گزارش جهت پرس به بهانه بحران آب در استان تهران و البرز؛

قطعی آب برخی از مناطق تهران بهانه‌ای برای سودجویان شد/ قیمت آب معدنی 20 میلیون تومان!

اخیرا به دلیل وضعیت بحرانی آب تهران و استان البرز برخی از مناطق با مشکل قطعی آب مواجه شده بودند که در این میان برخی سودجویان قیمت آب معدنی را نجومی بالا برده بودند.

قطعی آب برخی از مناطق تهران بهانه‌ای برای سودجویان شد/ قیمت آب معدنی 20 میلیون تومان!
4890

عطیه فکری – مردم برخی از مناطق تهران از 4 روز پیش تا الان دچار مشکل قطعی آب بودند و به دلیل عدم رسیدگی به موقع و اعلام زمان برطرف شدن مشکل مردم کلافه و عصبانی شروع به اعتراض کردند، در حدی که برخی با ماموران آبفا جدل می‌کردند برخی دیگر در صفحات خود در شبکه‌های اجتماعی اعتراض خود را نشان می‌دادند. طبق معمول که در هر بحرام و مشکلی که به وجود می‌آید عده‌ای به دنبال منفعت مادی خود هستند کار را برای مردم سخت‌تر کردند به گونه‌ای که قیمت بطری‌های آب معدنی به طرز نجومی بالا رفت و مردم ناچار به پرداخت هزینه‌های گزافی می‌شدند.

در این شرایط که به دلیل ریزش جاده چالوس  مسدود شدن مسیر انتقال آب از سد امیرکبیر توقعی که از مردم می‌رود اینست که نهایت همکاری برای حل بحران را با صبوری داشته باشند و در صورت مشاهده تخلف برای گران فروشی آب معدنی در فروشگاه‌ها و مغازه‌ها به مسئول مربوطه برای رسیدگی خبر دهند.

خوشبختانه تانکرهای توزیع آب امسال و با آغاز فصل گرما به تهران رسیدند تا بخشی از مشکلات ساکنینی که دچار قطعی آب شدند، حل بشود.

1

محسن اردکانی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران صبح امروز اظهار کرد: فرایند تصفیه آب، پس از انتقال آب به شهر تهران، ساعاتی طول می کشد. این فرایند تصفیه آب طی شده است و امروز صبح در هیچ نقطه ای از شهر تهران قطعی آب نداریم و به مرور نوساناتی که در شبکه به وجود آمده بود، برطرف می شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران افزود: اگر مشکلات موردی شهروندان دارند با شماره ۱۲۲ تماس بگیرند.

خبری از اطلاع رسانی به موقع نیست

مسئله‌ای که باعث تنش بیشتر و عصبانیت مردم در هنگام وقوع چنین مسائلی می‌شود عدم اطلاع رسانی است، اگر به موقع توضیحات لازم برای آمادگی مواجهه با بحران داده شود از وقوع بسیاری از حاشیه‌ای جلوگیری می‌شود و راحت‌تر می‌توان به حل مشکل اصلی پرداخت.

واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی قطعی آب

یک کاربر در حساب توئیتری خود نوشته که: «دقیقا ۳۶ ساعته که بدون اطلاع قبلی، آب منطقه ما کاملا قطع شده! ۳۶ ساعته فقط داریم با آب معدنی سر می‌کنیم!»

کاربر دیگری با مشکل مشابه نوشته: «از دیروز آب قطع شده است. کولر آبی که نمی‌شود استفاده کرد، برای مصارف بهداشتی و غیربهداشتی هم آب نداریم. فروشگاه‌های اطراف حتی یک بطری آب معدنی هم ندارند.»

یکی از کاربران توئیتر هم به مشکل قطعی آب و گرمای هوا اشاره کرده و نوشته که: «کولر یه ساعت کار کرد، باقی رو در گرما و کلافگی سپری کردیم.»

برخی از کاربران به وجوه دیگر قطعی آب پرداختند؛ مثلا علت یابی کردند و عکس فیلم از وضعیت جاده چالوس گذاشتند.

1

کاربرانی هم بودند که به گلایه و کنایه گفتند تا وقتی تهران با بی‌آبی مواجه نشود کسی درد سایر شهرهایی که به این مشکل دچار هستند را نمیفهمد.

2

دسته‌ دیگری هم این بحران و وایرال شدن آن در فضای مجازی را شانتاژ رسانه‌ای و با اهداف سیاسی دانستند و درباره آن نوشتند:

1

1

کار دیگری که با مشکل قطع آب در محدود سکونتش مواجه شده بود از سودجویی محتکرین آب معدنی اعتراض داشت و آن را به مکیدن خون مردم تشبیه کرده بود.

1

آب معدنی 20 میلیونی در پایتخت

داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا پایتخت با اعلام خبر دستگیری کلاهبردار اسکیمری گفت: تعدادی از شهروندان به پلیس فتا تهران بزرگ مراجعه کرده و مدعی شدند مبالغی بصورت غیرمجاز از حساب آنان برداشت شده است که پس از اخذ اظهارات مالباختگان، کارشناسان پلیس فتا تحقیقات خود را آغاز کرده و مشخص شد که همه قربانیان این پرونده بعد از خرید آب معدنی از دستفروشان در تهران به روش اسکیمر مورد کلاهبرداری قرار گرفته‌اند.

سرهنگ معظمی گودرزی تصریح کرد: افسران پلیس فتا متوجه شدند مجرمان تحت پوشش فروش آب معدنی خنک در اتوبان‌های پر ترافیک تهران مشغول کار شده و پس از کپی برداری کارت‌های بانکی افراد به وسیله دستگاه اسکیمر اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آنان کردند که در ادامه با بررسی تکمیلی و روش‌های فنی هر دو متهم شناسایی شده و با هماهنگی با مقام قضائی در حال فروش آب معدنی در یکی از اتوبان‌های شمالی تهران دستگیر و به همراه تجهیزات اسکیمر به پلیس فتا منتقل شدند.

رئیس پلیس فتا پایتخت با بیان اینکه متهمان پس از انتقال به پلیس فتا و مواجهه با شکات پرونده و مستندات جمع آوری شده توسط پلیس به کلاهبرداری از ۳۷ نفر با این روش و به ارزش ریالی حدود پنج میلیارد ریال اعتراف کردند.

رئیس پلیس فتا پایتخت از شهروندان درخواست کرد: جهت پیشگیری از سرقت به صورت اسکیمینگ، انجام عملیات بانکی و وارد کردن رمز کارت حساب بانکی را شخصاً انجام دهند چرا که حتی در صورت نصب اسکیمر بر روی دستگاه کارت‌خوان، بدون اطلاع از رمز عبور، امکان برداشت از حساب شهروندان امکان‌پذیر نخواهد بود.