شهبازی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفت‌وگو با جهت:

ادعای نداشتن اختیارات کافی در ریاست‌جمهوری، بیشتر شبیه یک طنز تلخ است

علیرضا شهبازی نماینده مردم نهاوند در مجلس گفت: ادعای نداشتن اختیارات کافی در ریاست‌جمهوری، بیشتر شبیه یک طنز تلخ است

ادعای نداشتن اختیارات کافی در ریاست‌جمهوری، بیشتر شبیه یک طنز تلخ است

علیرضا شهبازی نماینده مردم نهاوند در مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار جهت درباره ملاک و شاخص‌های انتخاب فرد اصلح در انتخابات ریاست جمهوری، اظهار کرد: مردم باید با توجه به آگاهی و بینشی که دارند، مسائل و برنامه‌های کاندیداها را رصد کنند تا بهترین انتخاب را داشته باشند و درنتیجه آن جامعه از شرایطی فعلی که در آن قرار دارد، بیرون بیاید. معتقدم کشور را بهتر از شرایط حال حاضر و اوضاعی که مشاهده می‌شود، می‌توان اداره کرد؛ بنابراین امیدواریم دولت آینده به این سمت‌وسو حرکت کند و ما شاهد تحولی در راستای توسعه کشور و بهبود شرایط معیشتی مردم باشیم.

مهم‌ترین شاخص برای مردم، عملکرد افراد است
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس افزود: همچنین مهم‌ترین شاخص برای رصد و بهترین گزینه، عملکرد افراد است. سوابق کاری و رفتاری افراد، عدم توجه به مسائل دنیوی، مردمی بودن و خدمت به آنان، میزان موفقیت در مسئولیت‌ها و جایگاه‌های مدیریتی قبلی همه جزو ملاک‌هایی است که باید در انتخاب رئیس‌جمهوری بعدی مدنظر قرار بگیرد.
شهبازی افزود: کسی که کار اجرایی انجام نداده و میزان توانمندی مدیریتی و اجرایی وی مشخص نیست، قطعاً نمی‌تواند گزینه مناسبی برای سکان‌داری قوه مجریه باشد. نباید پس از گذشت 40 سال از پیروزی انقلاب اسلامی به دنبال افرادی بود که عملکرد آن‌ها مورد ابهام و پرسش است.

مردم، متوجه مردمی بودن نامزدها می‌شوند
نماینده نهاوند در مجلس گفت: از سوی دیگر، مردم به میزان مردمی بودن، دغدغه‌مندی و حس خدمت و مسئولیت مسئولان توجه دارند و به‌خوبی آن را ارزیابی می‌کنند؛ بنابراین مردم توقع دارند افرادی که مسئول می‌شوند، به این مسائل توجه کنند و رفتاری از موضع طلبکاری نداشته باشند و تنها در زمان انتخابات و رأی‌دهی به سراغ آنان نروند. چنانکه در طول تاریخ و در انتخابات ریاست‌جمهوری، مجلس و… شاهد بودیم که معمولاً مردم به افرادی رأی می‌دهند که از جنس خودشان و در کنارشان باشد.

مسئولانی که شعار دادند مورد اقبال مردم نیستند
این نماینده مجلس تصریح کرد: بدیهی است مسئولانی که در هشت سال اخیر تنها شعار داده‌اند، دیگر مورد اقبال مردم نیستند و دیگر فکر نکنم ازاین‌جهت سرشان کلاه برود. با این شرایط، حالا اگر مسئولی مدعی شود که نگذاشتند من در دوران مسئولیت خودکاری کنم و اقدامی انجام دهم، بیشتر شبیه به یک شوخی و طنز تلخ است؛ بنابراین امیدواریم باید کسی روی کار بیاید که با حس مسئولیت، دلسوزی و صرف وقت بیشتر، بتواند از نیروهای توانمند و معتقد به تحول درونی کمک بگیرد و اقدامات خوبی را رقم بزند.