پایگاه خبری تحلیلی جهت پرس

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

جهت پرس واکنش ها به نامه رهبر انقلاب را بررسی می‌کند

بعد از عملیات‌های طوفان الاقصی و وعده صادق، دنیا روی دیگری از خود به اسرائیل نشان داد، همه جهان یکپارچه صدای فلسطین مظلوم شدند و خواهان پایان تجاوزات اسرائیل، در این بین جوانان دانشجوی آمریکایی دست به کاری بزرگ زدند که رهبر انقلاب در نامه‌ای آنها را امیدوار به ادامه راه خود برای یاری دادن مظلوم کرد.

منتشر شده در 11 خرداد 1403
در سرویس

زهرا لایق حقیقی؛ در حالی که جنایت رژیم اشغالگر ان صهیونیست علیه مردم مظلوم فلسطین عمری 70  ساله دارد اما جهان طی این هفتادسال با سکوت خود عملا از این جنایات حمایت کرد.

هرچند این حمایت جلوی زوال صهیونیست ها را نگرفت و هر روز وضعیت این اشغالگران بدتر شده است اما همزمان با این زوال، خوی وحشیگری آن ها نیز به اوج خود رسیده است؛ گویی همچون انسانی در حال غرق به همه چیز چنگ بزند.

تداوم جنایات صهیونیست ها و برنامه شان برای ظلم بیشتر به مردم مظلوم فلسطین و تعدی به مسجد الاقصی، باعث شد مقاومت فلسطینی در اقدامی پیش دستانه عملیات طوفان الاقصی را اجرا کند؛ عملیاتی که به شکلی شگفت انگیز ورق معادلات را برگرداند و خفت و خواری صهیونیستها را بیشتر به رخ جهانیان کشید.

صهیونیستها خشمگین و عاجز  از عملیات طوفان الاقصی،‌ بی پرده تر از گذشته جریان نسل کشی از  فلسطینیان را شدت بخشید اما  خود همین نسل کشی ورق تاریخ را به نحوی برگرداند که در سکوت محض دنیا و همراهی دولت های غربی اما دانشجویان آمریکایی در حمایت از مردم فلسطین به پاخواستند.

در واقع  سرکوب و نسل کشی مردم فلسطین و هرگونه حرکت عدالتخواهانه در دنیا نه تنها به نفع صهیونیستها نشد بلکه منجر به تزلزل و آشوب در حامیان این جنایات هم شد. آمریکا که رسما و علنا حامی صهیونیست ها در طوفان الاقصی بودند و شریک جرم جنایات نسل کشی فلسطینیان است،‌ این روزها خود درگیر اعتراض دانشجویان است.

این اقدام تاریخی موضوعی نیست که بتوان از آن ساده گذشت،‌به ویژه آن که رهبر معظم انقلاب در نامه ای تاریخی به تبیین اهمیت و آینده آن پرداختند.

هدف اعتصابات دانشجویان آمریکایی چه بود؟

ابتدا همه این تجمعات را یک تجمع ساده در حمایت از مردم فلسطین می‌دانستند تا آن زمان که برای توقف این تجمعات پای نیروهای امنیتی و نظامی آمریکا به دانشگاه ها باز شد. این نوع از حد خشونت در قبال دانشجویان برای همه تازگی داشت. از این رو رسانه‌های دنیا به پوشش خبری این تجمعات که حالا به اعتصاب کشیده شده بود پرداختند.

حرف دانشجویان آمریکایی نشان از هدفی بزرگ یعنی ریشه کن شدن اسرائیل از مراکز آموزشی آمریکا داشت. دانشجویان آمریکایی خواستار حذف اسرائیل از سهام داری در دانشگاه‌ها بودند.

این درخواست یعنی قطع یک بازوی قوی اقتصادی اسرائیل و ضربه محکم به اعتبار آن.

نامه رهبر انقلاب به دانشجویان آمریکایی و ادامه مسیر دکترین مقاومت

اکنون که طرح دکترین مقاومت رهبر انقلاب در این چند سال اخیر به خوبی اجرایی شده است و به خوبی نقشه سیاسی منطقه با مشارکت وسیع رو به پیش برد است برای ادامه آن نیاز به سکان داری امین و مطمئن در تلاطم دریای دشمن داریم.

