گزارش جهت پرس از آواره شدن و پشت کردن کشورها به منافقین؛

منافقین در آلبانی و فرانسه ذلیلانه طرد شدند/ چرا آمریکا پشت گروهک تروریستی منافقین را خالی کرد؟

در پی لغو گردهمایی منافقین توسط پلیس فرانسه و حمله به مقر سایبری آن‌ها در پاریس، حالا طرد شدن آن‌ها توسط آمریکا مشاهده می‌شود که نشان دهنده نابودی این مهره‌های سوخته است.

منافقین در آلبانی و فرانسه ذلیلانه طرد شدند/ چرا آمریکا پشت گروهک تروریستی منافقین را خالی کرد؟
4337

عطیه فکری – بعد از لغو گردهمایی سازمان منافقین که از سال 2008 تا امروز مرتب برگزار می‌شد، اتفاقات بدی برای اعضای این سازمان افتاد. علاوه بر لغو گردهمایی سالانه بعد از 15 سال توسط پلیس فرانسه این بار حمله پلیس به ساختمان مقر آن‌ها مشاهده شد که در آن ساختمان تعداد زیادی پیرزن و پیرمرد با کامپیوترهای مجهز وجود داشت که ازآن‌ها برای حملات سایبری استفاده می‌کردند. پلیس فرانسه آن‌ها را دستگیر و سیستم‌های موجود در آنجا جمع‌آوری کرد.

روز سیاه منافقین

خبر حمله پلیس به مقر منافقین در پاریس بازتاب زیادی در رسانه‌های خارجی از جمله خبرگزاری رویترز، خبرگزاری آسوشیتدپرس، روزنامه لوموند فرانسه و … داشت که در اکثریت آن‌ها به ساختگی بودن و دست و پا زدن منافقین برای زنده نشان دادن خود در این گردهمایی‌ها اشاره کرده بودند، این مطلب یعنی دست گروهک تروریستی منافقین نزد اکثر رسانه‌ها و کشورها رو شده و همه می‌دانند که آن‌ها فقط مهره‌های سوخته‌ای هستند که جز هزینه برای سرویس‌های اطلاعاتی کشورهای اروپایی و آمریکایی عایدی دیگری ندارند.

مقر منافقین در فرانسه کجا بود؟

محمدامین فرج‌اللهی، پژوهشگر درباره مقر منافقین در فرانسه در صفحه شخصی خود در اینستاگرام مدت‌ها قبل نوشته بود: ویلای بزرگ منافقین در اورسورواز (بیست و هفت کیلومتری پاریس) و نزدیک ساحل رودخانه سن؛ در واقع منزل صالح (برادر بزرگتر مسعود رجوی) بود که پس از فرار رجوی و بنی‌صدر به فرانسه در سال شصت، به عنوان محل استقرار رهبری سازمان تعیین شد. مراسم ازدواج مسعود با فیروزه بنی‌صدر در سال شصت و یک و ازدواجش با مریم در سال شصت و چهار هم آنجا برگزار شده است. تا خرداد سال شصت و پنج که رهبری‌ سازمان در فرانسه مستقر بود، رجوی و مریم در این ویلا زندگی می‌کردند. خرداد شصت و پنج وقتی رجوی از فرانسه به عراق رفت و در پادگان اشرف مستقر شد، ویلای اورسورواز همچنان در اختیار سازمان و شاخه مثلا سیاسی آن یعنی شورای ملی مقاومت بود.  بعد از صدام و روی کار آمدن دولت جدید عراق که منافقین را مجبور به ترک پادگان اشرف کرد آن‌ها به آلبانی رفتند. مریم رجوی که در غیاب مسعود (که دیگر باید مرده حسابش کرد) تنها رهبر سازمان است، با حفاظت و مسائل امنیتی بین ویلای اورسورواز در فرانسه و کمپ سازمان در آلبانی در رفت و آمد است و در مراسمهای مختلف آنجا سخنرانی می‌کند.

