دغدغه‌شان برهنه‌سازی بود نه فقط برداشتن روسری

ترویج و دفاع از «بی‌حجابی»، «آزادی مشروبات الکلی»، «سگ‌بازی»، «ازدواج سفید» و «برهنگی» نشان می‌دهد برخی نشریات زنجیره‌ای، مأموریت قبح‌زدایی از این اقدامات نابهنجار را دارند .

دغدغه‌شان برهنه‌سازی بود نه فقط برداشتن روسری
202370

به گزارش جهت پرس؛ روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: جهان نیوز با اشاره به ماجرا برهنه شدن یک زن دارای اختلالات روانی در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد و رویکردی ترویجی- حمایتی رسانه‌های زنجیره‌ای نوشت: دانشجویان از روی شرم و حیرت سعی می‌کنند بدون توجه به برهنه شدن دختر دانشجو از کنار صحنه عبور کنند. درباره آن دختر خطاکار هم گفته شد به دلیل اختلال روانی دست به این کار زده و همسر او از مردم خواست به حرمت آینده دو فرزندش از انتشار این فیلم و تصاویر خودداری کنند.

با این حال رسانه‌های ضد ایرانی و ضد انقلاب در کنار سلبریتی‌های فراری یا کشف حجاب کرده، بی‌شرمانه ضمن انتشار تصاویر او این برهنگی را به نمادی از مبارزه با جمهوری اسلامی و… جا زدند و تصاویر گرافیکی از اقدام منافی عفت او به عنوان زن، زندگی، آزادی منتشر کردند!

این ماجرا به خوبی نشان داد که صحبت‌های دو سال پیش درباره این جریان هتاک و بی‌عفت تا چه حد درست بوده است که مطالبه آنان در حد روسری و… نیست بلکه حتی به برهنگی فکر می‌کنند.

در همین‌باره، روزنامه هم‌میهن، نوشت: «بی‌تفاوتی مثبت نسبت به وضعیت بدون پوشش او بود که عموماً نگاه هم نمی‌کردند. گویی که برخلاف ادعاهای رسمی، پوشش وی امر تحریک و تهییج‌کننده‌ای نبوده است.» اینکه این روزنامه چطور توانسته از شرم و حیای دانشجویان درحال عبور دم نزند، عجیب است. جنس مطلب هم‌میهن روی دیگری از همان رفتار رسانه‌های بی‌شرم ضد ایرانی است. در مطلب این روزنامه اصلاح‌طلب پوشش این زن خطاکار تقریباً یک موضوع عادی تلقی شده که تحریک‌کننده هم نیست. نکته مهم در نگاه نویسنده مطلب آن است که چرا کسی نگران سرماخوردگی او نشده است! هم‌میهن در ادامه نوشته است: «ولی مسئله مهم وجود بی‌تفاوتی منفی در عدم‌ مشارکت و گفت‌وگو با او برای کمک به ختم غائله و حتی پوشاندن وی از حیث سرما یا گفت‌وگو برای آرام کردن اوست».

گرچه هرکس مدتی روزنامه‌های اصلاح‌طلب را مطالعه کرده باشد از این نوشته تعجب نمی‌کند. چراکه روزنامه‌های زنجیره‌ای سال‌هاست صریحاً و تلویحاً بی‌حجابی را تبلیغ می‌کنند و با ادراک‌سازی منفی نسبت به حجاب، تلاش می‌کنند بی‌حجابی را به مطالبه عمومی تبدیل کنند. نقش زنجیره‌ای‌ها در ماجراهای مهسا امینی و کمک به فتنه «زن، زندگی، آزادی» هم در همین راستا به اجرا درآمده بود. در بازه زمانی پاییز ۱۴۰۱ هم رسانه‌های اصلاح‌طلب در حکم بازوی رسانه‌ای آن فتنه مشغول به فعالیت بودند. اما سرمقاله اخیر روزنامه هم ‌میهن نشان داد که اصلاح‌طلبان صرفاً به دنبال ترویج بی‌حجابی نیستند. بلکه عادی‌سازی برهنگی و ترویج اباحه‌گری در دستور کارشان قرار دارد؛ وگرنه این نوع پوشش حتی در خیابان‌های کشورهای اروپایی نیز زننده بوده و توجهات را به خود جلب می‌کند. رویکرد رسانه‌های مذکور در دفاع از سگ بازی، ازدواج سفید، کشف حجاب، عرق‌خوری و… به برهنگی رسیده است و باید دید مسئولان امر درباره این شبکه که تحلیل غلط و مغرضانه به جامعه ارائه می‌کنند چه برخوردی خواهند کرد.