ایمن سازی ساختمانها در اولویت مدیریت شهری تهران/ بهره گیری از فناوری اطلاعات برای مدیریت بحران
عضو شورای شهر پایتخت گفت: هوش مصنوعی برای محاسبه مناطق پرمخاطره در کشورهای مختلف دنیا مورد استفاده قرار می گیرد و در پایتخت کشور ما هم به سمت بهره گیری از فناوری اطلاعات برای مدیریت بحران پیش می رویم.
به گزارش جهت پرس؛ علیرضا نادعلی در گفتوگوئی با اشاره به روز ملی ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی بیان کرد: معمولا از مخاطرات طبیعی زمینلرزه، زمینلغزش، سیل و فرونشست بیشتر نام می برند؛ البته نباید فراموش کرد که گاهی این مخاطرات با یکدیگر جمع میشود، بنابراین تحلیل، مدیریت و پیشگیری از بحران در پایتخت، بایستی براساس این عناوین و تبعات آنها انجام شود.
وی در ادامه به اهتمام و در اولویت بودن موضوع ایمنی سازی ساختمان ها در دوره ششم شورای شهر پایتخت اشاره کرد و گفت: در پی توجه اعضای شورای شهر، سازمان آتش نشانی شهرداری تهران و قوه قضاییه نسبت به شناسایی و اعلام ساختمانهای ناایمن اقدام کردند.
نادعلی افزود: در این دوره مدیرت شهری بیش از ۲۰ طرح برای ایمن سازی شکل گرفت و همچنین پایش ساختمان های بالای ۶ طبقه برای ارزیابی در جهت ایمن سازی با شتاب بیشتری انجام شد که تقریبا بیش از ۴۰۰۰ ساختمان با تمرکز بر مراکز عمومی پایش شدند.
سخنگوی شورای شهر پایتخت با بیان اینکه اقدامات خوبی همچون تلاش برای ایجاد سامانه هشدار سریع زلزله در این دوره مدیریت شهری قابل تقدیر است، تصریح کرد: مدیریت بحران و ایمن سازی امری فرادستگاهی است و شهرداری یکی از ارکان آن است، بنابراین در پیشگیری، مدیریت بحران و مراحل بعد از آن لازم است همه دستگاه های دارای مسئولیت پای کار بیایند.
وی به موضوع مسئله بیمارستان های دارای مخاطره هم اشاره و خاطرنشان کرد: مبتنی بر ماده ۱۴ قانون مخاطرات طبیعی قانون مدیریت بحران کشور، در این عرصه دو دستگاه شامل وزارتخانه های راه و شهرسازی و بهداشت و درمان، بایستی نسبت به ایمنسازی ساختمانهای درمانی و بهداشتی اقدام کنند.
عضو شورای اسلامی شهر تهران به موضوع آموزش در مدیریت بحران هم اشاره کرد و گفت: مدیریت بحران شهرداری تهران تلاش های مناسبی در پویش آموزش همگانی «شهر آماده» با هدف ارتقای سطح آگاهی و آموزش گسترده شهروندان انجام داده است.
نادعلی در پایان به موضوع بهره گیری از فناوری های نوین در مدیریت و پیشگیری از بحران هم اشاره و تصریح کرد: بهره گیری از هوش مصنوعی برای محاسبه مناطق پرمخاطره در کشورهای مختلف دنیا مورد استفاده قرار میگیرد و میتوان در برقراری یک سیستم اطلاعاتی مناسب با بهره گیری از فناوری اطلاعات (IT) در جهت جمع آوری، پردازش و نگهداری اطلاعات اقدام کرد.
نظرات
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
از ارسال نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد خودداری کنید.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نماييد.
نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.