غلامرضا کحلکی در گفتگو با جهت پرس مطرح کرد:

اسرائیل بعد از طوفان الاقصی/ مهاجرت معکوس اشغالگران بیشتر می شود

کارشناس امنیت بین‌الملل و مطالعات تروریسم گفت: رژیم صهیونیستی محصول اشباع سرزمینی نیست و این مردم هویت ملی منسجم و واحدی ندارند لذا اگر اتفاقی در این سرزمین رخ بدهد مانند آنچه در طوفان الاقصی شاهد آن بودیم این جمع و مردمانی که کنار هم به این شکل جمع شده اند به راحتی از آن سرزمین و جمعیت فاصله می گیرند و موج مهاجرت معکوس شدید میشود.

اسرائیل بعد از طوفان الاقصی/ مهاجرت معکوس اشغالگران بیشتر می شود
144180

رژیم صهیونیستی تا پیش از عملیات نیروهای مقاومت در آن با مشکلات داخلی و آشوب های بسیاری مکاجه بود چنانچه حتی کارشناسان داخلی رژیم از آن به پایان کار تعبیر می کردند بعد از عملیات نیروهای مقاومت و حماس یعنی طوفان الاقصی شاهد شدت گرفتن این فاصله گیری مردم از رژیم و افزایش مهاجرت معکوس از اسرائیل هستیم که کارشناسان آن را محصول عدم وجود یک هویت ملی منسجم می  دانند. در همین خصوص جهت پرس با دکتر غلامرضا کحلکی، کارشناس امنیت بین الملل و مطالعات تروریسم گفتگو داشته آست که در ادامه می خوانید.

*جناب کحلکی! مهاجرت معکوس اسرائیلی ها را با توجه به شرایط ناآرام پیش از این در اسرائیل و بعد از عملیات طوفان الاقصی توسط محور مقاومت  را چطور ارزیابی می کنید؟

رژیم صهیونیستی محصول اشباع سرزمینی و یا هویت ملی نیست؛ یعنی مردمانی از اقصی نقاط دنیا دور هم جمع شدند ودر یک زمین اشغالی رژیم صهیونیستی را شکل دادند پس این مردم هویت ملی منسجم و واحدی و به عبارتی اشباع سرزمینی  ندارند.

لذا اگر  اتفاقی در این سرزمین رخ بدهد مانند آنچه در طوفان الاقصی شاهد آن بودیم این جمع و مردمانی که کنار  هم به این شکل جمع شده اند به راحتی از آن سرزمین و جمعیت فاصله می گیرند وآن موج مهاجرت معکوس شدید شده  یا شدت گرفتن شهرک سازی ها متوقف می شود، شهرک سازی هایی که رو به جلو بود وحتی خلاف توافق های  بین المللی در حال  انجام بود از این به بعد ماهیت دیگری به خود می گیرد لذا ما می توانیم دوران رژیم صهیونیستی  را برخلاف بقیه یعنی با درنظر گرفتن تحولات قبل مانند جنگ های  33 روزه  و تحولات گذشته به  دوران قبل از طوفان الاقصی و دوران پسا طوفان الاقصی تقسیم کنیم.

نکته بعدی اینکه  اساسا صهیونیست  یا بهتر بگوییم مردمان صهیونیست در دنیا یک ویژگی در این منطقه دارند و آنهم حس دائمی تهدید وجودی است و دائما ترس دارند و برای همین هم روی اقتصاد، سیاست و رسانه خیلی کار کردند و اینها  را در دست گرفتند؛ قدرت های لابی صهیونیست  را شما دارید می بینید که به دلیل  همین حس تهدید وجودی دائمی است که دارند.

اتفاقی که بعد از طوفان الاقصی افتاد این است که اگر این تهدید هم وجود داشت و از  طریق اقتصاد و رسانه به حالت بالقوه و نهادینه و خفته در این سرزمین دیده می شد به حالت بالفعل در آمد و کاملا  در مرحله اجرایی و فعال قرار گرفت و از اینجا به بعد رژیم صهیونیستی کار دشواری دارد که بتواند  انسجام ملی و هویت خود را حفظ کند و این دولت و ملتی که تلاش داشت به زور کنار هم حفظ کند رو به نابودی است.

باور دارم آنچه  حضرت آقا پیش از این تلاش داشتند در گذشته مطرح کنند و آن هم پیش بینی قریب الوقوع نابودی رژیم صهیونیستی بود مبتنی  بر این اصول بوده است و امروز را می دیدند و این تحولات و این رشد حماس  وحزب الله را می دیدند که اتفاق افتاد.

