حجت الاسلام والمسلمین ماندگاری:

اهل تقوا خالصانه به دستورات الهی و فرمایشات اهل‌بیت(ع) عمل می‌کنند

حجت الاسلام والمسلمین ماندگاری گفت: اهل تقوا کسانی هستند که به دستورات الهی در آیات قرآن کریم و فرمایشات اهل‌بیت(ع)، در همه عرصه‌های زندگی خالصانه عمل‌ می‌کنند.

اهل تقوا خالصانه به دستورات الهی و فرمایشات اهل‌بیت(ع) عمل می‌کنند

حجت الاسلام والمسلمین مهدی ماندگاری استاد اخلاق در مراسم سوگواری حضرت سیدالشهدا(ع) در شب ششم محرم که در مسجد جامع نظام مافی برگزار شد طی سخنانی اظهار کرد: اهل تقوا کسانی هستند که طبق آیات قرآن کریم و فرمایشات اهل‌بیت(ع) در همه عرصه‌های زندگی به دستورات الهی عمل‌ می‌کنند.

وی با بیان اینکه مومنان کسانی هستند محافظ نماز خود باشند، عنوان کرد: محافظت بر نماز یعنی همه زندگی انسان در عرصه‌های مختلف طبق دستورات الهی تنظیم شود و شخص همواره خود را در محضر خدا حس کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین ماندگاری افزود: اینکه فرمودند زندگی مومن باید با نماز تنظیم شود اصلا منظور این نیست که از صبح تا شب نماز بخواند.

این استاد اخلاق در خصوص تنظیم زندگی با خداوند، تصریح کرد: بزرگترین مشکل ما این است که زندگی ما با دستورات الهی تنظیم نیست.

وی با بیان اینکه اولین شرط در نماز رعایت طهارت است. اظهار کرد: برای تنظیم زندگی با خداوند متعال هم باید انسان در همه عرصه‌های زندگی پاکی و طهارت حقیقی را در پیش گیرد. به عنوان مثال حلال و حرام را در شنیدار، گفتار، افکار، رفتار، خوراک، پوشاک و کسب اموال رعایت کند در نشست و برخواست و دوست‌یابی و سایر امور پاکی را رعایت کند.

این استاد حوزه علمیه با بیان اینکه برای نماز صحیح باید نیت و قصد قربت الهی داشته باشید، ابراز کرد: علامه مجلسی پس از مرگ در عالم رویا به یکی از دوستان خود می‌فرماید خالص‌ترین عمل من عملی بود که برای آن حساب باز نکرده بودم.

وی ادامه داد: ای کاش خدا به ما توفیق دهد که کارهای خوب خود را برای دیگران تعریف نکنیم که دچا ریا شویم. اخلاص بسیار سخت است اگر کسی در چهل روز عمل خالص انجام دهد خداوند لسان او لسان حکمت می‌کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین ماندگاری با بیان اینکه ارزش دارد یک دهه محرم گریه کنید از حضرت بخواهید شما را خالص کند. گفت: نیت خالص تنها خدا را در نظر می‌گیرد و همچون اهل بیت(ع) از غذای خود به یتیم، اسیر و فقیر می‌بخشند بدون اینکه از آنها چیزی طلب کنند.

این استاد اخلاق با بیان اینکه شرط دیگر درستی نماز درست بودن جهت قبله است، ابراز کرد: هر عمل ما باید یک قدم ما را به خدا نزدیک‌تر کند، خداوند این همه نعمت به ما عطا کرده در هر نعمت باید خدا را ببینیم.

وی ادامه داد: عالم آینه تمام‌نمای خداوند است برای تنظیم زندگی با خداوند همه چیز را جلوه الهی ببینیم.

این استاد حوزه علمیه با بیان اینکه اصل دیگری که ما را به خداوند نزدیک می‌کند رعایت آداب است،  اظهار کرد: هر کس بخواهد با خداوند تنظیم شود باید آداب آن را فراگیرد. بررسی کنیم که تا چه حد احکام و دستورات الهی به عنوان آداب تنظیم خود با خواسته‌های خداوند را فراگرفتیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین ماندگاری با بیان اینکه اصل دیگری که ما را با خداوند تنظیم می‌کند امام است، خاطرنشان کرد: برای نماز با درجه عالی باید به امام اقتدا کنید. برای اینکه خود را با خداوند تنظیم کنید باید در هر عمل و اقدامی به دستورات و فرمایشات اهل‌بیت(ع) اقتدا و عمل کنید.