تازه‌ترین یاوه‌گوئی ترامپ!

ترامپ در حالی ایران را به واکنش سخت تهدید کرد که وقتی دستور ترور شهید سلیمانی را صادر کرد، چنان وحشتی کاخ سفید را فرا ‌گرفته بود که با صدای لرزان مقابل دوربین رفت و برای جلوگیری از درگیری بیشتر التماس می‌کرد.

تازه‌ترین یاوه‌گوئی ترامپ!
251449

به گزارش جهت پرس؛ ترامپ در دیدار با رئیس‌جمهوری السالوادور اظهار داشت: «ایران نباید به سلاح اتمی دست یابد، ایران باید رویای دستیابی به سلاح هسته‌ای را کنار بگذارد، در غیر این صورت با واکنشی سخت روبه‌رو خواهد شد.»

وی در ادامه مدعی شد که اگر نیاز به اقدام سخت باشد این کار را انجام خواهیم داد.

ترامپ در ادامه افزود: «افراد رادیکال نمی‌توانند بمب اتمی داشته باشند.»

او در پاسخ به سؤالی درباره اینکه آیا اقدام سخت آمریکا حمله به تاسیسات اتمی ایران می‌شود،‌ گفت «البته که می‌شود.»
باید به وی یادآوری کرد که در تمام دوران دور اول ریاست‌جمهوری‌اش با وجود تهدیدهای پیاپی، حتی جرأت نکرد یک گلوله به سمت ایران شلیک کند؛ چون خوب می‌دانست پاسخ آن گلوله، شعله کشیدن پایگاه‌های آمریکا در سراسر منطقه خواهد بود.

فراموش نکرده‌ایم که وقتی رئیس‌جمهور جنایتکار آمریکا دستور ترور شهید سلیمانی را صادر کرد، چنان وحشتی کاخ سفید را فرا‌گرفته بود، که ترامپ با صدای لرزان مقابل دوربین رفت و برای جلوگیری از درگیری بیشتر التماس می‌کرد.

آن روز فقط بخشی از قدرت موشکی ایران به رخ کشیده شد، اما هنوز پنتاگون از لرزش‌های عین‌الاسد کابوس می‌بیند.