اسرائیل به ایستگاه پایانی رسیده است
«خیلیها» معتقدند اقدامات و جنایات رژیم صهیونیستی در راستای این است که بتواند چند صباحی بیشتر باقی بماند.
به گزارش جهت پرس؛ وزیر سابق اطلاعات آفریقای جنوبی در یادداشتی تحلیلی با اشاره به جنایات هولناک رژیم صهیونیستی نوشته است که، «صهیونیسم هنوز نمرده، اما در ایستگاه پایانی است و کسانی که امروز ما برای آنها در غزه میگرییم، پیروز این جنگ خواهند بود.»
«خیلیها» معتقدند اقدامات و جنایات رژیم صهیونیستی در راستای این است که بتواند چند صباحی بیشتر باقی بماند اما متوجه نیست که قتلعام مردم بیگناه نابودی این رژیم را تسریع میکند. «رونی کاسریلز» وزیر اطلاعات سابق آفریقای جنوبی یکی از این «خیلیها» است.
او با انتشار یادداشتی در وبگاه «فلسطین کرونیکل» به موضوع نسلکشی در نوار غزه پرداخت و اذعان کرد، اینکه «صهیونیستها و متحدان لیبرالشان، این کشتار هولناک را پاسخ مشروع به عملیات طوفانالاقصی میدانند که در هفتم اکتبر سال پیش صورت گرفته»، اشتباه است. وی دلیل آن را اینچنین توضیح داد که «از نظر بینالمللی حق مقاومت مسلحانه در برابر اشغالگری به رسمیت شناخته شده است. اما برای اشغالگر حق دفاع از خود، مشروعیت بینالمللی ندارد.»
«رونی کاسریلز» در ادامه نوشته «این درست است که حق مقاومت مسلحانه در برابر اشغالگری شامل گروگان گرفتن غیرنظامیان یا انجام حملات عمدی علیه غیرنظامیان نیست، اما باید در این مسئله به سه نکته دقت کرد: نخست اینکه؛ اسرائیلیها با حمایت متحدان خود در آمریکا و جاهای دیگر، پس از عملیات طوفانالاقصی، کمپین تبلیغاتی بیشرمانهای را به راه انداختند و ادعای سر بریدن چهل نوزاد و ارتکاب تجاوز جمعی که بدون شک دروغین بودن آن اثبات شده را طرح کردند. دوم؛ بیش از سیصد نفری که در اسرائیل در جریان این عملیات کشته شدند، سربازانی بودند که در حال انجام وظیفه بودند؛ بنابراین اهداف نظامی قانونی محسوب میشدند.
از سوی دیگر، بسیاری از غیرنظامیان کشته شده نیز خود بخشی از نیروهای ذخیره نظامی اسرائیل بودند و بنابراین سربازانی خارج از وظیفه محسوب میشدند. ضمن اینکه بهخوبی مستند شده است که بسیاری از این غیرنظامیان بر اثر شلیک نیروهای ارتش اسرائیل کشته شدهاند. اما نکته سوم اینکه؛ در اینگونه امور، همواره باید پیشزمینه را در نظر گرفت.
هفتادوپنج سال اشغال و آوارگی استعماری، پاکسازی قومی جنایتکارانه در سراسر فلسطین پیشزمینه این عملیات بود. نزدیک به هشتاد درصد از مردم غزه در اصل پناهندگانی هستند که به دلیل پاکسازی قومی اسرائیلیها علیه فلسطینیها در سالهای 1948 و 1967 به نوار غزه آمدهاند.»
در بخش دیگری از این گزارش میخوانیم: «این عملیات در حالی صورت گرفت که نوار غزه از محاصره خونینی رنج میبرد که هفده سال از آغاز آن میگذشت. غیرنظامیانی نیز که به گروگان گرفته شدهاند برای تبادل با هزاران گروگان فلسطینی در بند زندانهای اسرائیل هستند… هرکس درباره تاریخ انقلابها علیه بردهداری و استعمار مطالعه کرده باشد، تأیید میکند زمانی که مردم، مظلوم انقلاب کنند، فجایعی نیز رخ میدهد. ظلم ریشه خشونت است و پایاندادن به ظلم راه صلح است.»
در ادامه این یادداشت میخوانیم: «پس از گذشت یک سال از آغاز حمله به غزه، بیش از 42هزار انسان کشته شدهاند. این آمار شامل بیش از 10هزار مفقود و افرادی که اجسادشان هنوز در زیر آوار است، نشده است. در این میان بیش از 100هزار نفر نیز زخمی شدهاند که جراحت بسیاری از آنها وخیم است… اسرائیل بدون حمایت ایالاتمتحده آمریکا قادر به نشاندادن چنین پاسخ ویرانگری به مقاومت نبود.
طی بیش از یکسالی که از طوفانالاقصی میگذرد، آمریکا 22.76میلیارد دلار به اسرائیل کمک نظامی کرده است. این در حالی بود که در دانشگاههای سراسر ایالاتمتحده، جوانان زیادی که حتی بسیاری از آنها یهودی بودند، شجاعانه در صف عدالت ایستادند و از فلسطین حمایت کردند… بر اساس آمارها، 40درصد یهودیان زیر 35 سال، مخالف صهیونیسم هستند و از فلسطینیها حمایت میکنند. آنها میدانند که یهودیت هزاران سال قبل از اعلام موجودیت دولت اسرائیل وجود داشته، و مدتها پس از زوال اسرائیل نیز به حیات خود ادامه خواهد داد.»
در ادامه این یادداشت میخوانیم: «ارتش اسرائیل به دستاوردهای تاکتیکی خود میبالد، اما متحمل شکستهای راهبردی است.
با گسترش جبهه نبرد، بیش از ظرفیت خود مجبور به جنگیدن است و هرچه قدر که جنگ تشدید شده، نظامیان اسرائیلی بیشتر در گل فرورفتهاند… اسرائیل باثبات نیست. اختلافات در جامعه اسرائیل تقریباً به نقطه شکستهشدن از داخل رسیده و اقدام نتانیاهو در رهاکردن موضوع گروگانها به حال خود، همان حمایتی را که او از آن برخوردار بوده نیز تضعیف کرده است.»
نظرات
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
از ارسال نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد خودداری کنید.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نماييد.
نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.