انتقاد یک اقتصاددان از دیدار اقتصاددانان با پزشکیان/ اقتصاددان نبودند!

علی سعدوندی فعال رسانه ای در پست توییتری نسبت به دیدار رئیس جمهور با اقتصاددانان گزینش جناحی افراد انتقاد کرد و نوشت که این افراد اقتصاددان نیستند!

انتقاد یک اقتصاددان از دیدار اقتصاددانان با پزشکیان/ اقتصاددان نبودند!

به گزارش جهت پرس؛ علی سعدوندی کارشناس اقتصادی در توییتر نوشت: در باب دیدار جناب پزشکیان با  اقتصاددانان گزینش جناحی افراد موجب شگفتی شد. در این ارتباط موارد زیر قابل توجه است:

۱. افراد محترمی دعوت شده‌اند که از جایگاه اجتماعی نسبتا خوبی برخوردارند.

۲. هیچ فردی که از لحاظ علمی، مقاله یا نظریه قابل اتکایی داشته باشد دعوت نشده بود. همچنین هیچ فردی که به عنوان مرجع فکری اقتصادی در میان ایرانیان شناخته شده باشد حضور نداشت. شاید اگر افرادی مانند زنوز، طبیبیان، غنی‌نژاد، درخشان، رنانی، مومنی، عباس شاکری حضور می‌یافتند، این جلسه در میان اقتصاددانان ایرانی اعتبار بیشتری می‌یافت.

۳. برخی از اقتصاددانان محترم مدعو اصلا اقتصاددان نبودند. در میان این جمع، فرد محترمی را می شناسم که بعید می دانم در طول عمر شریف خود حتی دو واحد درس جدی اقتصاد گذرانده باشد.

۴. افراد حاضر یک نقطه مشترک اساسی دارند: اصرار بر ندادن هزینه در نیم قرن اخیر! ایشان هیچگاه حاضر نشده‌اند در هیچ زمینه‌ای برای ایجاد تغییر در کشور هزینه بدهند. حفظ اعتبار، جایگاه و منافع شخصی مقدم بوده است. جالب اینکه این ویژگی ظاهرا ملاک انتخاب مدیران از سوی حاکمیت بوده و موارد  ترک فعل در سابقه مدیریتی امتیاز خاص محسوب می‌شود. البته دو نفر جوان‌ترین مدعوان استثنا بودند.

۵. شاهدی بر بند ۴ اینکه فرزندان اکثریت عزیزان شرکت‌کننده ساکن دو کشور ایالات متحده امریکا و پادشاهی بریتانیا هستند.

۶. به جز دو نفر جوان‌ترین‌ها، همگی مسبب وضعیت موجود اقتصاد ایران_مظلوم هستند.

۷. به عنوان کسی که در جلسه اقتصاددانان با روحانی حاضر بودم از او قدردانی می‌کنم که سعه صدر داشت و از همه جناح‌ها و افکار دعوت کرده بود. مقایسه جلسه اخیر با جلسات گذشته در دولت‌های روحانی و مرحوم رییسی نشان می‌دهد که متاسفانه روند مدیریتی کشور هر روز بسته‌تر شده و وفاق همچنان در میان خودی‌ترین خودی‌های درون نظام تعریف شده‌ است.

۸. این جلسه موید توییت گذشته اینجانب است که جناب رئیس‌جمهور در عرصه اقتصاد همچون رییس بیمارستانی است که تفاوت به‌ورز و استاد تمام جراحی مغز واعصاب دانشگاه تهران را نمی‌داند. حتی نمی‌داند برای جراحی فتخ از فوق دکترای زیست‌شناسی دانشگاه ام آی تی کاری بر نمی‌آید! (گوگل کن ام ای تی زیست‌شناسی هم دارد!)

۹. خلاصه آنکه در اقتصاد نمی‌توان به توان دانشی و اجرایی دولت حاضر و مشاوران محترمش امید داشت. مگر باری تعالی به ایران عزیز رحم کند.