در گزارش جهت پرس بخوانید؛

المپیک 2024 پاریس؛ از جنایت صهیونیست‌ها تا کور شدن چشمان براندازها

المپیک 2024 پاریس با حواشی خاص خودش به پایان رسید و ایران در این رنکینگ مسابقاتی از بین 91 کشوری که توانسته بودند مدال کسب کنند به مقام 21 ام جهان برسد.

المپیک 2024 پاریس؛  از جنایت صهیونیست‌ها تا کور شدن چشمان براندازها
185744

به گزارش جهت پرس؛ زهرا لایق حقیقی؛ کمیته بین المللی المپیک در تاریخ ١٣ سپتامبر ٢٠١٧ به طور رسمی پاریس را به عنوان میزبان رقابت‌های المپیک ٢٠٢٤ اعلام کرد. فرانسه با اعلام این موفقیت بزرگ اعلام کرد تمام سعی خود را برای برگزاری بهتر این مسابقات اعلام کرد. بعد از گذشت 100 سال پای المپیک به فرانسه باز شده بود.

اما این المپیک حکایت دیگری داشت. از افتتاحیه المپیک کاملا مشخص شد چرا این بار قرعه بنام فرانسه افتاد. فرانسه که در این مدت سابقه توهین به مقدسات اسلامی را داشت با اجرای برنامه های افتتاحیه صدای طرفداران همه ادیان را درآورد.

در این فستیوال بزرگ جهانی تمام قد پشت اسرائیل ایستاد و برای مظلومیت فلسطیان خم به ابرو نیاورد.

چه ورزش هایی در المپیک ٢٠٢٤  پاریس مشارکت داشتند؟

بسکتبال، تیروکمان، دوومیدانی، بدمینتون، دوچرخه‌سواری، قایقرانی (کانو – کایاک، رویینگ)، بوکس، اسب سواری، ژیمناستیک، شمشیربازی، هندبال، فوتبال، هاکی، گلف، جودو، پنجگانه مدرن، راگبی، قایقرانی بادبانی، تیراندازی، پینگ پنگ، تکواندو، تنیس، سه‌گانه، والیبال، وزنه‌برداری، کشتی،کاراته، اسکیت بورد، موج سواری.

جدول رتبه بندی کشورها در المپیک

با وجود تمام سختی‌ها ایران توانست با 3 طلا، 6 نقره و 3 برنز و مجموع 12 مدال در رده 21 جدول توزیع مدال‌ها قرار گرفت. کاروان ایران با کسب این رتبه، 6 پله نسبت به دوره قبل ارتقا داشت.

در بازی‌های المپیک 2024 پاریس 91 کشور موفق به کسب مدال شدند که از بین آنها 62 کشور حداقل یک مدال طلا کسب کردند.

حواشی‌های المپیک2024

اولین حاشیه المپیک لغو ناگهانی کنفرانس خبری پیش از مراسم افتتاحیه بود و بعد از آن خرابکاری‌ها امنیتی در راه آهن پاریس.

بعد از باران و آمده نبودن فرانسه برای این موضوع و خیس شدن همه حاضرین و نبود جای مناسب حتی برای خبرنگاران برنامه‌های اجرایی در افتتاحیه حاشیه ساز بود. برنامه‌هایی که ترویج همجنسگرایی را در آن به شدت تبلیغ می‌کرد و با بی احترامی به ادیان مخصوصا مسیحیت داد همگان را درآورد.

نبود غذای کافی و نبود اسکان مناسب برای ورزشکاران حاشیه جدی این المپیک بود که باعث کاهش وزن ورزشکاران شده بود.

کاروان ورزشی انگلیس به عنوان اولین معترض از کیفیت پایین و کمبود مواد غذایی در دهکده این بازی‌ها ابراز نارضایتی کرد. ورزشکاران انگلیسی مسئولان تهیه غذای دهکده بازی‌ها را به ارائه گوشت خام و کیفیت بد متهم و اعلام کردند که دیگر از دهکده بازی‌ها برای کاروان خود غذا تهیه نمی‌کنند.

بعد از گلایه مسئولان تیم انگلیس، نوبت به شناگران کره‌ای رسید تا آنها هم دهکده بازی‌ها را ترک کنند. آنها در اعتراض به وضعیت اسکان و حمل و نقل، تصمیم به ترک دهکده گرفتند تا در محیطی آرام خود را آماده حضور در این بازی‌ها کنند.

یکی از ورزشکاران تیم شنای کره‌جنوبی از نبود تهویه هوا در دهکده گلایه و اتاق‌های دهکده را با سونا مقایسه کرد و گفت: هوای بیرون خنک‌تر از اتاق‌های دهکده است.

