پاسداشت فرهنگ و اخلاق استاد انصاریان در ویژه‌نامه «اطلاعات»

– جدیدترین شماره ویژه نامه «اطلاعات» مرکز روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، پاسداشت فرهنگ و اخلاق ویژه هشتادسالگی استاد حسین انصاریان منتشر شد.

پاسداشت فرهنگ و اخلاق استاد انصاریان در ویژه‌نامه «اطلاعات»
209881

به گزارش جهت پرس؛ در نسخه ۱۶ صفحه ای ویژه نامه «اطلاعات» موسسه اطلاعات مرکز روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسداشت فرهنگ و اخلاق ویژه هشتادسالگی استاد حسین انصاریان مطالبی از کتاب «خدمات علمی و فرهنگی استاد حسین انصاریان» به همت انجمن آثار و مفاخر فرهنگی آمده است.

این ویژه نامه به سردبیری علیرضا خانی و همکاری نیکنام حسینی پور، سیدحمید سیدی، علی محمدپور و مهدی عشقی منتشر شده است.

گزیده ای از زندگی نامه استاد انصاریان با عنوان «آنچه گذشت» به کوشش مجید جدیدی از ولادت تا تفسیر و ترجمه ها از مطالب آغازین این ویژه نامه است.

گفت وگو با استاد حسین انصاریان با عنوان «ابلاغ رسالات الله» و بیان زندگینامه از زبان خودش، گفت وگو با دکتر محسن اسماعیلی (از شخصیت های شناخته شده ای است که سابقه دوستی طولانی و رابطه ای صمیمی با شیخ حسین انصاریان دارد) با عنوان «نیم قرن با سند ایمان جوانان» پیرامون زندگی استاد از دیگر مطالب این ویژه نامه است.

در صفحه ۱۲ این ویژه نامه با عنوان «ترجمه معیار» از زبان استاد بهاء الدین خرمشاهی، آمده است: حاصل سال ها تلاش و پیگیری استاد انصاریان تفسیر و ترجمه ای روان و در خور توجه قرآن پژوهان و مفسران قرآن کریم شد، ترجمه ای که حتی در خارج از ایران هم محل توجه است، توضیحات داخل کمانک برای کلمات و نیز پانوشت ها از ویژگی های ترجمه قرآن شیخ حسین انصاریان است، البته نباید توانمندی مترجم در شعر و شاعری را هم در موفقیت این ترجمه نادیده گرفت…

پاسداشت فرهنگ و اخلاق استاد انصاریان در ویژه‌نامه «اطلاعات»

تصاویری از دیدار استاد انصاریان با شخصیت ها و مقامات مختلف کشور، کتابنامه و دستخط مراجع عظام به استاد انصاریان و تصاویری از حضور گسترده و پرشور مردم در مراسم احیای شب های قدر با سخنرانی وی در حسینیه همدانی ها و خیابان های اطراف آن از مطالب درج شده پایانی این ویژه نامه است.

در بخشی از این ویژه نامه به نقل از زندگینامه استاد انصاریان آمده است: دلایل فراوانی برای علاقه مند شدنم به طلبگی و خواندن دروس حوزوی وجود داشت، از جمله فضای خانواده، سابقه طولانی روحانیت در نسل ما، دیدن آیت الله شیخ علی اکبر برهان و علما و عرفا و خطبای بزرگی که به آنها اشاره کردم و بن مایه های مذهبی که منبرهای همین علما و خانواده ام به من بخشیدند انگیزه ای قوی برای طلبه شدن در من ایجاد کرد.

در خانواده ابتدا تصمیم را با مادرم در میان گذاشتم و ایشان بسیار استقبال کرد ولی پدرم نه تنها استقبال نکرد بلکه مخالفت شدیدی کرد. بعدها فهمیدم علت این مخالفت تند پدرم ترسی بود که ایشان از درونش داشت. می ترسید من نتوانم موفق به تحصیل قوی در این عرصه شوم و فرد بی حاصل و بی منفعتی گردم…