اژه ای: دولتمردان توان خود را برای رفع مشکلات کشور به کار گیرند

رئیس قوه قضائیه برای انجام سفری به استان خوزستان، صبح امروز وارد فرودگاه اهواز شد.

اژه ای:  دولتمردان توان خود را برای رفع مشکلات کشور به کار گیرند
88803

حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین اژه‌ای  رئیس قوه قضائیه برای انجام سفری کاری صبح امروز از طریق فرودگاه بین المللی شهید قاسم سلیمانی اهواز وارد استان خوزستان شد و مورد استقبال مسئولان استانی قرار گرفت.

 در این سفر، رئیس قوه قضائیه مساله محور از استان خوزستان بازدید می‌کند و مسائلی که نیاز به دخالت قوه قضائیه برای حل شدن دارد را بررسی می‌کند.

رئیس قوه قضائیه در این سفر قرار است در جلسات متعددی با گروه‌های مختلف شرکت کند. همچنین معاونان و سایر مسئولان ارشد قوه قضائیه نیز در این سفر حضور دارند و به نقاط مختلف استان سفر می‌کنند تا مشکلات را از نزدیک بررسی کنند.

استان خوزستان در ابعاد مختلف مثال زدنی است

حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین اژه‌ای در بدو ورود به فرودگاه شهید سلیمانی اهواز مورد استقبال مسئولان و مقامات استان خوزستان از جمله استاندار و نماینده، ولی فقیه در این استان قرار گرفت و طی سخنانی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه استان خوزستان از ابعاد مختلف مثال‌زدنی است، گفت: خداوند عنایت کرده این استان در طول قرون متمادی مدافع حریم اهل بیت، دین و ارزش‌های دینی بوده و هست.

او با تجلیل از مقام شامخ شهدا و ایثارگران استان خوزستان بیان کرد: مردم خوزستان همواره در مقاطع مختلف در مقابل مهاجمان بیرونی و توطئه‌ها ایستادگی کرده و مدالی که حضرت امام خمینی (ره) به مردم این استان دادند، مدالی بی‌مانند بود که فرمودند مردم خوزستان دین خود را به اسلام ادا کردند.

رئیس قوه قضاییه ادامه داد: استان خوزستان با سابقه تاریخی درخشان و افتخارات و امکانات مادی گسترده‌ای که دارد، قطب دوم اقتصادی کشور است و نباید بیکاری در آن باشد.

این مقام مسئول با بیان این‌که مردم استان خوزستان سزاوار بهترین خدمات هستند، اظهار داشت: متاسفانه برخی مشکلات وجود دارد که باید دست به دست هم دهیم تا آن‌ها را برطرف کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به همدلی قوای سه گانه و همه دستگاه‌ها و نهاد‌ها برای خدمت رسانی به مردم افزود: امروز همه مسئولان، اعم از مسئولان دولت، مجلس شورای اسلامی و قوه قضاییه مصمم هستند که تمام توان خود را برای رفع مشکلات کشور به ویژه استان خوزستان به کار گیرند.

او اظهار کرد: علاوه بر گزارش‌هایی که همکارانم درباره وضعیت استان خوزستان تهیه کردند که آن‌ها را به دقت مطالعه کرده‌ام، مصمم شدم با سفر به استان از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات منطقه قرار گیرم تا در حد مقدور و ممکن مشکلات قضایی و دیگر مشکلاتی که قوه قضائیه میتواند برای حل آن‌ها به دیگر دستگاه‌ها کمک کند مرتفع شود.