حاشیه دیگر معرفی اشتباه تیم‌ها بود. اما این اتفاق فقط برای تیم کره جنوبی و ایران افتاد و بنظر نمی‌آمد چندان سهوی هم باشد. در مراسم افتتاحیه مجری کاروان کره جنوبی را کره شمالی معرفی کرد. دقیقا دو کشوری که با هم مشکل دیپلماتیکی دارند.

در مسابقات قایقرانی تیم بانوان ایران را تیم اسرائیل اعلام کرد که صدای مردم ایران را درآورد و قایقران کشورمان بعداز مسابقات پرچم فلسطین را برای نشان دادن تفکر و خط حمایت ایران از مظلوم را به دست گرفت که صدای شبکه های معاند را درآورد.

حاشیه بعدی، حاشیه داوری مسابقات شمشیر بازی بود که بعد از باخت بازیکن گرجستانی و حذف ایران از این مسابقات این ناداوری ها جلوه بیشتری به خود پیدا کرد و باعث شد تیم داوری از سوی بازکنان تحت فشار بالایی قرار گیرد.

بحث آلودگی رود سن یکی از مباحث روزانه در جریان بازی‌های المپیک بود. این در حالی بود که حدود ۱.۴ میلیارد یورو برای پاکسازی رودخانه قبل از المپیک هزینه شده بود اما آلودگی سن همچنان پابرجا بود و مشکلات بسیاری را در طول بازی‌ها برای شرکت کنندگان به وجود آورد. حتی برخی از شناگران قید حضور در بازی‌ها را زدند و از شنا در آن امتناع کردند.

علی‌رغم تاکید مسئولان برگزاری بازی‌های المپیک در مورد عدم مشکل رود سن، نماینده کانادا پس از شنا در این رودخانه و در جریان مسابقات سه‌گانه مردان المپیک پاریس، از ناحیه معده دچار مشکل شد تا حدی که پس از این رقابت، او دچار حالت تهوع و استفراغ شد.

تغییر رنگ مدال‌های المپیک نیز حاشیه دیگر این مسابقات بود. رنگ این مدال‌ها با تعریق بدن از بین می‌رفت. یکی از ورزشکاران تیم اسکیت‌بُرد آمریکا در این خصوص گفت: «این مدال‌ها با تعرق بدن رنگ خود را از دست داده و به شکلی متفاوتی در خواهند آمد. علی‌رغم آنچه فکر می‌کردم مدال‌های پاریس کیفیت لازم را ندارند.»

تمام تلاش معاندین و براندازان برای به حاشیه بردن ایران در این مسابقات نیز اثری نداشت.

تمام تلاش خود را برای ندیده گرفتن حرکت قایقران زن ایرانی در حمایت از فلسطین انجام دادند اما این منظره در تمام جهان دیده شد.

بازی دو دختر ایرانی در مسابقات تکواندو المپیک، کیمیا علیزاده و ناهید کیانی. که براندازان چشم امید به باخت ناهید را داشتند تا با آن بتوانند بازهم به ایران حمله کنند اما تلاش بالای کیانی این رویا را از دست براندازان گرفت.

بی اخلاقی در کشتی که امیر حسین زارع با همه مصدومیت خود در این بازی باز هم اخلاق را به حریف بی اخلاق خود نباخت.

بالا نشینی در ورزش

بیشترین افتاخارات ما در کشتی و تکواندو بود که همه این افتخارات را مدیون زحمات شبانه روزی هادی ساعی و علیرضا دبیر هستیم. با اینکه تمام تلاش خود را برای تخریب این این دو کردند اما مردم ایران به خوبی قدر دان زحمات این دو بودند و از آنها به خوبی در برابر حملات تخریبی دفاع کردند.

تشکر از مقام آوران ایران

رهبر انقلاب در پیامی از موفقیت با ارزش تیم جمهوری اسلامی قدردانی کردند و برای این تیم موفقیت‌های روز افزون را از خداوند متعال خواستار شدند

المپیک هم به پایان رسید و کسب مقام 21 ام در جهان در بین 91 کشور که مدال کسب کردند نتیجه قابل قبولی است، سخنگوی دولت شهید رئیسی در صفحه ایکس خود بعد از قدردانی از تیم‌های شرکت کننده در این المپیک و کسب مقام در این رنکینگ جهانی در صفحات خود مطالبی را دراستای قدردانی تلاش تیم جمهوری اسلامی ایران منتشر کردند.

اهالی رسانی نیز برای قدردانی از زحمات ورزشکاران با افتخار کشورمان در صفحات  خود مطالبی را منتشر کردند.