حمله پلیس آلبانی به مقر منافقین

بدشانسی‌های منافقین فقط محدود به فرانسه نبود و حالا مقر منافقین در آلبانی شاهد درگیری عناصر این گروهک تروریستی با پلیس بوده است. اردوگاه منافقین موسوم به «اشرف ۳» در شهر بندری «دورس» آلبانی شاهد درگیری میان عناصر این گروهک تروریستی با پلیس آلبانی بوده است. گزارش‌های رسانه‌‎های آلبانی از کشته شدن ۲ نفر و زخمی شدن حدود ۱۰۰ نفر از اعضای گروهک تروریستی منافقین در آلبانی حکایت دارند.

واکنش وزارت خارجه آمریکا به حمله پلیس آلبانی به مقر منافقین

کشته شدن یکی از سرکرده‌های عملیات فروغ جاویدان

در جریان حمله پلیس آلبانی به مقر اشرف۳، پایگاه مجاهدین خلق در آلبانی، یکی از اعضای این گروه به نام «عبدالوهاب فرجی‌نژاد جهرمی» کشته شد. فرجی‌نژاد که در میان مجاهدین با نام مستعار «فرمانده افشین» و «علی مستشاری» شناخته می‌شد، از فرماندهان بخش نظامی مجاهدین پس از شروع جنگ مسلحانه در سال ۱۳۶۰ بود.  مریم رجوی او را که به بیش از ۶۰ ترور موفق مشهور بود، از برترین فرماندهان نظامی سازمان معرفی کرده بود. او مسئولیت‌های مختلفی در سازمان داشت؛ از فرماندهی در عملیات فروغ جاویدان و مسئولیت قرارگاه جلولا در نزدیکی مرز ایران تا آموزش تیم‌های ترور اعزامی به کشورمان و عضویت در تیم حفاظت مسعود رجوی. 

1

شاید کمتر کسی بداند که فرجی‌نژاد یکی از صحنه‌های خونین تاریخ ایران در عملیات فروغ جاویدان در سال ۱۳۶۷ را رقم زده است. او معاون تیپ خط‌شکن مجاهدین بود که باید از سرپل‌ذهاب تا کرند را اشغال می‌کرد.
صمد نظری، یکی دیگر از بریده‌های سازمان، می‌نویسد: «حدود ۳۵ نفر از سربازان در روز دوم خود را تسلیم نیروهای سازمان منافقین به فرماندهی فردی به نام افشین(عبدالوهاب فرجی) کردند. فرمانده به آنها دست‌بند و چشم‌بند زد و در گوشه‌ای جمعشان کرد. تعدادی از آنها به دلیل تشنگی مستمراً از نگهبانان تقاضای آب می‌کردند. یکی از فرمانده‌های دسته‌ها به فرمانده خود اطلاع داد که آنها آب می‌خواهند. فرمانده افشین با اشاره دست به دوتا از تیربارچی‌ها اشاره کرد و گفت «به اسرا آب بدهید.» تیربارچی‌ها بی‌رحمانه تمامی اسرا را به رگبار بستند.»

این اقدام جنایتکارانه فرجی‌نژاد، تا سال‌ها بعد یکی از افتخارات او در سازمان بود. هادی شبانی، راننده رئیس وقت شورای مرکزی مجاهدین که در عملیات فروغ جاویدان در واحد توپخانه مشغول بود، با اشاره به این جنایت فرجی‌نژاد می‌گوید «اجساد روی هم ریخته شد و از آن عکس گرفتند. این عکس تا مدت‌ها به‌عنوان یکی از مهم‌ترین دستاوردهای عملیات فروغ جاویدان در جلسات معرفی می‌شد.»

تلاش کشورهای غربی برای کاهش تنش میان ایران و اروپا در دولت سیزدهم

به نوشته رویترز ممنوعیت برگزاری این تجمع هم‌زمان با تلاش کشورهای غربی برای کاهش تنش با ایران و چند هفته پس از آن اعلام می‌شود که کشورهای اروپایی و ایران چند تبادل زندانی انجام دادند و همچنین دو هفته پیش امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه تماس تلفنیِ ۹۰ دقیقه‌ای با ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور ایران داشت. بنا بر گزارش رویترز، عناصر گروهک منافقین، طی سال‌های اخیر تجمع‌ها و گردهمایی‌های مختلفی در شهر پاریس، پایتخت فرانسه با حضور مقامات ارشد اروپایی و آمریکایی و عربی برگزار می‌کردند. رویترز می‌گوید پلیس فرانسه با ارسال بیانیه‌ای به این خبرگزاری این خبر را تأیید کرده و گفته که به علت مشکلات امنیتی و اخلال در نظم عمومی این تجمع لغو شده است. 

