در گزارش جهت پرس بخوانید

رجزخوانی ایران با پرتاب ماهواره هدهد و کوثر/ سران صهیونیست این روزها در کجا به سر می‌برند؟

ماهواره‌های ایرانی کوثر و هدهد با پرتابگر سایوز روسیه به فضا پرتاب شدند، در حالیکه ایران دقیقا وسط جنگی نابرابر قرار گرفته و مجبور به دفاع مشروع است.

رجزخوانی ایران با پرتاب ماهواره هدهد و کوثر/ سران صهیونیست این روزها در کجا به سر می‌برند؟

به گزارش جهت پرس؛ به گزارش جهت پرس؛ عطیه فکری _ ایران برای حفظ تمامیت ارضی خود مقابل تروریست‌های دست نشانده آمریکا و رژیم صهیونیستی اقدام به دفاع مشروع در عملیات‌های وعده صادق 1 و 2 کرده است. کاری که در تمام سال‌های بعد از انقلاب به نوعی کرده بود. بعد از 45 سال تحریم‌های همه جانبه اقتصادی و تهاجم فرهنگی برای نابودی فرهنگ و تمدن ایرانی، ایران توانست به موفقیت‌های بزرگی دست پیدا کند، موفقیت‌هایی که در کشورهای دیگر بدون وجود تحریم هم نصیبشان نشد.

امروز کشور با وجود انواع تهدیدهایی که از جانب رژیم جعلی اشغالگر می‌شود توانست برگ جدیدی به موفقیت‌های خود بیفزاید.

ماهواره‌های ایرانی کوثر و هدهد با پرتابگر سایوز روسیه به فضا پرتاب شدند. این ماهواره‌بر روسی 53 ماهواره را با خود به فضا حمل کرد. این پرتاب، نخستین تلاش بخش خصوصی فضایی کشور برای تولید و پرتاب ماهواره به فضا است که یک گام جدی در صنعت فضایی ایران محسوب می‌شود.

ماهواره کوثر یک ماهواره سنجشی با وضوح تصویر بالاست که برای کاربردهای متنوعی از جمله کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و مدیریت بحران طراحی شده است. هدف‌گذاری کشور ایران در سند توسعه فضایی ساخت دوربین با 10GSDمتری تا پایان سال 1404 است که این شرکت دانش‌بنیان به عدد 3.45 متر دست یافته است.

ماهواره “کوثر” با وزن 30 کیلوگرم طراحی شده است و مأموریت اصلی آن در زمینه‌های کشاورزی و نقشه‌برداری است. این ماهواره دارای عمر مداری 3.5 سال است و در ارتفاع 500کیلومتری مدار زمین قرار دارد. یکی از ویژگی‌های آن، امکان تصویر‌برداری با نرخ 6 فریم بر ثانیه و محدوده تصویری 15 کیلومتر است که از طریق دوربین رنگی RGB با وضوح 3.45 متر و دوربین NIR با وضوح 5.5 متر، انجام می‌شود.

زمان تناوب مداری کوثر 5677 ثانیه است و وزن پلت‌فرم آن به حداکثر 35 کیلوگرم می‌رسد. دقت Pointing این ماهواره برابر با 1 درجه و دقت Stability آن 0.05 درجه در ثانیه است. کوثر توان تولیدی 44 وات‌ساعت و توان مصرفی 29 وات‌ساعت را دارد که برای تأمین انرژی محموله‌ها به‌کار می‌رود.

ماهواره هدهد یک ماهواره کوچک با کاربردهای ارتباطی است که برای ایجاد شبکه‌های ارتباطی ماهواره‌ای و اینترنت اشیا طراحی شده است. این ماهواره می‌تواند در مناطق دورافتاده و صعب‌العبور که دسترسی به شبکه‌های ارتباطی زمینی محدود است، خدمات ارتباطی ارائه دهد.

ماهواره هدهد یک ماهواره‌ای است که در استاندارد کیبوست ساخته شده است و در مدار 500کیلومتری قرار می‌گیرد و در کشاورزی دقیق، حمل‌ونقل، تدارکات و محیط زیست و… کاربرد دارد. مأموریت اصلی هدهد، اینترنت اشیا است.

واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به پرتاب ماهواره چه بود؟

کاربران ایرانی در شبکه‌های اجتماعی واکنش‌های جالب و متفاوتی داشتند که غالبا با حس غرور همراه بود. برخی از کاربران درحالیکه با افتخار از این دستاورد یاد می‌کردند رجزی هم برای صهیونیست‌های بزدل می‌خواندند که بعد از حمله ناموفقش به ایران تمام سرانشان در پناهگاه‌ها به سر می‌برند و هر لحظه ترس از حمله تلافی جویانه ایران را دارند اما ایران صبورانه برنامه‌های علمی و پژوهشی خود را دنبال می‌کند و بدون هیچ واهمه‌ای ماهواره هدهد و کوثر را با ماهواره‌بر روسی با موفقیت به هوا پرتاب کرد.