تنوع بخشی به اقلام خوراک دام و طیور راهکار توسعه پایدار تولید پروتئین دامی

حسن خمیس آبادی رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور گفت: یکی از اهدافی که در این نشست‌ها و موسسه پیگیری می‌شود، تنوع بخشی به اقلام خوراک دام و طیور است که همکاران ما ارزش غذایی تمام اقلام قابل استفاده در خوراک دام و طیور را برآورد کرده و راهکارهای استفاده آن در جیره را مشخص کردند.

تنوع بخشی به اقلام خوراک دام و طیور راهکار توسعه پایدار تولید پروتئین دامی
226181

به گزارش جهت پرس؛ نهمین نشست‌ از یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی با موضوع «الگوی خوداتکایی در خوراک و احیای نژادهای دام و طیور بومی»، چهارشنبه ۱۹ دی‌ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۹ الی ۱۲ و با میزبانی «موسسه تحقیقات علوم دامی» برگزار شد.

حسن خمیس آبادی رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور ضمن تشکر از اندیشکده اقتصاد مقاومتی برای برگزاری این نشست تخصصی در موسسه تحقیقات علوم دامی گفت: یکی از اهداف موسسه کاهش وابستگی به نهاده های دامی و افزایش خوداتکایی در آن است.

وی افزود: یکی از نقاط تمرکز موسسه کاهش وابستگی به نهاده دامی و ارزبری است. از طرف دیگر با عنایت به سرمایه نژادها و ذخایر بومی طیور و دام سبک و سنگین، موسسه در جهت تهیه راهکارها در قالب طرح‌های کلان علوفه، گوشت قرمز و گوشت سفید اهدافش را پیگیری می‌کند.

رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور گفت: امروزه با توجه به دو برنامه سند امنیت غذایی و برنامه هفتم پیشرفت که موسسه تحقیقات علوم دام در تهیه آنها نقش داشته و وظایف جدی نیز به عهده موسسه قرار داده شده است، راه‌کارهای مشخصی برای توسعه پایدار تولید پروتئین دامی در دست اقدام داریم.

وی افزود: یکی از اهدافی که در این نشست‌ها و موسسه پیگیری می‌شود، تنوع بخشی به اقلام خوراک دام و طیور است که همکاران ما ارزش غذایی تمام اقلام قابل استفاده در خوراک دام و طیور را برآورد کرده و راهکارهای استفاده آن در جیره را مشخص کردند.