نقش رئیسی در گرفتار کردن منافقین در فرانسه و آلبانی

در راستای دیپلماسی قدرتمندانه‌ای که رئیسی در مقابل کشورهای اروپایی و آمریکایی دارد، علیرضا تقوی نیا، تحلیلگر در واکنش به ممنوعیت هایی که این روزها برای منافقین در نقاط مختلف بوجود آمده است در صفحه توئیتر خود نوشت: این که رئیسی و مکرون ۹۰ دقیقه تلفنی صحبت می کنند و فرانسه گردهمایی منافقین رو لغو می کنه ،اسدالله اسدی آزاد میشه ، برنان فیلان آزاد میشه ، بخشی از پولای ایران تو عراق در دسترس قرار میگیره ، پلیس آلبانی به مقر منافقین حمله می کنه و یکی از اونها رو می کشه و .‌.. یعنی خبرهایی هست.

 همچنین روزنامه کیهان در یک گزارش تحلیلی درباره وقایع تلخی که برای منافقین در روز گذشته روی داده است نوشت: برخی کشورهای اروپایی که سابقه طولانی در تقابل و توطئه علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی دارند، در نتیجه تغییر رویکرد این دولت و اتخاذ دیپلماسی عزتمندانه‌، به قدرت جمهوری اسلامی ایران پی برده و در تلاش‌اند به ‌اشکال مختلف تنش‌های خود را با ایران کاهش دهند. کشورهای اروپایی که از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون میزبان گروهک‌های تروریستی و برانداز ضدایرانی بوده‌اند، اخیرا دست به اقداماتی زده‌اند که حاکی از تغییر رویکرد آنها در قبال این گروهک‌ها دارد.

موضع ضعف دولت روحانی در حالی بود که برخی کشورهای اروپایی، پناهگاه گروهک‌های تروریستی و جنایتکارانی مانند مسعود کشمیری (متهم انفجار‌های دفتر نخست‌وزیری)، محمدرضا کلاهی، جمشید شارمهد و حبیب اسیود کعب بودند. اسدالله اسدی در هفته‌های گذشته با تلاش‌های دستگاه دیپلماسی دولت سیزدهم آغاز شد و سیاست خارجی غیرانفعالی و مقتدرانه این دولت باعث شد دولت‌های اروپایی مجبور شوند حمایت‌های همه‌جانبه خود را از دشمنان ملت ایران کاهش دهند. فرانسه به‌دنبال تعامل با ایران است، امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه روز 20 خرداد در تماسی تلفنی با آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهوری اسلامی ایران گفت‌وگو کرد.

واکنش  آمریکا به حمله پلیس آلبانی به مقر منافقین

وبگاه شبکه خبری فاکس‌نیوز به نقل از یک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا که اشاره‌ای به نام او نشده تصریح کرده است: «به واشنگتن اطمینان خاطر داده شد که تمامی اقدامات صورت‌گرفته با رعایت قوانین مربوطه از جمله قوانین محافظت از حقوق و آزادی‌های تمامی افراد در آلبانی انجام شده است.»

در این بیانیه همچنین آمده است: «ما از حق دولت آلبانی برای تحقیق درباره فعالیت‌های غیرقانونی احتمالی در خاک خود حمایت می‌کنیم.»

واکنش فعالان رسانه‌ای در مقابل طرد شدن منافقین

فعالان رسانه‌ای در واکنش به حمله پلیس فرانشسه و پلیس آلبانی به مقر منافقین و عدم صدور مجوز گردهمایی برای اعضای این سازمان به بهانه تامین امنیت مردم کشورش در حساب‌های شخصی خود از قدرت واقعی ایران و نابودی منافقین نوشتند.