پایگاه خبری تحلیلی جهت پرس

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

پاساژ علاء الدین در سال 73 با مشارکت شهرداری تهران ساخته شد. آورده شهرداری معادل 3 دانگ پاساژ بود اما تاکنون به نام نشده و شهرداری در این سال ها انتفاع مالی هم نداشته است. عضو شورای شهر تهران می گوید تا 6 ماه دیگر تکلیف علاء الدین روشن می شود.

منتشر شده در 4 مرداد 1401
در سرویس

گزارش حسابرس رسمی در خصوص  سال های 96 تا 99  شهرداری تهران مورد بررسی اعضای شورای شهر تهران قرار گرفت. برخی از اعضای شورای ششم می گویند که متاسفانه شورای پنجم نسبت به وظیفه قانونی خود عمل نکرده و حتما در مورد عدم بررسی گزارشات حسابرسی باید پاسخگو باشد.بخش زیادی از توان و انرژی اعضای کمیسیون بودجه شورای شهر تهران برای جبران این عقب ماندگی صرف  و متاسفانه کار رها شده بود و اصلا شفاف سازی صورت نگرفته بود.

با روی کار آمدن شورای جدید جلسات زیادی را برای سرعت بخشیدن به حسابرسی برگزار شد.در حال حاضر ۳۰۶ گزارش حسابرسی از دوره قبل مانده است که قرار است بررسی شود.

در خصوص آخرین وضعیت بررسی گزارش حسابرسی ها با میثم مظفر رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای اسلامی شهر تهران به گفت‌وگو نشستیم.

بحث گزارشات حسابرسی شهرداری تهران در دستور کار اعضای شورای شهر قرار گرفته است شما به عنوان رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر توضیح دهید که چه اقداماتی در خصوص حسابرسی‌ها انجام شده است و چند گزارش معوق تا کنون تهیه شده است.

از 306 گزارش معوق تا بررسی عملکرد/ حسابرسی سال های 96 تا 99 زیر ذربین شورای شهر تهران

306 گزارش حسابرسی معوق توسط شورای ششم تهیه شده است این گزارش های حسابرسی مربوط به عملکرد شهرداری تهران در سال‌های 96، 97، 98 و 99 بوده است.

از دو جلسه قبل شورای اسلامی شهر تهران موضوع گزارش حسابرسی‌ها در دستور کار قرار گرفته است و در هر جلسه بخشی از وقت جلسه شورای شهر را به این موضوع اختصاص می‌دهیم. در حال حاضر تعدادی گزارش معوق به دست آمده است.

گزارش حسابرسی مناطق 7، 12 و 20  شهرداری تهران چگونه بوده است؟ در خصوص واگذاری 90 مغازه  در منطقه 12 به شهرداری تهران  بگویید چرا تاکنون این امر رخ نداده است و در دوره های قبل در این باره تعلل شده است.

90 مغازه که جزو طلب های شهرداری در منطقه 12 است در سال های گذشته وصول نشده است/مدیریت کاهلی کرده است

گزارش حسابرسی مناطق 12، 7 و 20  شهرداری تهران قرائت شده است و ما مشکلات جدی را شاهد هستیم به خصوص این مشکلات در منطقه 12 است، 90 مغازه و ملک وجود دارد که جز طلب‌های شهرداری تهران است و از سال‌های گذشته وصول نشده است باید این 90 مغازه به شهرداری تهران منتقل می‌شد اما در اثر کاهلی مدیریت قبلی  این امر رخ نداده است.

