جهت پرس بررسی می‌کند

آشنایی با شورای راهبری مسعود پزشکیان/ حضور مخالفان انقلاب اسلامی به چه معناست؟

بعد از اتمام انتخابات نوبت به انتخاب وزرا توسط دولت و معرفی آن به مجلس برای تایید و بررسی افراد رسیده است، از این رو رئیس جمهور منتخب با ایجاد کارگروه راهبری با مشورت دیگران در سرعت انتخاب افراد تسریع می‌بخشد اما آیا کار گروه معرفی شده آقای پزشکیان جمع مطلوب را دور هم گرد آورده است؟

آشنایی با شورای راهبری مسعود پزشکیان/ حضور مخالفان انقلاب اسلامی به چه معناست؟
179724

به گزارش جهت پرس؛ زهرا لایق حقیقی؛ مسعود پزشکیان به عنوان رئیس جمهور منتخب به زودی باید  وزرای کابینه خود را به مجلس برای تایید و بررسی صلاحیت‌ها معرفی کند.

برای اجرایی شدن این کار آقای پزشکیان شورای راهبری خود را در این خصوص معرفی کرد:

جواد ظریف به عنوان رئیس شورا و آقایان علی ربیعی، علی عبدالعلی زاده، هادی خانیکی، محسن رنانی،  مجتبی لشکربلوکی، علی طیب نیا، سیدرضا صالحی امیری، علی تاجرنیا، فیاض زاهد، محمد رهبری،سمیه توحیدلو، امین عارف نیا، محمدرضا جلایی پور، محمد کبیری،علی شکوری راد جز اعضای این شورا هستند.

این شورا دارای 5 کارگروه سیاسی، دفاعی و امنیتی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و زیربنایی شامل وزارتخانه‌های نفت، نیرو، جهاد کشاورزی، ارتباطات و راه و شهرسازی است.

برای معرفی شدن وزرا به شورا راهبری کمیته‌ایی تشکیل شد تا بتوانند افراد را برای بررسی و تصمیم نهایی به شورا و رئیس جمهور معرفی کنند.

مسعود خوانساری رئیس کمیته انتخاب وزیر صمت است.

مسعود کرباسیان به‌عنوان رئیس کمیته انتخاب وزیر اقتصاد معرفی شده است.

غلام‌حیدر ابراهیم‌بای رئیس کمیته انتخاب وزیر گردشگری است.

علی‌اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش دولت حسن روحانی به‌عنوان رئیس کمیته انتخاب وزیر آموزش و پرورش دولت مسعود پزشکیان فعالیت می‌کند.

علیرضا تابش به‌عنوان رئیس کمیته انتخاب وزیر فرهنگ فعالیت می‌کند.

علی جعفریان در توییتی نوشت با انصرافش از نامزدی وزارت مسئولیت کمیته وزارت بهداشت بر عهده او گذاشته شده است. او استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و جراح کبد است.

داوود آدینه به‌عنوان رئیس کمیته انتخاب وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایفای نقش می‌کند.

رضا حدادیان مسئولیت کمیته وزارت نیرو را عهده‌دار شده است.

منصور معظمی در صدر کمیته انتخاب وزیر نفت قرار دارد.

نصرالله جهانگرد به‌عنوان رئیس کمیته انتخاب وزیر ارتباطات فعالیت می‌کند.

علی‌اکبر مهرفرد مسئولیت کمیته تعیین وزیر جهاد کشاورزی را برعهده دارد.

قاسم حسینی در صدر مسئولیت کمیته انتخاب رئیس سازمان برنامه و بودجه قرار دارد.

با نگاهی به سابقه افراد اکثرا وزیران و افرادی هستند که در دولت آقایان خاتمی و روحانی فعالیت بسیار چشم گیری داشته‌اند.

تا روز شنبه نیز خبری از کمیته‌های تصمیم‌گیری وزارتخانه‌های کشور، دفاع، اطلاعات، امور خارجه، راه و شهرسازی، دادگستری، ورزش و جوانان و علوم منتشر نشده بود. انتخاب وزیر چند وزارتخانه مهم بلاتکیف مانده است.

