای پایان دادن به تشدید تنش توسط اسرائیل در منطقه عمل کنند.

طالبان اقدام رژیم صهیونیستی علیه ایران را محکوم کرد

وزارت امور خارجه حکومت سرپرست افغانستان در اطلاعیه‌ای در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: اقدامات رژیم صهیونیستی علاوه بر این‌که نقض صریح حریم جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌رود، تلاشی است در جهت تشدید بیشتر خشونت در منطقه که وضعیت ناملایم در منطقه را بیش از پیش پیچیده می‌کند.

در این بیانیه آمده است: همه طرف‌های تاثیرگذار مسئولیت دارند تا مانع از اقدامات رژیم صهیونیستی در گسترش بیشتر خشونت و جنایت در منطقه را بگیرند، متاسفانه رژیم صهیونیستی در مدت بیش از یکسال نه تنها جنایتش در غزه را به پایان نرسانده بلکه به مناطق دیگر نیز گسترش داده است. تدوام این وضعیت منجر به نگرانی‌های جدی نسبت به وضعیت انسانی و امنیتی در منطقه شده است.

مالدیو حملات اخیر نظامی اسرائیل را محکوم کرد 

دولت مالدیو با محکوم کردن حملات نظامی اخیر اسرائیل به ایران، این اقدامات را نقض حاکمیت و قوانین بین‌المللی دانست و خواستار کاهش فوری تنش‌ها شد. مالدیو از همه طرف‌های درگیر درخواست کرد با خویشتن‌داری، به کاهش تنش‌ها و احترام به قوانین بین‌المللی کمک کنند و از جامعه جهانی خواست به تلاش‌ها برای توقف درگیری‌ها و تقویت گفت‌وگوها برای صلح پایدار بپردازند.

واکنش اندونزی به حملات اخیر نظامی اسرائیل 

دولت اندونزی با محکومیت شدید حمله نظامی اسرائیل به ایران، این اقدام را نقض آشکار قوانین بین‌المللی و بی‌اعتنایی به حقوق بین‌الملل خواند. اندونزی ضمن درخواست از همه طرف‌ها برای خویشتن‌داری، تأکید کرد که اشغال غیرقانونی اراضی فلسطین توسط اسرائیل، عامل اصلی بحران خاورمیانه است و راه‌حل دو دولتی را تنها مسیر صلح پایدار می‌داند. همچنین، از شورای امنیت خواست که برای توقف فوری خشونت‌ها و پایان اشغال غیرقانونی اقدام کند.

پیام صدراعظم آلمان به ایران پس از حمله اسرائیل

اولاف شولتز صدراعظم آلمان در واکنش به اقدام رژیم اسرائیل علیه ایران در بامداد شنبه گفت، «اسرائیل به ما اطلاع داد که تاسیسات نظامی ایران را به صورت دقیق و هدفمند مورد هدف قرار داده است.»

وی مدعی شد، اسرائیل تلاش کرد (این حملات) تلفات انسانی حداقلی داشته باشد که فرصتی برای کاهش تنش ایجاد می‌کند.  پیام ما به ایران این است که واکنش تشدید کننده باید متوقف شود تا راه حل‌های مسالمت‌آمیز ارائه شود.

ریاست اقلیم کردستان عراق حمله به ایران را محکوم کرد

ریاست اقلیم کردستان عراق، در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: «حمله هوایی که بامداد امروز، ایران را مورد هدف قرار داد، محکوم می‌کنیم. از همه درخواست می‌کنیم بر خود مسلط شده و همه تلاش و کوشش خود را به خرج دهند تا از حملات و برخوردهای بیشتر جلوگیری کنند».

ریاست اقلیم کردستان عراق هشدار داده «گسترش جنگ و تبعات آن؛ امنیت و ثبات تمام منطقه را تهدید خواهد کرد».