در این تغییر و تحولات عظیم دنیا و در این نظم نوین جهانی که ایران پرچمدار آن است چشم جهان اسلام به ایران خواهد بود. بعد از وقوع حادثه تلخ شهادت رئیس جمهور دشمن منتظر یک بی نظمی و از دست رفتن نظم این دکترین از سوی ایران بود اما رهبر انقلاب در دیدار با نمایندگان کشورهایی که به ایران آمدند حرفی دیگر را به جهانیایان مخابره کرد آنهم نابودی صد در صد اسرائیل و حمایت از فلسطین تا آخرین لحظه بود.

زمانی که بسیاری از کشورها تجمعات دانشجویی را فراموش شده می‌دیدند تدبیر رهبر انقلاب نور امید را در دلها روشن کرد.

جوانان عزیز دانشجو در آمریکا! اکنون در طرف درست تاریخ ایستاده‌اید

شما اکنون بخشی از جبهه‌ی مقاومت را تشکیل داده‌اید، و در زیر فشارِ بی‌رحمانه‌ی دولتتان که آشکارا از رژیم غاصب و بی‌رحم صهیونیست دفاع میکند مبارزه‌ای شرافتمندانه را آغاز کرده‌اید.

رهبر انقلاب در نامه خود خطاب به دانشجویان آمریکایی نوشتند:

بسم الله الرّحمن الرّحیم

این نامه را به جوانانی مینویسم که وجدان بیدارشان آنها را به دفاع از کودکان و زنان مظلوم غزّه برانگیخته است.

جوانان عزیز دانشجو در ایالات متّحده‌ی آمریکا! این، پیام همدلی و همبستگی ما با شما است. شما اکنون در طرف درست تاریخ ــ که در حال ورق خوردن است ــ ایستاده‌اید.

شما اکنون بخشی از جبهه‌ی مقاومت را تشکیل داده‌اید، و در زیر فشارِ بی‌رحمانه‌ی دولتتان ــ که آشکارا از رژیم غاصب و بی‌رحم صهیونیست دفاع میکند ــ مبارزه‌ای شرافتمندانه را آغاز کرده‌اید.

جبهه‌ی بزرگ مقاومت در نقطه‌ای دور، با همین ادراک و احساسات امروز شما، سالها است مبارزه میکند. هدف این مبارزه، توقّفِ ظلمِ آشکاری است که یک شبکه‌ی تروریست و بی‌رحم به نام «صهیونیست‌ها»، از سالها پیش بر ملّت فلسطین وارد ساخته و پس از تصرّف کشورشان، آنها را زیر سخت‌ترین فشارها و شکنجه‌ها گذاشته است. نسل‌کشیِ امروز رژیم آپارتاید صهیونیست، ادامه‌ی رفتار بشدّت ظالمانه در ده‌ها سال گذشته است.

فلسطین یک سرزمین مستقل است با ملّتی متشکّل از مسلمان و مسیحی و یهودی، و با سابقه‌ی تاریخی طولانی. سرمایه‌داران شبکه‌ی صهیونیستی پس از جنگ جهانی، با کمک دولت انگلیس، چند هزار تروریست را بتدریج وارد این سرزمین کردند؛ به شهرها و روستاهای آن هجوم بردند؛ ده‌ها هزار نفر را کشتند یا به کشورهای همسایه راندند؛ خانه‌ها و بازارها و مزرعه‌ها را از دست آنان بیرون کشیدند، و در سرزمین غصب‌شده‌ی فلسطین، دولتی به نام اسرائیل تشکیل دادند.

بزرگترین حامی این رژیم غاصب، پس از نخستین کمکهای انگلیسی، دولت ایالات متّحده‌ی آمریکا است که پشتیبانی‌های سیاسی و اقتصادی و تسلیحاتی از آن رژیم را یکسره ادامه داده و حتّی با بی‌احتیاطی غیر قابل بخشش، راه برای تولید سلاح هسته‌ای را به روی او گشوده و به او در این راه کمک کرده است.

رژیم صهیونیست از روز اوّل، سیاست «مشت آهنین» را در برابر مردم بی‌دفاع فلسطین به کار گرفت و بی‌اعتنا به همه‌ی ارزشهای وجدانی و انسانی و دینی، روزبه‌روز بر بی‌رحمی و ترور و سرکوبگری افزود.

دولت آمریکا و شرکایش، حتّی از یک اخم در برابر این تروریسم دولتی و ظلم مستمر، دریغ کردند. امروز هم برخی اظهارات دولت ایالات متّحده در قبال جنایت هولناک غزّه بیش از آنچه واقعی باشد، ریاکارانه است.