در هر کارگروه افرادی منتصب شدند تا با هم فکری وزرای پیشنهادی را به رئیس جمهور معرفی کنند. اعضای کارگروه بر اساس مصادیق ارائه شده، وزرا را به رئیس جمهور معرفی می کنند.‌

اما نکته مورد توجه اسامی برخی افراد است که در دوران ریاست جمهوری آقای خاتمی و روحانی سابقه درخشانی در فعالیت‌های علیه نظام داشته اند و اکنون برای تصمیم گیری افراد مهم کشور دور هم گرد آمده اند.

شهیندخت مولاوردی، که در دوران آقای روحانی مسئول امور زنان کشور بود با اجرایی کردن طرح 2030 در کشور اوضاع نابسامانی را برای جوانان به راه انداخت. وی معتقد به حمایت از همجنسگرایان بود و به دنبال قانون حمایت و به رسمیت شناختن آنها در ایران بود.

وی در کانال خود نیز مطلبی را منتشر کرد که در مواجهه با اعتراضات مردم عنوان کرد که در زمان انتشار این پیام خواب بوده و متوجه ارسال پیام نشده است.

حال چنین شخصی در کارگروه معرفی مسئول امور زنان در تیم آقای ظریف  و درکنار پزشکیان قرار گرفته است.

در کنار معرفی تعجب برانگیز مولاوردی نام نفیسه آزاد است. وی که علنا کشف حجاب کرده است و از حامیان جنبش زن، زندگی، آزادی در کشور بوداکنون برای معرفی فردی اصلح برای اداره امور زنان کشور در تیم ظریف قرار گرفته است. جنبش زن، زندگی، آزادی که رسما برای ریشه کن شدن نظام جمهوری اسلامی طراحی شده بود اکنون برای تعیین افراد مهم کشوری در بین افراد کارگروه آقای پزشکیان نماینده دارد.

یکی دیگر از اعضای شورای راهبری ظریف، فیاض زاهد است. وی در فتنه سال ۸۸، بخاطر فعالیت‌های ضدامنیتی توسط دستگاه اطلاعاتی بازداشت شد. زاهد ۸۰ روز در بازداشت بود و با قرار وثیقه یک میلیارد ریالی آزاد شد. این فرد با این تفکر در کارگروه معرفی وزیر راه قرار دارد.

یکی از اعضای کمیته‌ای که قرار است برای پزشکیان وزیر ارشاد اسلامی! انتخاب کنند، علی اصغر شفیعیان مدیر انصاف نیوز و همسر مطهره شفیعی (روزنامه نگار بازداشتی) است.
کسی که زم در کانالش گفت این فرد اخباری که نمی توانست منتشر کند را برایم ارسال میکرد تا در کانال بزنم. شخصی که بعد از اعدام زم متن اهانت آمیز پدرش را منتشر کرد!

محسن رنانی، فرد دیگر این شورا. شخصی که جمهوری اسلامی را در آستانه سقوط دید و با نامه به رهبر انقلاب کار جمهوری اسلامی را تمام شده خواند. فردی که روحانیت را منبع ترویج خرافات در ایران میداند و خواستار توقف فعالیت آنها در کشور است. این فرد در شورای راهبری آقای پزشکیان مسئول معرفی کردن وزیر فرهنگ و ارشاد است.

حسین سلاح ورزی، که قبلا صلاحیتش توسط وزارت اطلاعات تایید نشده بود و با پیگیری دولت شهید رئیسی از مسئولیت اتاق بازرگانی کشور کنار گذاشته شد نیز در کارگروه معرفی وزرا قرار دارد. وی که در زمان اغتشاشات فتنه زن، زندگی، آزادی در صفحه ایکس خود مطالبی را در حمایت از آنها منتشر میکرد اکنون مسئول معرفی وزیر صمت به آقای پزشکیان است.

امین عارف نیا، مسئول مرکز ارتباطات شهرداری تهران زمان نجفی. این فرد باید وزیر فرهنگ و ارشاد را به پزشکیان معرفی کند. وی یکی از اصلاح طلبانی است که در راستای تاثیر گذاری تفکر اصلاحات در کشور تلاش موثری داشته است.

کار بران فضای مجازی به حضور این افراد واکنش نشان داده اند که در ادامه میخوانید:

 

امید است با رهنمودهای رهبر انقلاب آقای پزشکیان با چینش مناسب کابینه دولت خود کشور را در قله‌های پیشرفت نگهدارد و ادامه راه شهید رئیسی را داشته باشد.