سلامت روان کشور نیازمند ۱۰۰ هزار روانشناس و مشاور است
رئیس سازمان نظام روانشناسی ایران گفت: مطابق استانداردها و متناسب با جمعیت کشور، ما در ایران به ۱۰۰ هزار نفر روانشناس و مشاور نیاز داریم.
210605
به گزارش جهت پرس؛ علی فتحی آشتیانی رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر ضرورت توجه بهسلامت روانی جامعه گفت: ما اسناد بالادستی زیادی در اختیار داریم، اما مسئله این است که اگر میخواهیم کار بنیادین انجام دهیم باید پژوهشهای علمی و دانشگاهی را به این اسناد بالادستی مرتبسازی کنیم. وی در ادامه بیان کرد: در شورایعالی سلامت و امنیت غذایی کشور، ۱۰ اولویت مهم مطرح شده؛ اما ضروری است که در کنار سلامت جسمی، بهسلامت روانی، اجتماعی و معنوی جامعه نیز توجه جدی انجام دهیم.آشتیانی با اشاره به آمار کلی کشوری در زمینه آسیبهای اجتماعی بیان کرد: طبق آمار، بعضی از آسیبهای اجتماعی مثل طلاق افزایشیافته است.وی در ادامه تأکید کرد: توجه به حفظ و ارتقای سلامت روانی جامعه، با محوریت تحکیم بنیان خانواده و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، از ضرورتهای انکارناپذیر است که باید به شکل جدی دنبال شود؛ بنابراین لازم است همه سازمانهای ذیربط برنامهریزیهای عملیاتی مناسبی برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و افزایش سلامت و بهباشی روان جامعه داشته باشند.
۲ اتفاق مهم در راستای ارتقا سلامت روان کشور فتحی آشتیانی ضمن تأکید بر اهمیت احراز صلاحیت حرفهای برای اعضای جدید و قدیمی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور ابراز کرد: دو اتفاق بزرگ و مهم در یک سال اخیر رخداده که میتوان به برگزاری آزمون صلاحیتهای حرفهای و اجرای انتخابات شوراهای استانی نظام روانشناسی و مشاوره اشاره کرد.رئیس سازمان نظام روانشناسی در خصوص تعداد اعضا این سازمان توضیح داد: نظام روانشناسی و مشاوره کشور، ۵۷ هزار عضو داشت. اما در یک سال اخیر، تعداد اعضای دارای مجوز فعالیت و صلاحیت حرفهای، به ۶۵ هزار عضو رسید.
سلامت روان کشور نیازمند ۱۰۰ هزار روانشناس و مشاور مقام عالی سازمان نظام روانشناسی در خصوص کمبود متخصصان بهداشت روان در ایران، توضیح داد: مطابق استانداردها و متناسب با جمعیت کشور، ما در ایران به ۱۰۰ هزار نفر روانشناس و مشاور نیاز داریم.وی در ادامه بیان کرد: سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، در اصل مسئولیتی حاکمیتی است و موضوع مهم مراقبت از بهداشت و سلامت روان جامعه را بر عهده دارد.
نظرات
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
از ارسال نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد خودداری کنید.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نماييد.
نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.