سازمان‌ملل: تمامی اقدامات تنش‌زا محکوم بوده و باید متوقف شود

سخنگوی دبیر کل سازمان ملل روز شنبه در واکنش به حمله موشکی رژیم صهیونیستی به ایران از تمامی طرف‌ها خواست تا با نشان دادن حداکثر میزان خویشتنداری، مانع از بروز جنگ منطقه‌ای فراگیر شوند.وی در ادامه سخنانش گفت: «تمامی اقدامات تنش‌زا شایسته محکومیت بوده و باید متوقف شود».

بیانیه اتحادیه اروپا درباره تجاوزگری اسرائیل علیه ایران

سرویس اقدام خارجی اروپا در واکنش به حمله اخیر رژیم صهیونیستی به ایران، با انتشار بیانیه ای به چرخه خطرناک حملات و تلافی‌جویی‌ها و تاثیر آن بر گسترش مناقشه در منطقه، اشاره کرده و آورده است: «حمله اسرائیل به ایران در حال اتفاق افتاد که تنش‌های منطقه‌ای به‌شدت و به‌صورت فزاینده در حال افزایش هستند.»

شورای اقدام خارجی اروپا در این بیانیه ضمن اشاره به آنچه آن را «حق اسرائیل برای دفاع از خود» توصیف کرده، از تمامی طرفین خواست حداکثر خویشتن‌داری را به خرج دهند تا از بروز وضعیتی که به نفع هیچ‌یک از طرفین نیست، جلوگیری شود.

در این بیانیه آمده است: «اتحادیه اروپا کاملاً به کاهش تنش‌ها و حمایت از کاهش وخامت اوضاع متعهد بوده و در این راستا با تمامی بازیگران مربوطه در تماس است.»

واکنش هند به حمله اسرائیل: تمامی طرفین خویشتن‌داری کنند

وزارت امور خارجه هند در بیانیه‌ای در پی اقدام متجاوزانه رژیم صهیونیستی علیه ایران، بیان کرد: ما، عمیقا، درباره بالا رفتن تنش‌های در غرب آسیا و پیامدهای آن برای صلح و ثبات منطقه و فراتر از آن نگرانیم.

در این بیانیه که در وبگاه وزارت امور خارجه هند منتشر شده، آمده است: ما درخواست خود از تمامی طرفین ذی‌نفع را برای خویشتن‌داری و بازگشت به مسیر گفتمان و دیپلماسی تکرار می‌کنیم. خصومت‌های مداوم با وجود تداوم رنج اسرا و جمعیت غیرنظامیان به نفع هیچ کسی نیست.

بیانیه حزب‌الله در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران

حزب الله در بیانیه خود، نسبت به تجاوز رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران آورده است: ما براین باوریم که این تجاوز آشکار به حاکمیت ملی جمهوری اسلامی ایران عزیز هرگز تاثیری بر موضع ثابت و آشکار آن و حمایت کامل آن در تمام سطوح از ملتهای فلسطین و لبنان نخواهد گذاشت.

ما از موفقیت نیروهای مسلح ایران در مقابله موفق با این تجاوز تمجید کرده و به رهبری و ملت شریف ایران، تقدیم شهدا در راه قدس را تسلیت می گوییم و برای جمهوری اسلامی ایران، پیروزی و ثبات قدم را مسئلت می‌جوییم.

واکنش‌ها در فضای مجازی

براندازان که منتظر اتفاقی خاص در ایران بودند با شکست این حمله خط حمایتی خود از اسرائیل را تغییر دادند و به سوی ضعیف کردن ایران کشانند. با انتشار دروغ خلبان زن در این حمله و اعلام اینکه ایران حتی پناهگاه هم برای مردم خود ندارد سعی در تضعیف این ایران و حمایت اسرائیل را داشتند.

اما واکنش‌های هنرمندان کشورمان داد برخی از افراد مخالفان نظام را درآورد.

هنرمندان کشورمان در پست ها و استوری‌هایی در فضای مجازی از ارتش تقدیر کردند.

