سوپ پاییزی دال عدس، ارزان، آسان و مفید
به گزارش جهت، سوپ غذای مفید فصل پاییز و زمستان است که با بالارفتن ابتلا به سرماخوردگی و بیماریهای ویروسی، توصیه پزشکان به گنجاندن سوپ در برنامه غذایی هم زیاد میشود. مواد لازم برای پخت سوپ دال عدس: دال عدس نیم کیلو پیاز 4 عدد متوسط کدو حلوایی پوست کنده و خورد شده 300 گرم […]
به گزارش جهت، سوپ غذای مفید فصل پاییز و زمستان است که با بالارفتن ابتلا به سرماخوردگی و بیماریهای ویروسی، توصیه پزشکان به گنجاندن سوپ در برنامه غذایی هم زیاد میشود.
مواد لازم برای پخت سوپ دال عدس:
دال عدس نیم کیلو
پیاز 4 عدد متوسط
کدو حلوایی پوست کنده و خورد شده 300 گرم
سیب زمینی پوست کنده و خورد شده 300 گرم
کمی جعفری خورد شده در صورت تمایل
زردچوبه، زیره، نمک و فلفل به مقدار دلخواه
ابتدا دال عدس را بشویید و در آب خیس کنید. پیازها را خورد کرده و در کمی روغن تفت بدهید تا نرم شود. سپس کدو حلوایی را به پیاز اضافه کنید و با حرارت کم مدت پنج دقیقه تقت بدهید. نمک و ادویه را اضافه کنید و هم بزنید. سیب زمینی را هم اضافه کنید و بعد از دو دقیقه دال عدس را به همراه آب اضافه کنید و بعد از اینکه آب جوش آمد در ظرف را نیمه باز بگذارید و با حرارت کم اجازه بدهید به مدت 2 ساعت بپزد تا خوب لعاب بدهد. در صورتی که دوست دارید سوپ لعاب بیشتری داشته باشد، قبل از جوش آمدن آب، کمی ورمیشل در سوپ بریزید.
سوپ را میتوانید همراه آب لیمو ترش و نان میل کنید.
کدو حلوایی، پیاز و لیموترش موادی هستند که برای درمان و پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی و کرونا مفید هستند.
هزینه تهیه این غذا در حدود 25 هزار تومان میشود.
نظرات
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
از ارسال نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد خودداری کنید.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نماييد.
نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.