راهاندازی ۸۶ آشپزخانه خانگی در ۶ ماه ابتدایی سال
مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: ۹۴۸ مورد مجوز ثبت منبع داخلی برای تاسیس و بهرهبرداری فعال کارگاه و کارخانه در حوزه محصولات غذایی طی ۶ ماهه اول سال صادر شده است.
به گزارش جهت پرس؛ عبدالعظیم بهفر مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به وضعیت مجوزهای بهداشتی تولید داخل در حوزه فرآوردههای غذایی، گفت: ۲ مجوز تأسیس و بهرهبرداری کترینگ طی نیمه اول سال گذشته صادر شده است، همچنین یک هزار و ۳۶۶ مورد صدور، اصلاح و یا تمدید پروانه ساخت کارخانه نیز عملیاتی شده است.وی با اشاره به صدور و تمدید پروانه ساخت ۴۱ محصول حشرهکش خانگی و بهداشتی، گفت: بیش از ۳ هزار و ۱۰۰ پروانه ساخت، تولید و قراردادی فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی طی ۶ماهه اول سال صادر شده است.بهفر تأکید کرد: از ابتدا سال بیش از ۴ هزار و ۲۰۰ پروانه ساخت کارگاه شامل صدور اصلاح و تمدید در اداره کل محصولات غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو انجام شده است.مدیرکل فراوردههای غذایی و آشامیدنی از ثبت اظهار ۸۶ شغل خانگی و تأیید صلاحیت بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ مسئول فنی طی ۶ماهه اول سال ۱۴۰۳ خبر داد.
اخبار پیشنهادی
سعید جلیلی، نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی: در مورد تعویق ابلاغ قانون حجاب، شعام هیچ مصوبه ای نداشته است!
در حالیکه مسئولین و رسانه های دولت خبر از تعویق ابلاغ قانون حجاب طبق تصمیم شورای عالی امنیت ملی داده بودند با این موضع سعید جلیلی مشخص شد رئیس جمهور و رئیس مجلس در عدم ابلاغ قانون حجاب ،ضمن انجام کاری خلاف قانون، ترک فعل کردند!
محققان هوش مصنوعی صاحب شبکه میشوند/چالش عدم شفافیت داده کشور در عصر AI
در حالی که اکثر سازمانها به سمت داده محوری حرکت کردهاند، ولی همچنان کشور با عدم شفافیت دادهها مواجه است و به منظور تبیین جایگاه حکمرانی داده در عصر هوش مصنوعی و شبکهسازی میان محققان این حوزه، دانشگاه تهران اقدام به برگزاری کنفرانس ملی حکمرانی داده و مسابقه هوش مصنوعی کرده است.
نظرات
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
از ارسال نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد خودداری کنید.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نماييد.
نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.