«جبهه‌ی مقاومت» از دل این فضای تاریک و یأس‌آلود سر برآورد و تشکیل دولت «جمهوری اسلامی» در ایران، آن را گسترش و توانایی داد.

سردمداران صهیونیسم بین‌المللی که بیشترین بنگاه‌های رسانه‌ای در آمریکا و اروپا متعلّق به آنها یا زیر نفوذ پول و رشوه‌ی آنها است، این مقاومتِ انسانی و شجاعانه را تروریسم معرّفی کردند! آیا ملّتی که در سرزمین متعلّق به خود در برابر جنایتهای اشغالگران صهیونیست از خود دفاع میکند، تروریست است؟ و آیا کمک انسانی به این ملّت و تقویت بازوان او کمک به تروریسم به شمار میرود؟

سردمداران سلطه‌ی قهرآمیز جهانی، حتّی به مفاهیم بشری هم رحم نمیکنند. رژیم تروریست و بی‌رحم اسرائیل را دفاع‌کننده از خود وانمود میکنند، و مقاومت فلسطین را که از آزادی و امنیّت و حقّ تعیین سرنوشت خود دفاع میکند، «تروریست» مینامند!

من میخواهم به شما اطمینان دهم که امروز وضعیّت در حال تغییر است. سرنوشت دیگری در انتظار منطقه‌ی حسّاس غرب آسیا است. بسیاری از وجدانها در مقیاس جهانی بیدار شده و حقیقت در حال آشکار شدن است. جبهه‌ی مقاومت هم نیرومند شده و نیرومندتر خواهد شد. تاریخ هم در حال ورق خوردن است.

بجز شما دانشجویانِ ده‌ها دانشگاه در ایالات متّحده، در کشورهای دیگر هم دانشگاه‌ها و مردم به پا خاسته‌اند. همراهی و پشتیبانی استادان دانشگاه از شما دانشجویان حادثه‌ی مهم و اثرگذاری است. این میتواند در قبال شدّت عمل پلیسیِ دولت و فشارهایی که بر شما وارد میکنند، تا اندازه‌ای آرامش‌بخش باشد. من نیز با شما جوانان احساس همدردی میکنم و ایستادگی شما را ارج مینهم.

درس قرآن به ما مسلمانان و به همه‌ی مردم جهان، ایستادگی در راه حق است: فَاستَقِم کَما اُمِرت؛(۱) و درس قرآن درباره‌ی ارتباطات بشری این است: نه ستم کنید و نه زیر بار ستم بروید: لا تَظلِمونَ وَ لا تُظلَمون.(۲) جبهه‌ی مقاومت با فراگیری و عمل به این دستورها و صدها نظائر آن به پیش میرود و به پیروزی خواهد رسید؛ باذن الله.

توصیه میکنم با قرآن آشنا شوید.

سیّدعلی خامنه‌ای
۱۴۰۳/۳/۵   

واکنش‌های رسانه ای به نامه رهبر انقلاب

نامه ای که رهبر انقلاب برای وجدان‌های بیدار در قلب آمریکا نوشته‌اند خود یک جلوه از قدرت راهبردی انقلاب اسلامی است و فضای رسانه دشمن را به چالش کشیده است و باعث نشان دادن واکنش به این نامه شدند.

فضای مجازی در حمایت از نامه رهبر انقلاب

در فضای مجازی نیز این نامه را نور امید در دل‌های حامیان فلسطینی خوانندن و تمام تلاش خود را برای رساندن این نامه به دست تک تک دانشجویان آمریکایی کردند.

یکی از کاربران رسانه ایکس در توییت خود از حمایت و مسلمان شدند چند دانشجویی آمریکایی که این روزها در تجمعات دانشجویان آمریکایی شرکت می‌کنند نوشت:

دیگر فعالان رسانه‌ای هم در صفحه ایکس خود از نامه رهبر انقلاب حمایت کردند و آن را نور جدید در دل جوانان انقلابی دانستند. در این بین ابوالقاسم طالبی هم با انتشار نامه رهبر انقلاب در صفحه ایکس خود از این نامه حمایت کرد.

 

 

 

اشتراک گذاری :
jhtp.ir/171777

اخبار پیشنهادی

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار ویژه

تبلیغات

اخبار جدید

شبکه های اجتماعی