آیا واقعا افرادی که بیش از دیگران طعم تلخ را حس می کنند، کرونا نمی گیرند؟
افرادی که طعم تلخ خوراکیهایی مانند گریپفروت، کنگرفرنگی، مارچوبه و… را بیشتر و زودتر احساس میکنند، در معرض خطر کمتر ابتلا به بیماری کووید19 هستند. براساس مطالعات جدید که در نشریه مجله انجمن پزشکی آمریکا (جاما) منتشر شد، افرادی که ادراک چندانی در مورد طعم تلخی ندارند بیشتر مستعد ابتلا به کووید 19 و نوع حاد این بیماری هستند.
محققان در بررسی اخیر، در مورد زمینههای افزایش ابتلا به کووید19، مطالعهای روی 1935 فرد بزرگسال که 266 نفر آنها مبتلا به این بیماری بودند، انجام دادند.
آنها دریافتند کسانی که طعم تلخی خوراکیها را احساس نمیکنند یا ادراک کمی نسبت به آن دارند بیشتر در معرض ابتلا بوده و مستعد بستری شدن و علائم طولانیتر بیماری حتی تا 48 روز بعد هستند. اما از بین افرادی که کاملا طعم تلخی را احساس میکنند فقط تعداد کمی مبتلا به کووید19 شدند.
بهنظر محققان این مطالعه نشان میدهد که انواع گیرندههای طعم تلخی با قابلیت ذاتی نسبت به ویروس کرونا مرتبط هستند و ممکن است بهعنوان پیشآگهی در مورد بیماری طی روند درمان موثر باشد.
اخبار پیشنهادی
درخواست خبرگان برای مجازات مؤثر و دادنِ درس عبرت آموز دیگری به رژیم صهیونیستی
اعضای مجلس خبرگان رهبری در بیانیه پایانی اجلاسیه این مجلس اقدام رژیم صهیونیستی در هدف قرار دادن برخی مراکز نظامی جمهوری اسلامی ایران را به شدت محکوم و مجازات مؤثر و دادنِ درس عبرت آموز دیگری به این رژیم منحوس را خواستار شدند.
غضنفری: نباید هیچ چشم امیدی به دولتهای آمریکا داشته باشیم
یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه نباید هیچ چشم امیدی به دولتهای آمریکا داشته باشیم، اظهار کرد: دولتهای جمهوریخواه و دموکرات مستقر در آمریکا بارها و بارها با طرحها و برنامههای گوناگون درصدد براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران برآمدند لذا برای ما فرق نمیکند چه کسی از کدام جناح سیاسی در این کشور رئیس جمهوری باشد.
نظرات
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
از ارسال نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد خودداری کنید.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نماييد.
نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.