بهاره رهنما: با چهار گربه‌ ام در آرامش به‌سر می‌برم!

گاهی روزه سکوت می‌گیرم و سه روز در خانه می‌مانم، با گیاهان، حیوانات و چهار گربه‌ ام در آرامش به‌سر می‌برم.

بهاره رهنما: با چهار گربه‌ ام در آرامش به‌سر می‌برم!
267715

به گزارش جهت پرس؛ بهاره رهنما بازیگر سینما و تلویزیون در بخشی از گفتگو با ایرنا اظهار داشت: فکر می‌کنم خداوند انرژی عجیبی در وجود من گذاشته است که همواره بابت آن شکرگزارم. سال‌هاست در مسیر مدیتیشن و خودشناسی گام برداشته‌ام. از سی‌سالگی، علاوه بر سینما، به آموزش و شناخت خود نیز پرداخته‌ام.

باور دارم اگر انسان استعداد یا انرژی‌ای دارد که از سوی خداوند به او عطا شده و باید از آن استفاده کند. در غیر این صورت، ناشکری کرده است. برخی افراد به من القابی چون «پر انرژی» یا حتی «هایپر اکتیو» داده‌اند که گاهی مثبت و گاهی منفی تلقی می‌شوند. درک و تحمل این انرژی برای اطرافیان، به‌ویژه نزدیکان، ساده نیست. من مثلاً ساعت ۵ یا ۶ صبح بیدار می‌شوم و گاه تا نیمه‌شب فعال هستم. البته نه اینکه آرامش نداشته باشم، اما نمی‌توانم بیکار بمانم.

گاهی روزه سکوت می‌گیرم و سه روز در خانه می‌مانم، با گیاهان، حیوانات و چهار گربه‌ ام در آرامش به‌سر می‌برم.

اما حتی در آن روزها هم احساس می‌کنم مشغول انجام کاری هستم. به یاد دارم مهم‌ترین دوران مطالعه و کتابخوانی من در سه سالی بود که پریا را شیر می‌دادم. مجبور بودم در خانه بمانم و اطراف تخت کتاب‌های زیادی قرار داده بودم. یکی را تمام می‌کردم و کتاب بعدی را شروع می‌کردم. همواره احساس کمبود زمان داشته‌ام.