سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس در گفتگو با جهت:

حرف درمانی و وعده‌های غیرقابل اجرا مصداق بی‌اخلاقی‌ انتخاباتی است

حجت‌الله فیروزی سخنگوی کمیسیون صنایع همچنین درباره رعایت اخلاق و ارزش‌های اخلاقی در رقابت انتخاباتی گفت: حرف درمانی و وعده‌های غیرقابل اجرا مصداق بی‌اخلاقی‌ انتخاباتی است.

حرف درمانی و وعده‌های غیرقابل اجرا مصداق بی‌اخلاقی‌ انتخاباتی است

حجت‌ الله فیروزی سخنگوی کمیسیون صنایع همچنین درباره رعایت اخلاق و ارزش‌های اخلاقی در رقابت انتخاباتی در گفتگو با جهت تصریح کرد: کسانی که دلیل حضور در عرصه انتخابات و کاندیداتوری را در راستای دستیابی به اهداف والایی مطرح کرده و تکلیف محور وارد این عرصه شده‌اند، پسندیده نیست با ابزارهایی مغایر با این اهداف در انتخابات حاضر شوند و فعالیت کنند. به همین دلیل، بداخلاقی‌های انتخاباتی، تخریب رقیب، استفاده از امکانات دولتی برای تبلیغات شخصی قطعاً نادرست است.

حجت‌الله فیروزی گفت: کاندیداهای انتخابات چه آن‌هایی که هم‌اکنون مسئولیت دارند و چه آن‌هایی که احساس وظیفه کرده و وارد انتخابات شده‌اند، در گذشته از سوابق مدیریتی سطح بالا برخوردار بوده‌اند و عنوان می‌کنند کاندیداتوری‌شان در راستای عمل به مسئولیت‌هاست؛ بنابراین در چنین شرایطی، کاندیداها باید معیار و شاخصه خود را دین و اخلاق قرار بدهند و اعتلای نظام و حل مشکلات جزو اهداف والای آنان باشد.

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس افزود: بدین ترتیب توقع مردم این است که کاندیداهای ریاست جمهوری برای معرفی خود، دستیابی به موفقیت و جذب آرای مردم به شیوه‌های مناسب متوسل شوند که ازجمله آن مردم‌داری، مردم محوری، اخلاق محوری و ارائه برنامه است.

وی تصریح کرد: کاندیدایی که می‌خواهد رأی مردم را بگیرد و بر کرسی ریاست جمهوری بنشیند، اگر برنامه‌ای نداشته باشد و تنها با داده وعده و حرف درمانی درصدد جذب و کسب آرا باشد، همین موضوع نیز بی‌اخلاقی انتخاباتی است.

فیروزی بیان کرد: فردی که می‌خواهد سکان ریاست جمهوری را به دست بگیرد، باید برنامه‌های عملیاتی و تحقق‌پذیر به مردم معرفی کند تا مردم نیز با مقایسه برنامه‌های نامزدهای مختلف بتوانند به انتخاب فرد شایسته اقدام کنند.