با فناوری نانو ذرات نقره؛
روش نوین بسته بندی گوشت مرغ با هدف افزایش مدت نگهداری ابداع شد
محققان با کمک یک پژوهشگر ایرانی ماده ای برای بسته بندی گوشت مرغ پرورشی را آزمایش کردند که کیفیت نگهداری آن را افزایش می دهد.
گوشت مرغ های پرورشی محیط مناسبی برای تشدید میکروبی فراهم می کند و در نتیجه ممکن است اکسیداسیون لیپید و پروتئین و تخریب فیزیکی و شیمیایی را به همراه داشته باشد.
با استفاده از آنتی اکسیدان ها می توان از فاشد شدن گوشت و همچنین تغییر ویژگی های فیزیکی شیمیایی آن و به خطر افتادن سلامت انسان جلوگیری کرد.
در همین راستا بسته بندی گوشت با استفاده از یک ماده شیمیایی به نام پولولان همراه با نانو ذرات نقره به عنوان آنتی اکسیدان برای نگهداری گوشت جوجه های گوشتی بررسی نشده بود.
بنابراین گروهی از محققان با کمک کامیار شاملی پژوهشگر ایرانی این روش را بررسی کردند.
آنها پولولان با نانوذرات نقره را روی گوشت مرغ به کار بردند.
آنها طی پژوهش خود گوشت را به مدت ۱۴ روز در دمای ۴± درجه سانتی گراد نگه داشتند.
پژوهش نشان داد استفاده از ماده پولولان بافت گوشت و ثبات رنگدانه و pH بافت ماهیچه سینه را حفظ کرد.
گوشت های مرغی که با پولولان همراه نانو ذرات نقره نگهداری شدند، دارای ثبات اکسیداتیو بالاتری بودند و ظرفیت نگهداری آب بیشتری داشتند.
بدین ترتیب می توان نتیجه گرفت که چنین آنتی اکسیدانی برای حفظ کیفیت گوشت جوجههای گوشتی و پایداری اکسیداتیو با ماندگاری طولانیتر کارآمدتر است.
اخبار پیشنهادی
سیاح طاهری: رسانههای مغرض سخنانم در برنامه ثریا را تحریف کردند
محمدحسین سیاح طاهری با انتقاد از بازتاب ناقص اظهاراتش در برنامه «ثریا» گفت: رسانههای مغرض با انتشار تقطیعشده سخنانم، مدعی شدند که گفتهام «تلگرام را فقط یکی دو ساعت در روز باز کنید»؛ در حالی که هدف اصلی، پیشنهاد «بازگشایی محدود و تدریجی تلگرام» برای ارزیابی تعهدات این پلتفرم بود.
ایرانی ها یک ساعت بیشتر از میانگین جهانی در فضای مجازی حضور دارند
در تازهترین گزارش پژوهشگاه فضای مجازی، تصویری دقیق از سبک زندگی دیجیتال ایرانیان ارائه شد؛ بر اساس این آمار، میانگین حضور کاربران ایرانی در فضای مجازی به ۷ ساعت و ۱۰ دقیقه رسیده و بیش از ۸۵ درصد آنان از ابزارهای VPN یا فیلترشکن استفاده میکنند.









نظرات
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
از ارسال نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد خودداری کنید.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نماييد.
نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.