برنامه لاریجانی،قالیباف و سایر چهره های سیاسی تا قبل از شهادت رئیسی چه بود؟
یک فعال اصلاح طلب از برنامه لاریجانی، قالیباف و سایر چهره های سیاسی تا قبل از شهادت رئیسی روایت میکند.
به گزارش جهت پرس؛ محمد قوچانی در مجله آگاهینو درباره تعامل رئیسی با روحانی و گفتوگوهایش با علی لاریجانی در آستانه برگزاری انتخابات اخیر اینطور نوشته: به لحاظ اخلاقی، روحانی و رئیسی روابط خوبی داشتند؛ حتی در سال دوم ریاست جمهوری رئیسی، به دعوت او، روحانی به دفتر رئیس جمهور رفت و میهمان رئیسی شد و سعی کرد تجربههای خود را به او منتقل کند.
[در انتخابات مجلس دوازدهم و خبرگان ششم]سیدمحمد خاتمی و سیدحسن خمینی حتی از ثبت نام حسن روحانی در انتخابات خشنود نبودند گرچه علی لاریجانی، اسحاق جهانگیری، محمدجواد ظریف و نیز علیاکبر ناطق نوری او را به ثبت نام در انتخابات تشویق کردند.
چشمانداز ریاست جمهوری سیدابراهیم رئیسی تا سال ۱۴۰۸ او [علی لاریجانی] را از هر تغییری ناامید میکرد تا جایی که به برخی اصلاحطلبان هم گفته بود در فکر انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۴ هم نباشند. علی لاریجانی حتی به برادرش شیخ صادق هم توصیه کرده بود به جای خبرگان در همان قم به فکر سنت مرجعیت و فقاهت باشد.
من[محمد قوچانی] به عنوان نویسنده این گزارش روز دوشنبه هفتم خردادماه ۱۴۰۳ در معیت محمد عطریانفر مستقیماً از زبان علی لاریجانی شنید که در مراسم افتتاح مجلس دوازدهم محمدباقر قالیباف به علی لاریجانی گفته است نامزد ریاست جمهوری نمیشوم اما حتی علی لاریجانی به تداوم این تحلیل و خبر امیدی نداشت و گفت بعید است قالیباف نامزد نشود.
علی لاریجانی در پاسخ به ابراز خوشحالی من از نامزدی محمدباقر قالیباف که او را رقیب خوبی برای شکست میدانستم گفت اما این خطر وجود دارد که با نامزدی قالیباف بخشی از اصولگرایان میانه رو به او رأی دهند.
نگرانی اصلی علی لاریجانی اما برای کشور بود که گرچه در خلأ ریاست جمهوری تاب آورده است اما در شرایط بحرانی دیگر تحمل خلأ قدرت را ندارد و اگر این خلأ با ریاست جمهوری سعید جلیلی پر شود، به نظر علی لاریجانی برای ایران جبرانناپذیر خواهد بود و نه در یک دوره ۴ ساله یا ۸ ساله که شاید برای همیشه کشور در تاریکی میرود.
لاریجانی گذشته را به یاد میآورد: انتخابات سال ۱۳۸۸ که این امکان به وجود آمده بود که با نطق تلویزیونی میرحسین موسوی کشور آرام گیرد اما با وجود موافقت مقامات عالی کشور، سعید جلیلی در مقام دبیر شورای عالی امنیت ملی با این کار مخالفت کرد.
نظرات
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
از ارسال نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد خودداری کنید.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نماييد.
نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.