مسئله دیگری که اینجا باید بدان  اشاره کرد و مقام معظمرهبری هم به آن اشاره کردند این است که این اتفاق نه توسط یک سازمان نظام  یافته مثل یک سرزمین و یک دولت  قوی یک جمهوری اسلامی با تمام ظرفیت ها و ارتش ملی و مقتدر و نه فقط مثل حزب الله که باز هم سازمان یافته است بلکه توسط یک گروهی محدودتر از این دو صورت گرفت که رژیم صهیونیستی در محاسبات بعد باید به دنیا جواب بدهد و به مردم خود پاسخ بدهد که من توسط یک گروه شبه نظامی که خیلی هم توانمندی  هایش با یک دولت و سیستم توانمند و  نظام یافته فاصله دارد  و نه توسط حزب الله وجمهوری اسلامی ضربه خوردم بلکه توسط یک جمعیت محدود  مقاومت ملی با ظرفیت های محدود و توانمندی های لوکالیزه شده ضربه خوردن برخلاف اینکه همه فکر می کردند موشک واسلحه حماس  کار ایران باشد اینطور نیست حزب الله با ما مرز زمینی دارد و ما راحت می توانیم با آنها تبادل داشته باشیم ولی حماس اینطور نیست و حمایت های  مستشاری از آن بسیار دشوار است.

*نقض حقوق بشر توسط رژیم صهیونیستی  وعدم توجه این رژیم به مصوبات و بیانیه های سازمان ملل را با توجه به شرایط پیش آمده و قبل و بعد طوفان الاقصی چطور می توان ارزیابی کرد؟

در این خصوص ابتدا  باید به عقب برگردیم و یک رفتار متناقض رسانه ای را عنوان کنیم؛ خبری را بی بی سی کار کرد که شروع آن خبر با کشته های مردمی اسرائیل بود و خیلی تلاش کردند از کودکان صحبت کنند در حالیکه در کشته ها ما تصویری از این امر در این ناحیه ندیدیم  لذا می خواهند جای مظلوم و ظالم را عوض و اینگونه وانمود کنند چنانچه تصویری که رژیم صهیونیستی مخابره می شد یک تصویر شیر قدرتمندی که نمیشود به حریمش نزدیک شد و امروز در خوانش های خبر مجبورند بیایند از این رژیم یک ضعیفی که مردمانش کشته شده اند نشان دهند.

گذشته رژیم صهیونیستی را که مرور کنید نشان می دهد که نقض فاحش حقوق بشر مساوی با رژیم صهیونیستی است.

این یک ویژگی نهادینه شده در رژیم صهیونیستی است، شما هر جا پدیده تروریسم را نگاه می کنید و ماهیت تروریسم در منطقه و غرب آسیا و اتفاقاتی که در بلندی های جولان  در سوریه رخ می دهد یک پایش رژیم صهیونیستی است؛ در جمهوری اسلامی ایران بزرگان علمی را ترور می کنند باز پای رژیم صهیونیستی در میان است؛ به ساحت ائمه و معصومین و امامزادگان در شیراز و … جسارت و تعدی میشود باز پای رژیم صهیونیستی است. به مردمی که به تجهیزات پزشکی در دوران کرونا نیاز داشتند ظلم می کنند و علیه آنها که به تجهیزات پزشکی دسترسی نداشته باشند عملیات می کنند یعنی چه؟ یعنی این رژیم اساسا ناقض حقوق بشر است و این درون مایه رژیم و نهادینه شده در آن است.

اما آیا آنچه در غزه در حال رخ دادن است آیا چیز جدیدی است؟ خیر! شما ببینید در یمن چه اتفاقی افتاد؟ اصلا کدام پروژه در دنیا هست که در آن نقض فاحش حقوق بشر  رخ بدهد و آمریکا و رژیم صهیونیستی در آن نباشند! جز تعهدات حقوق بشر آمریکایی است درست  برخلاف اینها ببینید کجاست که استثناهای اینها نیاید الان هم همینطور است ببیند در غزه، حماس یک خشم فروخورده ای بود که بیرون زد و این اتفاق باید با پاسخ  متناسب روبرو شود یعنی اگر من به سرزمین تو تعدی کردم و یک گلوله  شلیک کردم تو نمی توانی من را یا زیرساخت های من را نابود کنی در حالیکه در  خصوص پدیده بعد از طوفان الاقصی در باریکه غزه شاهدیم که زیر ساخت های آب شرب غلط شد و کمک رسانی پزشکی قطع شد و موشک باران علیه منازل مسکونی با شدت در حال رخ دادن است و در حال حاضر یک هواپیمای مجهز به انواع تسلیحات نظامی از آمریکا در فرودگاه تل آویو به زمین نشسته است برای اینکه به آنها موشک و بمب بدهد چرا که مطرح می کنند آنچه اکنون برسر مردم غزه ریخته شده چندین برابر اتفاقات و حملات قبلی است لذا  این اتفاق چیز جدیدی نیست و ماهیت آمریکا و رژیم صهیونیستی ماهیتشان همین است  مثل اینکه ما از شیر  درنده خوی توقع داشته باشیم همانند یک بره آرام و رام باشد در حالی که  ماهیتش درنده خویی است و این چیز جدیدی نیس