گزارش جهت پرس به بهانه حکم آزاده صمدی به جرم بیحجابی
با بازیگران روان پریش چه باید کرد؟
حکم جالب قوه قضاییه برای کشف حجاب آزاده صمدی واکنشهای بسیاری را در پیش داشت، حکمی که حال و روز روان پریشی بازیگران را به درستی تشخیص داد و برای درمان آن چاره اندیشیده است.
زهرا لایق حقیقی؛ آزاده صمدی بازیگر نچندان مطرح سینما 13 اردیبهشت 1402 در مراسم تشییع پیکر رضا حداد کارگردان تئاتر با پوششی خاص ظاهر شد. این تصویر از او در ادامه تصاویر دیگری از برخی بازیگران زن مانند باران کوثری، افسانه بایگان، فاطمه معتمد آریا، پانته آ بهرام، گلاب آدینه،کتایون ریاحی و … با عنوان کشف حجاب معمول شده بود.
یک هفته بعد از انتشار این تصاویر و شروع ترویج بازیگران زن برای کشف حجاب، قوه قضاییه اعلام کرد که در پی کشف حجاب آزاده صمدی در مراسم تشییع پیکر یکی از هنرمندان، پس از اخذ دفاعیات متهم و اظهارات وکیل ایشان، بدلیل جریحه دار کردن اخلاق و عفت عمومی از طریق کشف حجاب، بازپرس دادسری فرهنگ و رسانه برای متهم قرار جلب به دادرسی صادر کرد.
بعد از بررسیها و پیگیریهای قوه قضاییه دیروز 23 تیر 1402 در اطلاعیه اعلام کرد؛ برای این بازیگر ممنوعیت شش ماهه از استفاده فضای مجازی به صورت مستقیم یا به واسطه سایرین و درمان روانشناسی نسبت به بیماری شخصیت ضد اجتماعی به صورت هر دو هفته یکبار و ارائه گواهی سلامت در پایان دوره صادر شده است.
متهم در دادگاه اظهارا داشت: بنده همیشه معتقد به قوانین کشورم هستم. زین پس هم همیشه نسبت به رعایت حجاب کوشش خواهم کرد…بنده سال هاست با کلاه تردد می کنم و در سریال در حال پخش در پلتفرم هم کلاه بر سر دارم.
با انتشار این حکم رسانههای معاند خارج از کشور به سرعت شروع به واکنش نسبت به این خبر کردند و در صفحات خود درمورد این حکم مطالبی را منتشر کردند.
رادیو فردا با انتشار حکم دادگاه در خصوص بی حجابی آزاده صمدی از واکنش بازیگرانی که خود قبلا اقدام به کشف حجاب کرده و از سینمای ایران خداحافظی کرده بودند نوشت. بازیگرانی چون ترانه علیدوستی و هانیه توسلی در اعتراض به این حکم از پزشک بودن قاضی سوال کردند و اشکال ندانستن کلاه به سر بودن زن را مطرح کردند. آنها در پیامی نوشتند اگر کلاه به سر کردن ایراد دارد پس چرا سریال شهرزاد اجازه پخش داشت.
رسانه های معاند دیگر هم با انتشار حکم به این رای دادگاه واکنش نشان دادند.
بی بی سی فارسی با اشاره به اینکه در رسانه های ایران خبر تشکیل پرونده برای باقی بازیگران هنجار شکن به حکم صادر شده واکنش نشان داد و با این موضوع سعی در بر هم زدن اذهان عمومی را دارد.
پرداختن به این موضوعات که به حق در جمهوری اسلامی اتفاق افتاده است جز برهم زدن امنیت روانی مردم موضوع دیگری ندارد وگرنه چرا این رسانه ها از ظلم های گسترده اسرائیل به مردم فلسطین و کودک کشی توسط این قاصبان و نا عدالتی گسترده در انگلیس و آمریکا خبری را منتشر نمی کنند؟
این اتفاق در بین فعالان مجازی هم واکنشهایی را به همراه داشت. این فعالان رسانه ای در صفحات خود با اشاره به تایید پزشک روانی برای دادگاه توسط آزاده صمدی را نقطه درست رای دادگاه قلمداد کردند.
قبلا هم با نشان دادن برخی رفتارهای غیر متعارف از سمت بازیگران چه زن و چه مرد مشخص شده بود که این قشر از جامعه دچار اختلالات روانی هستند که حتما باید درمان شوند. یکی از اختلالات مهم روانی حس دیده شدن است که فرد را تا حد جنون برای دست زدن به برخی کارهای غیر متعارف پیش میبرد. اتفاقات اخیر ایران و رفتارهای عجیب برخی بازیگران این مشکل را صد در صد برای جامعه عیان کرد و با هوشیاری قوه قضاییه این ماجرا اثبات و برای درمان آن چارهای اندیشه شد.
نظرات
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
از ارسال نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد خودداری کنید.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نماييد.
نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.