نوید محمدزاده، میلاد کی‌مرام، هومن حاجی‌عبداللهی، فرزاد حسنی، بیژن بنفشه‌خواه، سهراب پورناظری، علی مسعودی، روبه حصاری و… از جمله هنرمندانی بودند که به این جنایت واکنش نشان دادند:

اما این حمایت برای برخی مانند علی کریمی سنگین بود و در استوری خود خطاب به این هنرمندان نوشت:

جنگ روانی بی‌سابقه علیه ایران

هجوم هوایی رژیم صهیونیستی به ایران یک ماه پس از عملیات وعده صادق 2 و موشک باران بخش‌های مختلف سرزمین‌های اشغالی از سوی ایران در پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی صورت گرفت اما آنچه در این یک ماه در تیتر و قاب رسانه‌های غربی منتشر شد، از جنگی متفاوت حکایت داشت. در طول این مدت، عملیات روانی گسترده ای علیه جمهوری اسلامی ایران در رسانه های غربی و اسرائیلی آغاز و اجرا شد. رسانه‌های عبری و همراهان فارسی‌زبان‌ این رژیم‌ در برخی شبکه‌های ماهواره‌ای با تولید انبوه خبرها درباره نحوه حمله نظامی رژیم صهیونیستی به ایران، درصدد القای ناامنی در کشور و ایجاد ترس و یاس در جامعه ایران بودند.

پروپاگاندای رسانه‌ای زمان دقیقی از این رویداد اعلام نمی‌کرد اما آن را بسیار بزرگ، نابودکننده و ویرانگر می‌دانست. براساس آنچه در یک ماه گذشته اعلام شده بود، تاسیسات هسته‌ای، مراکز نظامی، مقرهای تولید تسلیحات، کارخانه‌ها، پالایشگاه‌ها و بسیاری از زیرساخت‌ها واز اهداف رژیم صهیونیستی معرفی شد که قرار بود نابود شود. عملیات روانی رسانه‌های نزدیک به رژیم صهیونیستی با افشای برخی اطلاعات بدیهی از نحوه آرایش نظامی ارتش این رژیم مرحله جدیدی را نیز به نمایش گذاشت  و تلاش شد از این اسناد به اصطلاح افشا شده برای  بزرگ جلوه دادن و قدرت نهفته در حمله آتی رژیم صهیونیستی استفاده شود.

رسانه های غربی حتی آن دسته که خود را حرفه‌ای معرفی می‌کنند در این اقدام هماهنگ تلاش کردند تا با اعلام زمان و جزئیات تقریبی حمله رژیم اسرائیل، جامعه ایران را تحت تاثیر روانی قرار داده و فشار را بر حاکمیت افزایش دهند؛ اعلام مکان‌های احتمالی حمله هم با هدف ایجاد رعب و وحشت در ساکنان آن بخش‌ها و ایجاد هرج و مرج مرتبا پیگیری می شد. حربه های به کار رفته اما تا پیش از حمله با سد آگاهی و صبوری مردم ایران روبرو شد و هیچ یک از تله های روانی این دسته از رسانه‌های نزدیک به اسرائیل و آمریکا کارگر نیافتاد. از این رو باید سناریوی تازه‌ و البته پساحمله‌ای را انتظار کشید که آغاز آن با انتشار برخی تصاویر و فیلم‌های فیک و قدیمی رقم خورد. در طول ۱۲ ساعت پس از شروع این حمله، تصاویر حمله اسرائیل به بیروت به عنوان تصویری از هجوم اسرائیل به ایران، تصاویری قدیمی از انفجار در پالایشگاه تهران، ادعای به صدا درآمدن آژیر قرمز در ایران (در حالی که ویدیو مربوط به اسرائیل بود)، اعلام تعداد جنگنده‌ها و نقاط مورد هدف و عدم تناسب حمله با این آمار و حتی مانور خبری برخی کانال‌های عبری بر شوخی یکی از کانال‌های خبری با یکی از بازیگران سینمای ایران، مجموعه‌ای از اقدامات رسانه‌های عبری و غربی در ساعات پس از هجوم اسرائیل بود. رسانه‌های فارسی زبان حامی این رژیم هم واکنش تأمل‌برانگیزی نسبت به این حمله داشتند، اکثر آن‌ها از محدود بودن حمله، توان دفاعی و پدافندی ایران و حتی تعداد کم شهدای این حمله ناراحت و عصبانی بودند.