دلبری پنج آبشار دیدنی ایران

کلیپی کوتاه از معرفی پنج آبشار دیدنی ایران زیبا را ملاحظه فرمایید.

دلبری پنج آبشار دیدنی ایران
221482

به گزارش جهت پرس؛ 1- آبشار لاتون

مرتفع ترین آبشار دائمی ایران آبشار لاتون با ارتفاع 105 متر در استان گیلان قرار دارد. این آبشار پنهان در دل جنگل از زیبایی خاصی برخوردار است و میتوان گفت در تمامی فصول سال آب دارد. برای رسیدن به این شاهکار طبیعت از مناظر بکر جنگل های گیلان عبور میکنید و درختان آلو، فندق، گردو و سیب وحشی از شما پدیرایی میکنند.

2- آبشار بیشه

آبشار بیشع از معروف ترین آبشارهای ایران محسوب میشود دلیل معروفیت این آبشار را میتوان مسیر دسترسی و همچنین امکانات رفاهی پیرامون آن دانست. عرض تاج این آبشار به طور تقریبی 20 متر بوده و در حاشیه آن وجود درختان بسیار جاذبه بی نظیری برای هر بیننده به ارمغان خواهد آورد.

3- آبشار کبود وال 

استان گلستان در شمال شرق کشور، بکرترین و زیباترین مسیرهای طبیعت گردی ایران را در خود جای داده است و با بیش از دو هزار جاذبه گردشگری از جمله جنگل‌های دیدنی هیرکانی با درختان هزاران ساله سرخدار و جنگل‌های بلوط، آبشارهای کوچک و بزرگ، چشمه‌سارهای فراوان، تالاب‌ها و گل فشان‌ها سالانه گردشگران داخلی و خارجی بسیاری را به‌سمت خود می‌کشاند.

آبشار کبودوال که بلندترین آبشار خزه‌ای ایران به شمار می‌آید، یکی از جاهای دیدنی استان گلستان است. این آبشار تماشایی با زیبایی بی‌نظیر خود در دل مسیری جنگلی و کوهستانی قرار گرفته است و بازدید از آن، خاطره سفر شما به این استان را جاودانه خواهد کرد. آبشار کبودوال از بارش آب در هاله‌ای از نورهای سبز درخشان به وجود آمده است؛ نورهایی که بازتابی از تلالو خزه‌های سبز بر سنگ‌های آبشار هستند. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با یکی از جذاب‌ترین عجایب طبیعی استان گلستان آشنا کنیم.

4- آبشار شاهاندشت لاهیجان

در ارتفاعات مشرف ‌به روستای شاهاندشت، آبشار اصلی شاهاندشت با ارتفاع ۵۱ متر قرار دارد که از جذاب‌ترین جاهای دیدنی استان مازندران و بزرگ‌ترین آبشار این استان به شمار می‌رود.

5- آبشار شوی دزفول

یکی از زیباترین آبشارهای ایران آبشار شِوی یا آبشار تَله زنگ نام دارد که از جاهای دیدنی دزفول در استان خوزستان است. این آبشار، بزرگ‌ترین آبشار طبیعی خاورمیانه محسوب می‌شود که در میان کوه‌های زاگرس جای گرفته است. آبشار شوی در سال ۱۳۹۳ به‌عنوان نخستين اثر طبيعی استان خوزستان و سی و پنجمين اثر طبيعی كشور در فهرست میراث ملی و طبیعی کشور به ثبت رسید.