در خصوص سند پاساژ علاءالدین که گفته می‌شود سه دانگ آن برای شهرداری تهران است توضیح دهید. چرا در این چند دهه سند منتقل نشده است؟

سه دانگ پاساژ علاء‌ الدین برای شهرداری تهران است/ شهرداری در سال 73 مشارکتی علاء الدین را ساخت/هنوز اسناد پاساژ به نام شهرداری تهران منتقل نشده است/شهرداری در این سال ها انتفاع مالی هم نداشت

بله، سه دانگ پاساژ علاء‌الدین برای شهرداری تهران است چرا که شهرداری تهران در سال 73 پاساژ علاء‌الدین را به صورت مشارکتی ساخته است و سه دانگ آن باید به نام شهرداری منتقل می‌شد که هنوز این اسناد منتقل نشده و شهرداری در این سال‌ها انتفاع مالی نداشته است.

چرا علاء‌الدین تا کنون سه دانگ را به نام شهرداری نزده است؟

قطعا باید تا 6 ماه آینده وضعیت علاءالدین تعیین تکلیف شود/آورده شهرداری در سال 73 معادل 3 دانگ پاساژ بود/سند باید به نام شود و یا پول شهرداری به روز پرداخت شود.

باید این موضوع پیگیری شود و پاساژ علاء‌الدین باید سه دانگش یا به نام شهرداری زده شود و یا اینکه به قیمت روز پول آن پرداخت شود در سال 73 شهرداری به صورت مشارکتی با مالک پاساژ علاءالدین را ساخت آورده شهرداری در آن سال‌ها معادل سه دانگ بوده است و مالک باید به قیمت روز پول آن را بدهد و یا اینکه سند را به نام شهرداری بزنند.

 گزارشات در 10 ماه گذشته از مناطق، شرکت‌ها و سازمان‌ها تهیه شده ما به دنبال ایجاد شفافیت و اتاق شیشه‌ای در شهرداری هستیم

قطعا باید تا 6 ماه آینده وضعیت علاءالدین هم تعیین تکلیف و گزارش در این زمینه به شورا ارائه شود این کار ویژه‌ای است که ما توانسته‌ایم گزارش معوق تهیه کنیم این گزارشات در 10 ماه گذشته از مناطق، شرکت‌ها و سازمان‌ها تهیه شده ما به دنبال ایجاد شفافیت و اتاق شیشه‌ای در شهرداری هستیم.

3 دانگ پاساژ کتانه هم هنوز به نام شهرداری تهران نشده است/شهرداری در آمدی در این زمینه نداشت/پاساژ کتانه مشارکتی بود

البته این امر در خصوص پاساژ کتانه هم است که یک پروژه مشارکتی در منطقه 12 شهرداری تهران مربوط به سال 75 است که شهرداری انجام داده و باید سه دانگ این پاساژ به نام شهرداری منتقل می‌شد. اما هنوز شهرداری اسناد مالکیت را نگرفته و درآمدی هم در این زمینه نداشته است.

در خصوص چک‌های وصول نشده شهرداری منطقه 12  توضیح دهید.میزان این چک‌ها چقدر است و چرا شهرداری در دوره قبل این چک‌ها را وصول نکرده است؟

55 میلیارد چک را شهرداری وصول نکرده است/شهرداری منطقه کاهلی کرده/ باید یک نورافکن نظارتی ویژه در منطقه 12 روشن کنیم/باید عارضه های ایجاد شده از گذشته برطرف و تعیین تکلیف شود

55 میلیارد تومان چک‌های نکول نشده و سررسید گذشته است که شهرداری منطقه 12 از بدهکاران آن را نگرفته است که باید این چک‌ها وصول شود. شهرداری در این زمینه کاهلی کرده است ما باید یک نورافکن نظارتی ویژه در منطقه 12 روشن کنیم. در دوره قبل مدیریت شهری از سال 96 تا 99 مواردی از حسابرسی‌ها تعیین شده است برخی از موارد گزارش حسابرسی منعکس شده و البته بعضاً مربوط به سنوات گذشته است که عارضه‌های آن باید برطرف و تعیین تکلیف شود.

اشتراک گذاری :
jhtp.ir/42672

اخبار پیشنهادی

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار ویژه

تبلیغات

اخبار جدید

شبکه های اجتماعی